Uutiset 2012

 

Hopeaa Mind Spa Cupista!

su 18.11.2012

 

 Pinja osallistui viikonloppuna Vihdissä pidettyyn kilpasarjojen Mind Spa cuppii ja kiri hopealle hienolla suorituksellaan.

Aamun harkka ei yltänyt ihan normaaliin harkkatasoon ja parannettavaa kisasuoritukseen jäi paljon.Harjoituksen jälkeen korjattiin virheet ja siirryttiin kaunistautumaan ja valmistautumaan pian koittavaan kisasuoritukseen

Pinja oli suoritusvuorossa kilpailujen alkupuolella kun Pinjalla oli kunnia päättää yli 16 vuotiaiden kilpasarja. Pinja suoritti varman suorituksen, jossa vanteet pysyivät käsissä. Yleisö raikui aploodeista. Suoritus sisälsi kuitenkin pari suurempaa tasapaino virhettä, eriaikaisuuksia sekä muita pikkuvirheitä. Fiilis matolla oli kuitenkin huipussaan ja ilmaisu olikin totuttua Pinja-laatua!

Ilmaisullinen kokonaisuus arvioitiin pistein 4,87 4,13 9,93 = 18,93 joka riitti hopealle. Erityisesti oltiin tyytyväisiä teknisistä pisteistä jotka olivat koko sarjan parhaat ja niitä saatiin nostettua muutaman viikon takaisista aluemestaruuskilpailuista yli pisteellä. Sarjan voitti OVOn kilpa-akatemia ja kolmanneksi tuli KNV:n Apollot T.

NYt treenisalilla keskitytään suorituksen hiomiseen jotta ensi viikonloppuna pääkisoissa nähdään parasta Pinjaa jota tällä kaudella on nähty!

 

 Kiitos kaikille kannustajille ja onnea kaikille mitalisteille!

 

 

Yli 16-vuotiaat

   TVAVEXEYHT
1.OVOOVO Kilpa-akatemia        4,734,9310,2719,93
2.Tapiolan VoimistelijatPinja4,874,139,9318,93
3.Keravan naisvoimistelijat       Apollot T4,304,339,6018,23
4.VVS Olivea4,404,109,5718,07
5.Keravan Naisvoimistelijat Terra4,534,538,4317,50

Aluemestaruus pronssia!

Lauantaina 3.11.2012 Töölön kisahalli raikasi kun Pinja asteli matolle Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailuissa. Suoritus sai koko päivän parhaat kannustukset ja matolla oli mieleton meininki! Harmi ettei suoritus yltänyt kaiken ilmaisun ja mylvinnän tasolle. Vanteet lenteli ja tasapainot horjui. Harmittavia virheitä sateli pitkin ohjelmaa oikein kunnolla.

Ei mennyt ihan putkeen ensimmäinen kisasuoritus tällä uudella vanneohjelmalla. Tästä on hyvä jatkaa kohti parin viikon kuluttua käytävää Mind Spa Cuppia, kotisalilla tehdään ohjelmaan muutoksia ja laitetaan se vanne pysymään kädessä.

Tulokset sarjaan Kilpa yli 16v.

 Joukkue                     
­TV    
­AV     
­EXE    
­YHT    
­1. Kilpa-Akatemia/OVO­4,33­ 5,00­10,95­ 20,28
­2. Terra/KNV­4,06­ 4,85­9,10­18,01
­3. Pinja/TapVo­3,66­4,20­10,05­17,91
­4. Olivea/VVS­4,06­4,40­9,10­17,56
­5. Lydia/SC Vantaa­3,26­3.20­8,75­15,21

Kisakatselmus

Tapiolan Urheiluhalli su 28.10.2012

Pinja esiintyi seuran kisakatselmuksessa yhdessä muiden seuran joukkueiden kanssa. Tapiolan urheiluhalli täyttyi joukkuevoimistelun ystävistä ja kisakatselmuksessa oli tiivis ja lämmin tunnelma.

Kisakatselmuksessa saatiin nauttia kaikkien seuramme joukkueiden uusista ohjelmista. Pinja esiintyi katselmuksen toiseksiviimeisenä.

Pinjan uusi vanneohjelma alkoi upeasti varmalla tasapainosarjalla mutta loppuohjelma ei mennyt ihan yhtä putkeen, kun vanteet tuntuivat lentelevän vähän joka suuntaan. Ilmaisu oli kuitenkin huikeaa vaikka muuten ohjelma menikin sähläykseksi. Kaikesta huolimatta ohjelma sai yleisöltä raikuvat aploodit. Suoritus oli hyvää harjoitusta viikon päästä kisattaville Etelä-suomen aluemestaruuskilpailuille.

