Uutiset 2017

Syyskausi loppusuoralla

Syyskausi on kääntymässä jo loppusuoralle ja kisakalenterissa on jäljellä enää Seinäjoen kilpasarjan mestaruuskisat. Kausi on ollut haasteellinen uuden välineen, keilojen vuoksi. Keilat oli superrohkea valinta välineeksi, mutta haasteellisuudesta huolimatta olemme iloisia uuteen välineeseen tutustumisesta.  

 

Perhonen-ohjelma tuo herkkyydellään esille uuden puolen tytöistä monien voimakkaiden ohjelmien jälkeen. Ohjelman kuvioita ja sarjoja on muokattu loppukaudesta joukkueen vahvuuksia paremmin esille tuoviksi. Samalla vähennettiin isoja heittoja, jotka muodostivat ison riskin, ja niiden onnistumisen jännitys söi liiaksi suorituksen rentoutta. Nyt muutokset ovat kohdallaan ja on hyvä keskittyä kauden viimeiseen kisaan.

 

Kaunis printtikuvioinen puku on yksi lemppareistamme ja sopii ihanasti ohjelman herkkään teemaan. Puvun koristelua täydennettiin syksyn mittaan ja Ovo Cupissa puvut olivat valmiita kaikessa loistossaan.  

 

Tällä kaudella joukkue on keskittynyt varsinkin hyvään fiilikseen ja tsemppaavaan ilmapiiriin kaikille rakkaan harrastuksen parissa - yhdessä, joukkueena tekemiseen.

 

Seuraathan meitä myös Instagramin puolella @loisteagg

 

Ps. jos joukkuevoimistelu kiinnostaa, niin tule avoimiin syksyn 2017 katsastustilaisuuksiin - lisätietoja www.tapiolanvoimistelijat.fi mm. 2006-2007 syntyneiden katsastustilaisuus on omalla salillamme @ Otaniemi 5.12.2017 klo 18:00

 

Loisteen kuulumiset 

Kevätkausi 2017 meni todella nopeasti ohitse ja jäi kuulumiset kertomatta. Pikainen kertaus on paikallaan!

Kevään ensimmäisten kisojen jännityksestä selvittyämme saimme vihdoin hyvän ja varman suorituksen Attitude Cupissa. Sijoituksemme oli erittäin mukavasti neljäs ja etenkin teknisten pisteiden korkea taso oli ilon aihe.

Kisasimme myös huhtikuussa Hyvinkää Cupissa ja toukokuussa päätöskisapaikkana oli Valkeakoski. Hyvästä suorituksesta huolimatta emme tällä kertaa päässeet finaaliin, mutta vietimme joukkueena laatuaikaa ja kannustimme muita joukkueita (ja Suomen jääkiekkojoukkuetta).

 

Kevätkauden päätimme tuttuun tapaan Rush-trampoliinipuistossa, suosittelemme - saat varmasti hien pintaan. Kausi oli rankka ja siihen mahtui monenlaisia tunteita, joten kesäloma ja tauko tulivat kaikille tarpeeseen.

 

Syyskaudella onkin ihan uusi haaste edessämme, sillä otamme välineeksi keilat. Onneksi meillä riittää huumoria tämän harjoittelun äärellä ja vanhemmilla kanttia kannustaa katsomossa tapahtui mitä tahansa. Ja harjoitteluun on vielä aikaa ennen kuin kisakausi alkaa 29.10. Turussa.

 

Loiste on siitä ihana joukkue, että olemme olleet pitkälti samalla porukalla jo kauan aikaa, ja voisi sanoa, että olemme hitsautuneet yhteen. Toki muutoksia on tullut ja uusia jäseniä liittynyt joukkoomme (Tervetuloa Ada syyskaudelle!) ja osalle vanhoista jäsenistä olemme joutuneet sanomaan rakkaat hyvästit. Välillä elämä kuljettaa eri suuntiin voimistelijoita.

 

Kerromme täällä kuulumisia säännöllisen epäsäännöllisesti, joten seuraathan meitä myös Instagramin puolella @loisteagg.