2013 syksy

Kaudenpäättäjäiset

Hallan kausi päättyi koko 2004-2005 syntyneiden ikäluokan yhteisiin kaudenpäättäjäisiin tempputemmellyksen merkeissä. Hallan, Usvan ja Kasteen tytöt pääsivät kokeilemaan yhdessä temppuilua trampoliineilla sekä syömään herkkuja alkavan joululoman kunniaksi.

Saleille palataan jo ennen loppiaista, ja silloin alkaa taas ahkera harjoittelu uuden ohjelman ja perusvoimistelutaitojen parissa. Hallan tiimi toivottaa mahtavaa uutta vuotta!

Alueasema ja joulunäytökset

Hallan kausi päättyi viimeisen asematapahtuman, Etelä-Suomen alueaseman jälkeen Tapiolan Voimistelijoiden satunäytöksessä sekä gaalanäytöksessä esiintymiseen. Joulunäytösten myötä syksyn ohjelman onnistunut kokonaisuus jätettiin haikein mielin taakse, ja nyt joulun alla jatketaankin jo entistä enemmän kevään vapaaohjelmaan keskittymistä.

Jokainen voimistelija on tällä kaudella ottanut huiman harppauksen eteenpäin omissa taidoissaan, ja uuteen ohjelmaan onkin suunnitteilla taas hienoja uusia vaikeusosia, joita on kovasti jo syksyn mittaan harjoiteltu.

Hallan kausi jatkuu siis vielä parin viikon ajan, ja sen jälkeen tytöt jäävät ansaitulle joululomalle.

 

Halloween-asema

Halla esiintyi Keravalla Halloween-asematapahtumassa sunnuntaina 3.11. Joukkue suoriutui esiintymisestään hienosti, vaikka jännitys toi jälleen tullessaan muutaman suuremman kommelluksen ohjelmaan. Erityisesti uusia ja vaikeampia ohjelman osia on harjoiteltu kotisalilla paljon, ja seuraavalle asemalle kahden viikon päähän yritetäänkin vielä saada lisää varmuutta ja tiukkuutta tekemiseen.

 Hiiden asema ja kisakatselmus

Halla esiintyi lokakuun viimeisenä viikonloppuna Hiiden asemalla Vihdissä sekä seuran katselmuksessa Espoossa. Viikonloppuna ohjelma näytettiin ensimmäistä kertaa suurelle yleisölle, mikä näkyi pienenä jännityksenä mutta myös upeana tsemppauksena, ja ohjelma sujuikin suuremmitta kommelluksitta molemmissa tapahtumissa. Aseman arvit antoivat myönteistä palautetta erityisesti välineen käytöstä ja yhtäaikaisuudesta.

Tulevana sunnuntaina Halla matkaa Keravalle Halloween-asemalle. Tavoitteena on keskittyä erityisesti jalkatekniikkaan ja ohjelman tasapainojen onnistumiseen sekä nauttia esiintymisestä!

Kisakauden aloitusta piristi myös Hallan kummijoukkueelta, Team Lumi Sateelta, saatu hieno kannustuskortti :)

 

Uusi kilpailukausi alkamassa

Halla aloittaa uuden kisakauden ensi lauantaina Vihdissä Hiiden asemalla. Ohjelmaa on hiottu kuntoon pitkin syksyä, ja syyskuun lopussa käytimme ohjelmanhiontaan yhden leiripäivän Solvallan urheiluopistolla Nuuksiossa. Tulevana sunnuntaina Halla osallistuu lisäksi TapVon kisakatselmukseen.

Välineenä tytöillä on ensimmäistä kertaa pallo, ja ohjelmakin on varsin erilainen kuin aikaisemmin. Taidoissa on menty eteenpäin, ja joukkue harjoittelee tällä hetkellä erittäin määrätietoisesti varsinkin liikkuvuuden parissa.