Seuraava viikko treenataan ahkerasti ja hiotaan ohjelmaa ja lisätään suoritusvarmuutta. Pukuihin tehdään vielä ehostusta ja lisätään kimallusta.

Viikonloppuna kisoissa nähdään! :)

 

 

Mersutyttöilyä MB EXPO 2012 -messuilla

 

Pinjan tytöt edustivat Mecedes Benzin A-sarjan autojen julkistamismessuilla 8.9.2012. Tytöt esiintyivät Helsingin jäähallissa järjestetyn tapahtuman päälavalla klo 11:00 tapahtumaan vartavasten tehdyllä tanssilla. Pujottelu pienellä lavalla auton ja lamppujen välissä toi lisähaastetta tanssiin, mutta tytöt suorituivat näytöksestä kunnialla ja keräsivät tanssistaan paljon kiitosta.

Esiintymisen jälkeen tytöt ilahduttivat messuväkeä vielä loppu tapahtuman ajan jakamalla esitteitä ja arvontalipukkeita. Päivän päätteeksi Pinjan tytöt nousivat vielä lavalle toimimaan onnettarina arpajais voittojen jaossa.

Upea edustuspäivä, unohtumaton kokemus, ja yksi uusi Pinja-muisto lisää! :)

Kiitos!

 

 

Pinja Esiintyy lauantaina 8.9. MB EXPO 2012- messuilla

 

Pinjan tytöt esiintyvät Mercedes Benzin messuilla jäähallilla lauantaina 8.9.2012 klo 11:00

Pinjan tyttöjä voi bongailla messualueelta myös jakamassa arvontalipukkeita :)

Tilaisuudessa julkistetaan uusi Mercedes Benz A-sarjan auto, ja ilmaisessa tapahtumassa esiintyy mm Haloo Helsinki, Jannika B sekä Hevisaurus!

Kaikki sankoin joukoin kannustamaan Pinjan tyttöjä! :)

 

 

Nyt voit ihastella Pinjaa myös videolta!

Pinjaiset ovat päättäneet ikuistaa osan muistamisen arvoisia pinjahetkiä nyt myös youtubeen kaikkien katsottaviksi.

Voit nauttia viimeisimmistä ohjelmista Youtubessa tai vaikka suoraan tässä:

(pahoittelemme kovaäänistä valmentajaa)

 

Hengissä selvittiin!

Pinja TUL:n mestaruuskilpailuiden avoimessa sarjassa 5.

 

Takapakkien multihuipentuma kausi on vihdoin saatu päätökseen. Pinja pääsi kuin pääsikin TUL:n mestaruuskilpailuissa matolle kuuden hengen kokoonpanolla ja suoritti upeasti molempina päivinä ja saavutti kovatasoisessa sarjassa 5. sijan. JEE!

Mestaruuskilpailuiden peruuntumisen jälkeen luultiin että takapakit tälle kaudelle olisivat jo riittäneet, mutta koskaan ei pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa! Katin selkä ei toiminut yhteistyössä kilpailuvalmistautumisen kanssa, ja meitä oli jälleen viisi osallistumassa tullareihin. :(

Tällä kertaa ei jääty tuleen makaamaan vaan uusi lisä-Pinja laitettiiin hakuun samantien ja vastaus löytyikin nopeammin ja lähempää kuin oltiin ajateltu. Iso kiitos kuuluu pika-Pinja Sannelle, joka hyppäsi Tähdettäristä vielä samana päivänä joukkueeseen. Ilman sannea olisi kisakausi jäänyt todella lyhyeksi. Kahdessa harkassa Sanne opetteli ohjelman ja sen jälkeen puolitoista viikkoa kisavalmistautumista sujuikin niin kuin ennenkin! JEE! :)

Kisoihin lähdettiin nautiskelemaan esiintymisestä ja iloitsemaan siitä että päästäisiin ylipäänsä matolle vielä kerran tällä ohjelmalla!

