Uutiset 2009

Keijujen pikkujoulut 11.12 ja seuran joulujuhla 13.12Asematapahtumien jälkeen Keijujen harjoituksissa jätettiin naruohjelman harjoittelu vähemmälle ja harjoiteltiin uusia akrobatia- ja kehonhallintaliikkeitä sekä lattiabalettia. Vietimme Keijujen kanssa joukkueen omia pikkujouluja kauden viimeisten treenien päätteeksi. Tytöt olivat sen ansainneet hyvin sujuneesta kaudesta. Joululaulujen soidessa söimme pipareita ja muita herkkuja ja kävimme kulunutta syksyä läpi. Oli kiva kuulla, että osasta kauden alussa vaikeimmilta tuntuneista liikkeistä oli tullut tyttöjen suosikkeja syksyn kuluessa. Kivoimpia asioita syksyllä olivat tyttöjen mielestä asematapahtumat ja uusien liikkeiden oppiminen.Tytöt olivat ihmeissään, että olivatko nämä jo viimeiset treenit. Innostusta näyttää siis olevan! Kävimme naruohjelman vain pari kertaa läpi, ovathan tytöt sitä ahkerasti harjoitelleet koko syksyn. Tytöt saivat kotitreeniohjeet joululoman ajalle ja kävimme liikkeet yhdessä läpi. Toivottavasti kaikki muistavat harjoitella innokkaasti!Sunnuntaina olikin sitten kauden virallinen päätös seuran joulunäytöksen merkeissä. Keijut suorittivat ohjelmansa hienosti ja eläytyen. Esittämisvarmuus on kauden aikana parantunut huimasti. Näytöksen loputtua toivotettiin kaikille vielä hyvää joulua ja lähdettiin ansaitulle joululomalle.Kaiken kaikkiaan syksy on Keijujen osalta sujunut hienosti. Tytöt ovat kehittyneet ja innostus lajiin on kasvanut. Loman jälkeen alamme taas innolla opetella uusia liikkeitä ja ohjelmaa ja vahvistamme edelleen voimistelijan perustaitoja.KEIJUT TOIVOTTAVAT KAIKILLE HYVÄÄ JOULUA JA UUTTA VUOTTA 2010!

Keijut Pinkin pantterin asemalla 22.11.-09Keijujen osalta syksyn toinen asematapahtumapäivä alkoi puoli yhdeltätoista kokoontumisella Pirkkolan urheiluhallin aulassa. Siitä lähdettiinkin sitten pukuhuonetta etsimään ja hiuksia laittamaan. Aikaa ennen Keijujen kenraaliharjoitusta oli kaksi tuntia, joten nutturoiden laittoon oli aikaa hyvin. Kun nutturat ja poskipunat olivat laitettu, olikin jo aika alkaa lämmitellä. Tilaa löytyi hyvin ja teimme perusteellisen lämmittelyn. Kenraaliharjoituksissa tytöt eivät kuitenkaan olleet vielä täysin keskittyneitä, ehkä hieman jännittyneitä, ja itse kilpasuoritukseen jäi parannettavaa.Harjoituksen jälkeen otettiin yhteiskuva Lumettarien kanssa ja Keijuista vielä ryhmäkuvia. Sitten riennettiinkin jo pukuhuoneen, juomisen ja eväiden kautta alkumarssiin. Lumettaret esiintyivät heti marssin jälkeen ja jäimme Keijujen kanssa katsomaan esityksen. Se olikin ainoa esitys, jonka Keijut tällä kertaa ehtivät nähdä.Sitten aloimmekin valmistautua itse kilpailusuoritukseen. Harjoittelimme ohjelman vaikeita kohtia, yhdenaikaisuutta ja laitoimme veret kiertämään hypyillä ja venytyksillä. Suoritus meni hienosti ja yhdenaikaisesti. Näki, että tytöt keskittyivät, mutta muistivat silti iloiset hymyt. Suoritus oli yksi kauden parhaista. Sitten olikin kotiinlähdön aika, tytöt jaksoivat päivän hienosti.Arvioinnissa tyttöjä kehuttiin ryhdistä, vartalonliikkeistä ja rytmiin suorittamisesta. Vielä hieman notkeutta ja siisteyttä jalkatyöskentelyyn, niin hyvä tulee. Ohjelman sopivuutta tytöille kehuttiin kovasti. Tytöistä näkee, että ohjelmaa on kiva tehdä.

KEIJUT ALUEASEMALLA 7.11.2009

Keijujen osalta asematapahtuma sujui hienosti. Päivä alkoi jo kahdeksalta Töölön kisahallissa. Ensimmäiseksi tytöille laitettiin nutturat ja sitten olikin jo kenraaliharjoitusten aika. Harjoitusten jälkeen tyttöjen kampaukset viimeisteltiin kimalteella. Tytöt halusivat kovasti katsomaan muita esityksiä, sillä aikaa oli ennen omaa suoritusta.Sitten olikin jo aika aloittaa lämmittely ja venyttely itse kilpailusuoritusta varten. Tytöt olivat varmasti jännittyneitä, mutta se ei päällepäin näkynyt. Kaikki tytöt olivat keskittyneitä ja reippaita. Into esiintymään oli kova. Itse suoritus meni upeasti. Tytöt hymyilivät ja tekivät hienosti musiikin mukaan. Suorituksen jälkeen otimme tytöistä kuvia mitalit kaulassa ja ehdimme vielä hetkeksi katsomoon seuraamaan muiden esityksiä ennen kotiin lähtöä.Keijut saivat kirjallisen arvioinnin esityksestään ja palautteessa kehuttiin muun muassa tyttöjen ryhtiä, hymyä, ohjelman sopivuutta tytöille, välinetekniikkaa sekä hyvää rytmissä suorittamista. Kehitettävää löytyy notkeudessa sekä vartalonhallinnassa ja voimassa. Päivä oli antoisa ja tytöt taisivat nauttia esiintymisestä.