Lauantain kisasuoritus sujui hyvin. Pientä eriaikaisuutta mahtui suoritukseen pitkin ohjelmaa, ja ylityksestä yksi tyttö tuli hieman ryminällä alas. Parasta kuitenkin oli kisafiilis ja nautinto joka välittyi toivottavasti jokaiseen katsomon kolkkaan. Vaikka lähdettiin kisaan nautiskelemaan, kiinnostivat pisteet silti. Niihin oltiin pettyneitä.  TV 4,40 AV 4,05 EXE 10,35 yht: 18,80.. Mutta hetken pettymyksen jälkeen tuuletettiin sitä että oltiin selvitty tänne asti!

Sunnuntaina kisasuoritukseen marssi joukko itsevarmoja ja näyttämisen halua puhkuvia Pinja-Ninjoja, ja matolla näytettiinkin kauden paras ja ihan nappi suoritus! "Fiilis oli upea, ja tytöt selkeästi rentoutuivat ja nauttivat esiintymisestä."  Pisteet TV 4,40 AV 4,80 EXE 10,05 yht: 19,25
Suoritukseen oltiin niin tyttyväisiä että suorituspisteet olivat lievä pettymys , mutta taiteellisen pisteiden nousu tuntui hyvältä!

Bussimatkalla Sanne sai kaulaansa Pika-Pinja palkinnon. Ja kohti Helsinkiä matkasi huojentunut Ninja joukko. Me selvittiin hengissä! tähän oli hyvä lopettaa surkeiden sattumusten kausi. ja suunnata nokka kohti seuraavaa (toivottavasti parempaa) kautta!

 

Kiitos jokaiselle joka on tällä kaudella opetellut Ninja ohjelman ja ISO kiitos vielä Sannelle, pelastit meidät!

 

Onnittelut vielä Aavalle, joka sai Tullareissa kaulaansa pronssiset avoimen sarjan mitalit :)

 

 

 

 Ihanat Naiset Rannalla & Ninjailua teatterivaloissa!

Kevätnäytöksien kuvat: Jyrki Kaasinen & Heidi Sonninen

 

 

Mestikset väliin :(

 

Takapakit tällä kaudella eivät ota loppuakseen. Pinja-Ninjat ovat yhteistuumin päättäneet peruuttaa osallistumisensa kilpasarjan mestaruuskilpailuihin.

Takapakit vetävät mielen matalaksi, mutta onneksi saatiin pientä valoa risukasaankin. Koska kausi on jäänyt todella tyngäksi ja esiintymään on kova palo, päätimme jatkaa kilpailukautta vielä TUL:n mestiksillä, joihin ei alunperin ollut tarkoitus mennä. Torstai-ilta jännättiin mahduttaisiinko vielä kilpailuun johon kilpailuilmoittautuminen oli päättynyt pari viikkoa aikaisemmin. Onneksi mahduttiin kilpailuun vielä mukaan ja saadaan kausi jatkumaan toukokuun loppupuolelle. Nyt Pinjalaiset lukittautuvat kotisalille hiomaan ninjamuuvit kuntoon ja tullareissa toivottavasti nähdään parasta ninjailua tällä kaudella!

Pinjan tytöt nähdään Kilpasarjan mestiksissä kuitenkin katsomon puolella. Siellä nähdään! :)

Zemppiä kaikille kauden pääkisoihin ja peukut pystyyn ettei enempää takapakkeja tulisi!

Hopeaa aluemestiksistä!

Aluemestaruuskilpailujen edeltävänä päivänä saatiin huonoja uutisia. Heidiltä saatin viesti, että angiina ja korvatulehdus olivat kaataneet hänet sänkyyn, eikä pääsisi kilpailemaan. Upsista... Seitsemälle suunniteltu ohjelma nostoineen oli muutettava kuudelle. Alkupaniikin jälkeen päätettiin nukkua yön yli ja pohtia muutoksia aamulla levännein mielin.

Joukkue kokoontui kilpailuhallille kahdeksalta aamulla, laittamaan hiuksia ja tekemään ohjelmaan tarvittavat muutokset. Nosto päätettiin hylätä samantien, ja päädyttiin tuijottelemaan ja osoittelemaan tuomareita sormella kahden kasin ajan :D.. nooh ei ihan kauheen taiteellinen ratkaisu, mutta varsin toimiva viiden minuutin suunnitelmaksi. Loppuohjelmaan muutettiin paikkoja, suuntia,laskuja, vuoroja ja kuvioita. ennen harkkaa mentiin pari pientä kokonaista musiikilla, jotta kaikki muistaisivat muutokset harkassa. Harkkasuoritus meni ihan hyvin, ja kaikki huokaisivat helpotuksesta, kun muutokset eivät aiheuttaneet härdelliä matolla. sit eiku syömään ja meikit kuntoon.

Pinjan suoritusvuoroa odotellessa seurattiin kilpailuja ja kannustettiin muita joukkueita, lisäksi Ella ja tiina valmensivat ahkerasti. Vihdoin tauko alkoi ja puvut vetaistiin päälle ja esittelymarssista siirryttiin lämmittelemään ja muistelemaan muutoksia. Vielä viime hetken muutokset tehtiin ja siirryttiin harkkamatolle.

Vihdoin tuli ninjojen vuoro astua matolle. Kannustus oli huimaa, ja fiilis oli korkealla! Suoritukseen oltiin tyytyväisiä, vaikkakin siihen mahtui vähän kaikennäköistä virhettä kaatumisesta erikaikaisuuksiin. Valmentaja-Katri oli todella ylpeä ninjoistaan, jotka vetivät ilmaisullisen ja vahvan kokonaisen vajaalla kokoonpanolla.

Pisteitä saatiin odoteltiin jokunen tovi. Kun ne vihdoin tulivat, pisteet olivat todella hyvät suoritukseen nähden ja ne riittivät upeasti hopeamitalisijalle, Keravan Naisvoimistelijoiden Terra-joukkueen napatessa niukasti kultaa.

Tästä on hyvä jatkaa kohti mestiksiä. Heidille pikaista paranemista ja iiiso kiitos kaikille kannustaneille! Nyt siirrytään kotisaleille hiomaan ninjamoovit kuntoon ja nauttimaan pääsiäislomasta.

Jyväskylässä mestiksissä nähdään! :)

 

Tulokset kilpasarja naiset yli 16v:

  1. Keravan naisvoimisteljat / Terra: 4,90 4,80 10,35 = 20,05
  2. Tapiolan Voimistelijat / Pinja: 4,80 4,70 10.40 = 19,90
  3. Helsingin Kotkat / Miirut: 4,50 4,85 9,25 = 18,60
  4. Vantaan voimisteluseura / Olivea = 4,65 4,20 9,10 = 18,05

Pronssia Mustan Kissan cupista!

Pinjalaiset avasivat kevätkauden upeasti nappaamalla pronssia Mäntsälän voimistelijoiden 24.3.2012 järjestämässä Mustan Kissan Cupissa.

Päivä alkoi aamun harjoituksilla Mäntsälässä.  Aamun harkka lupaili jo hyvää sillä harkkasuokka oli varsin eheä kokonaisuus ja ilmaisuakin näkyi. Suoritus sisälsi vielä jonkinverran tasapaino virheitä ja eriaikaisuutta ja niitä lähdettiinkin parantamaan illan kisasuoritukseen.

Heti aamuharkan jälkeen auton nokat suunnattiin takaisin kohti Espoota ja tytöt esiintyivät seuran kisakatselmuksessa. Kisakatselmus oli loistava kisaa valmistava pukukokonainen, jossa tytöt saivat nauttia kovasta kannustuksesta ja yleisölle esiintymisestä ja nähdä kaikki seuran ohjelmat puvut päällä. Katselmuksen suoritus oli jälleen piirun verran parempi kuin aamuharjoitus. Hyvä tytöt! :)

Kisakatselmuksen jälkeen porhallettiin taas kovaa kohti Mäntsälää ja valmistautuminen kilpailuun alkoi hiustenlaiton, meikkailun ja videoanalyysin merkeissä. Ensimmäisen tauon jälkeen valkku-Katri riensi tuomaripöydän taakse, ja tytöt saivat aloittaa lämmittelyn ja ohjelman kohtien kertauksen yksin. Katri tulisi vain pari suoritusta ennen itse kilpailusuoritusta mukaan valmistautumiseen. Lämmittely sujui hyvin ja aikataulussaan. Katri saapui kreivin aikaan ja joukkue kerkesi tehdä juuri oikeat kohdat täydellisesti ennen keskittymistilaa.

Keskittymistilassa alkoi olla jännittynyt ja odottavainen fiilis. Kohta päästäisiin matolle näyttämään uusi ohjelma ja nauttimaan esiintymisestä. Kunnon zemppipiirin ja ninjahuudon jälkeen oltiin valmiita.

Ennen suoritusta, kukkakaaren alla saatiin odotella jokunen tovi ennen kuin Pinjat kuulutettiin matolle. Vihdoin tuli Ninjojen vuoro mennä, ja joukkuea marssi lavalle tiukasti itsevarmasti ja asenteella!