Kisakatselmus su 25.10.2009

Keijujen ensimmäinen esitys uudella naruohjelmalla tapahtui seuran kisakatselmuksessa. Uutta naruohjelmaa ollaan koko syksy harjoiteltu etenkin maanantain harjoituksissa Anskun, joka on suunnitellut reippaan ohjelman, johdolla. Harjoituksissa ollaan keskitytty mm. yhdenaikaisuuteen, kuvioiden siisteyteen ja hyvään ryhtiin.

Ensiesiintyminen sujui erittäin hyvin ja valmentajat olivat tyytyväisiä iloiseen esiintymiseen. Yleisö ihasteli Keijujen vihreitä pukuja ja pinkkejä naruja, jotka pyörivät upeasti musiikin tahtiin. Keijut voivat hyvillä mielin lähteä parin viikon päästä alueasemalle, johon yritetään vielä parantaa tyttöjen jalkojen ojennuksia ohjelman hyppelyissä ja naruhypyissä.

Syyskauden aloitus

Keijujen syyskausi alkoi elokuun puolivälissä uudella 15 motivoituneen tytön kokoonpanolla. Myös valmennustiimi oli kesän aikana saanut uusia jäseniä ja tällä kaudella Keijuja valmentavat Annamari, Ansku ja Laura. Lisäksi apuvalkkuina toimivat viime kaudelta tutut Henna ja Pihla sekä valmennusuransa aloittavat Anna ja Alexandra.

Elokuussa Keijut harjoittelivat yhdessä Lumettarien kanssa ja treeneissä keskityttiin mm. nopeuteen ja ketteryyteen naruhyppyjä unohtamatta. Syyskuussa vakiovuorojen alettua Keijut ovat harjoitelleet omalla porukalla kolme kertaa viikossa. Uuden ohjelman lisäksi tytöt ovat venytelleet ahkerasti ja jalkojen puhtaisiin asentoihin ollaan kiinnitetty erityistä huomiota.

Kesälaitumille30.5.2009 17:04
Keijujen kauden viimeinen esiintyminen oli seuran kevätnäytöksessä. Näytökseen oli saapunut paljon kannustajia, jotka saivat nauttia Keijujen ja Haltijoiden yhteisestä esiintymisestä. Esitys sujui mallikkaasti vaikka lavalla oli lähes 30 tyttöä yhtäaikaa.

Toukokuussa Keijut ovat harjoitelleet vielä sekä ulkona että sisällä, myös narut on taas etsitty mukaan harjoituksiin. Keijut ovat kehittyneet kauden aikana hyvin ja valmentajat halusivatkin muistaa Keijuja kunniakirjoilla. Nyt Keijut jäävät ansaitulle kesälomalle ja treenisaleille palataan elokuussa.

Katselmus ja Asematapahtuma5.4.2009 20:02
Keijut pääsivät esiintymään ensimmäisen kerran uudella ohjelmallaan seuran kisakatselmuksessa, viime viikolla. Täydelle katsomolle esiintyminen jännitti hieman ja esitykseen mahtui muutamia eriaikaisuuksia. Pääasiassa suoritus oli kuitenkin onnistunut.

Tänään Asematapahtumassa Keijut onnistuivat erinomaisesti. Esiintyminen sujui iloisesti ja jopa vaikeimmat rytminvaihtelut onnistuivat hyvin. Palautteessa kiiteltiin Keijujen hyviä perusvoimistelutaitoja.

Tervetuloa kisakatselmukseen24.3.2009 14:45
Tervetuloa seuraamaan Tapiolan Voimistelijoiden kisakatselmusta Espoonlahden urheiluhallille su 29.3. klo 14 alkaen! Katselmuksessa esiintyvät kaikki joukkuevoimistelun valmennusryhmät. Keijut saavat tapahtumasta tärkeää harjoitusta yleisölle esiintymisestä, joten tulethan paikalle kannustamaan tyttöjä!

Kevätkausi startattu21.1.2009 17:57
Keijut esittivät reippaan naruohjelmansa viimeistä kertaa seuran joulunäytöksessä ja pitivät lyhyen joululoman. Vuoden 2009 harjoitukset aloitettiin tammikuun kolmannella viikolla. Jo ensimmäisten viikkojen aikana tytöt ovat innokkaasti opetelleet myös uusia liikkeitä ja sarjoja. Valmentajat rakensivat asemaohjelman viime viikolla ja sen harjoittelu aloitetaan kuun lopussa.