Suoritus alkoi aavistuksen varovaisesti, mutta onnistuneen tasapainosarjan jälkeen tytöt vapautuivat ja alkoivat näyttää sitä oikeaa ninjailua jota treeneissäkin on nähty. Loppusuoritus oli vahva, ilmaisullinen ja vapautunut. Suoritukseen mahtui kuitenkin jonkinverran eriaikaisuuksia,ja horjumista mutta kokonaisuuteen oltiin erittäin tyytyväisiä!

Sitten alkoi melkein päivän jännittävin osuus, pisteiden odottelu. Kauden ensimmäisissä kilpailuissa ei tiedä yhtään mitä odottaa. Pisteiksi kuulutettiin 4,46 4,93 10,80 20,19 ja ne riittivät pronssiin JEEEE!!

 

 Tulokset kilpasarja naiset yli 16v:

1 JNV / Vanilijat 4,80 5,40 10,80 21,00

2 TTNV / Hiukkaset 4,86 4,83 10,53 20,22

3 TapVo / Pinja 4,46 4,93 10,80 20,19

4 NaVo/TuJy / Lillarit 4,46 5,23 9,60 19,29

4 KNV / Terra 4,46 4,33 10,50 19,29

Koko Pinja-tiimi koolla <3

Ahkeraa treenausta rinkileirillä Kisakalliossa.

 

Huh huh... kipeitä ja jumittuneita lihaksia oli havaittavissa maanantaina harjoituksissa, kun pinjalaiset palasivat viikonlopun kestäneeltä rinkileiriltä kisakalliosta. Leiri sisälsi paljon hyviä harjoitteita ja kultaakin kalliimpaa tuomaripalautetta saatiin hyvissä ajoin ennen kauden ensimmäisiä kilpailuja. Maanantain harkka kuluikin nopsaa ohjelmaan muutoksia tehden vaikka jaloissa ja yläkropassa viikonlopun erittäin ahkera treenaus näkyikin. Loppuviikko vietetään salilla tehden loput muutokset ohjelmaan, ja ensi viikolla keskitytään kokonaisiin, jotta viikonloppuna Mustan Kissan Cupissa näytetään parasta osaamista!

Kiitos Zaferille, Kvartseille ja muille leiriläisille treeniseurasta, ja suuuuuren suuri kiitos kouluttajille ja tuomareille!

päivän ekaa tuntia varten, venyttelyissä oli vielä paikat vetreänä
Annan vartalotunnilla sai hetken maata ihan rentona..mutta vain hetken
ja taaaas mennään
ryhmä pose ennen leirinäytöstä
sitten yksi näin päin
illalla pientä pukutalkoilua

Pinja-Ninja tiimi vahvistui yhdellä!

 

Uusien tyttöjen pikaetsintä tuotti tulosta ja saimme osaavaan joukkoomme yhden tytön lisää! Isot tervetulotoivotukset siis Katille, joka uskalsi ottaa haasteen vastaan ja hyppäsi joukkueeseen mukaan lennosta ja on nyt viikon verran harjoitellut kanssamme. Kati on aiemmin voimistellut Olarin Voimistelijoiden Kromit sekä Amppeerit joukkueissa. Iso kiitos vielä kaikille hakeneille ja sitä harkinneille!

Kisamatolla Pinja-Ninjat nähdään siis seitsemän tytön kokoonpanolla! Ennen kauden ensimmäisiä kilpailuja Pinjan tytöt sulkeutuvat reenisaleille harjoittelemaan ohjelman kuviot kohdalleen. Ennen kilpailukautta edessä on vielä yli 16-vuotiaiden kilpasarjan valtakunnallisen ringin leiri Kisakalliossa.

Viimeistään kisoissa nähdään!

 

Henkireikä - Pinja

En ole ikinä voimistelu-urani aikana törmännyt sellaiseen joukkueeseen, jossa joka ikinen päivä olisi hyvä päivä. Joukkuetta jossa, jokainen tyttö täydentäisi erilaisuudella toisiaan. Joukkuetta jonka treeneissä puurrettaisiin aina täysillä, hymyssä suin, toista tukien. Joukkuetta, joka suhtautuisi lajiin niin suurella rakkaudella, intohimolla sekä oikealla asenteella. Joukkuetta, joka omalla motivaatiollaan saisi nostettua itsensä sarjan kärkeen ja kuitenkin suhtautuisi jokaiseen kilpailuun nöyrästi kilpailukumppaneitaan kunnioittaen. Joukkuetta, jossa jokainen olisi toistensa paras ystävä. Joukkuetta, jonka harjoitukset olisivat se paikka, jossa ei tarvitse murehtia vaan nauttia. Joukkuetta, jossa vastoinkäymisiin suhtauduttaisiin hetken pohdinnan jälkeen uutena haasteena, ja kaikkeen uuteen suhtauduttaisiin avoimin mielin ja vastaanottavaisina.

 

En ennen kuin aloin valmentamaan Pinja-joukkuetta.

 

Vuonna 2009 tiemme Pinjalaisten kanssa kohtasivat ja kolmessa vuodessa täysin tuntemattomasta tyttöporukasta muodostui minulle elämäni henkireikä, syy jonka vuoksi jaksaa, jonka vuoksi nauraa ja itkeä, kohde johon syytää kaikki luovuuteni tietäen, että se toteutetaan tyylillä ja asenteella. Joukkueesta muodostui myös minun lippulaivani ja aihe josta puhun aina ylpeydellä.

 

Takapakkia

Tähän vapaakauteen lähdettiin hieman viime kaudesta pienemmällä porukalla, kun kymmenen tytön/naisen joukkueesta kolme tyttöä vieraili leikkaussalissa polvien ja nilkkojen vuoksi ja ovat nyt parantelulomalla. Meitä olisi seitsemän. Ohjelma tehtiin seitsemälle. Nyt meistä seitsemästä, yhdellä paikat eivät enää kestäneet, ja Roosan piti jättää rakas joukkue ja harrastus, jotta polvet saataisiin kuntoon. Nyt meitä on kuusi.......kuusi! Juuri kun olimme tottuneet siihen, että kaikki tytöt ovat matolla kuin sillit purkissa, niin yhtäkkiä silmien räpäyksessä palattiin takaisin alkupisteeseen, jossa ”maton täyttämisestä” saattaa vaan haaveilla.

 

Kuten alussa kirjoitin, Pinja on joukkue joka ottaa vastoinkäymiset uutena haasteena. Näin kävi tälläkin kertaa. Vastoinkäyminen käytin läpi, surtiin hetki, pohdittiin ja tultiin lopputulokseen. Sovimme, että meillä on puolitoista viikkoa aikaa etsiä joukkoomme pari uutta asenteellista Ninjaa. Ja sen jälkeen menemme sillä tyttömäärällä joka meillä on. Jokainen kantaisi kortensa kekoon oli meitä lopputulemana kuusi tai kaksikymmentä!

 

Haemme uusia tyttöjä, NYT!

Tämä on siis minun korteni kekoon ja haastankin sinut entinen tai nykyinen voimistelija, pääkaupunkiseutulainen yli 16 vuotias tarmokas, motivoitunut ja lajia rakastava tyttö. Tule voimistelemaan Pinjaan ja toteuttamaan unelmia, olemaan kuin sillit purkissa matolla, hyppimään elämäsi kyllyydestä ja rakastumaan joukkueeseen koko sydämestä! Kausi on jo alkanut, mutta mitä sen on väliä? Elämä on haasteita ja räväköitä päätöksiä ja rohkeahan se rokan syö.

 

<3:Katri

 

Yhteydenotot sunnuntaihin 19.2. mennessä. HUOM! haku on päättynyt!

 

 

Upea vuosi 2012!

Pinjan tytöt aloittivat uuden kauden ja harjoittelu-urakan heti vuoden ekalla viikolla, kun hieman vielä vajaalukuinen joukkue kokoontui to 6.1. Esport Areenalle harjoittelemaan ja muistelemaan, mitä uuteen ohjelmaan olikaan tehty ennen joulua.

Hieman muutoksia on joukkueen kokoonpanossa tapahtunut, kun Jenny palaa kisamatolle paranneltuaan lonkkansa kuntoon :) ja vuorostaan taas Pihla ja Hanna joutuvat seuraamaan suorituksia maton reunalta :/.

Ensi viikonloppuna 13.-15.1. vihdoin viimeisetkin joululomalaiset on saatu takaisin pääkallopaikalle ja joukkue lähtee leireilemään Solvallaan. Viikonlopun joukkue viettää ahkerasti harkaten, kun tarkoituksena olisi päräyttää kausi oikein ryminällä käyntiin ja aloittaa kausi "kevyesti" ohjelmanteko leirillä.

Kisoissa viimeistään nähdään sillä täältä tullaan taas kovempina kuin koskaan! :)