Uutiset 2014

Syyskauden päätös

Syyskauden lähentyessä loppuaan Loiste kokoontui yhteen pikkujoulujen merkeissä. Tyttöjen ahertaessa vielä balettitunnilla,valkut kokkasivat tytöille ravitsevan aterian ja treeneistä saavuttuaan tytöt pääsivät suoraan valmiiseen pöytään. Ruokailun jälkeen siirryttiin katsomaan kisavideota ja kikattelulta ei voitu välttyä,kun katseltiin tyttöjen ohjelmia vuosien takaa. Voi tosiaan sanoa,että nämä neidit ovat kehittyneet suurin harppauksin! Tytöt saivat myös laittaa luovuutensa valloilleen,kun jokainen pääsi taiteilemaan oman piparin. Leipomisen lisäksi piparit koristeltiin ja tytöt kirjoittivat omaan pipariinsa tavoitteen tulevalle kaudelle. Ennen kotiinlähtöä vaihdettiin vielä lahjoja ja nostettiin joulupukin pussista joukkuekaverin tuoma lahjan. Valkutkin antoivat tytöille oman lahjansa:joululomatreenin. Treeni kädessään tytöt poistuivat ansaitulle joululomalle!

 

Valkeakosken välinemestaruuskisat

Jo varhain marraskuun viimeisenä lauantai-aamuna Loiste kokoontui Tapiolan urheiluhallille odottamaan bussin saapumista yhdessä Team Loisteen kanssa. Bussin määränpäänä oli Valkeakoski ja kauden pääkisa,Välinemestikset?Matka sujui leppoisasti ja kesti n. 1,5 tuntia. 
Kun pääsimme hotellille, jätimme tavaramme hotellin aulan naulakoille ja lähdimme suoraan kisahallille. Katsoimme koko loppupäivän kisoja sekä kannustimme Team Lumin upeaan suoritukseen. 
Illalla kävimme syömässä hotellin iltapalan ja iltapalan jälkeen kokoonnuimme yhteen hotellihuoneeseen koko joukkueen ja valmentajien kanssa. Katsoimme yhdessä Putouksen finaalin ja laitoimme kisakampaukset seuraavaa päivää varten, sillä kisaharkka oli jo aikaisin aamulla. 

Seuraavana aamuna lähdimme aikaisin aamulla kohti kisahallia.Kisaharkan jälkeen katsoimme muiden joukkueiden kisasuorituksia ja laitoimme kisameikit.Pian olikin jo meidän suoritusvuoro! Kisasuorituksen jälkeen menimme odottamaan kategoriaamme ja olimme siihen tosi pettyneitä (kategoriamme oli 7)

Menimme yhdessä syömään lounasta ja ruokailun jälkeen osa tytöistä lähti kotiin ja loput jäivät katsomaan vielä kisoja.Tästä tuloksesta ei kuitenkaan lannistuta ja nyt jatketaan kovaa treeniä kohti seuraavaa kautta ja sarjanousua!

Kirjoittanut: Saara ja Jemina

Huikea parannus Kerava Cupissa

Sunnuntaina 2.11 kilpailimme Kerava cupissa.Päivä meni hyvin.Tyttöjen piti olla paikalla lo 8.30 ja silloin alkoi harkkaan valmistautuminen.Harkan jälkeen laitettiin hiukset ja meikit ja lähdimme syömään.Suoritus oli noin klo 14.Suorituksen jälkeen oli jännittynyt fiilis, koska naruvirheitäkin tuli.Kategoriaksi saimme 6.Kaikki olivat tyytyväisiä,koska parannusta tuli kuitenkin kaksi kategoriaa.Päivän jälkeen kaikki tytöt lähtivät tyytyväisinä kotiin.Tästä jatkamme hyvällä tsempillä uusia kisoja kohti Töölön kisahallilla!

-Aada ja Anni

Kisakausi alkuun Kolmen Lajin kisoissa

Loisteella oli kauden ensimmäisinä kilpailuina Kolmenlajin kisa Tampereella sunnuntaina 26.10. Harkka oli noin klo 9.40, se sujui ihan hyvin lukuunottamatta muutamia virheitä.
Harkan jälkeen laitettiin kampaukset kuntoon ja siinä olikin hommaa. Saara ja Iris avustivat ponnareiden laitossa ja valkut tekivät nutturat, sillä aikaa ehdimme katsoa muiden joukkueiden harjoituksia.
Kun kaikilla oli kampaukset kondiksessa menimme syömään. Ruuan jälkeen hoidimme meikit ja alettiin laittamaan pukuja päälle.
Kun puvut oli saatu päälle niin aloitettiinkin jo kisalämppä. Lopulta oltiinkin jo valmiina matolle.
Suoritukseen mahtui paljon harmiksemme eriaikaisuutta, epävarmuutta, naru-ja suoritusvirheitä. Parannettavaa siis jäi.
Suorituksen jälkeen jäätiin jännityneinä odottamaan kategoriaa. Tuloksena oli kategoria 8, johon oltiin pettyneitä. Kun kategoria oli kuultu otettiin vielä pari kuvaa ja alettiinkin jo lähteä pitkän päivän jälkeen kohti kotia.Seuraava kisa on jo viikon päästä Kerava Cup!

-Iiris ja Linda

Kisakatselmus

Viime sunnuntaina 12.10. harkkojen jälkeen kävelimme Tapiolan Urheiluhallille,jossa oli kisakatselmus.

Syksy on tuonut tullessaan motivoituneen porukan,hienon ohjelman ja muiden iloisten asioiden lisäksi myös sairastelua ja pari loukkaantumista.Katselmukseen ei siis päästy aivan täyden joukkueen voimin. Ohjelma sujui jo ilman suurempia virheitä,mutta hiomista ja ilmaisua tarvitaan vielä.Puvutkin valmistuvat kovaa vauhtia ja vielä viimeinen silaus,niin kaikki koristeet ovat omilla paikoillaan.

Ensimmäiset kisat jo kolkuttavat ovella ja Loiste pääsee avaamaan kisakautensa su 26.10 Kolmen lajin kisassa Tampereella. Loiste toivottaa kaikille tsemppiä kisakauteen!

 -Saga ja Emma

Loisteen kausi hyvässä vauhdissa

Syyskausi on päässyt Loisteella jo hyvään vauhtiin ja treeneissä naruja on laitettu kuriin niin ohjelman parissa kuin muussa treenissäkin. Elokuun alussa tytöt palailivat kesälomiltaan ja lähes heti kauden alun jälkeen päästiin kasaaman ohjelmaa kotisalileirille Espoonlahteen. Ohjelma saatiin lähes valmiiksi ohjelmaleirillä ja sen hiomista on jatkettu nyt syyskuussa hyvällä sykkeellä. Ohjelmaleirin lisäksi tytöt osallistuivat viikonlopuksi alueringin leirille ja pääsivät treenaamaan yhdessä muiden ringin joukkueiden kanssa.

Tässä mietteitä Alueringin leirin viikonlopusta tyttöjen omin sanoin:

Viime viikonloppuna oltiin Kisakallion rinkileirillä. Siellä meillä oli mm. Sergion kanssa lihaksia ja Hallan valmentajan Hannan kanssa perustreeniä. Sunnuntaina melkein koko joukkue suoritti Kasva urheilijaksi - testit. Koko Loisteelle ruoka sekä uni maittoi koko leirin ajan (sekä sen jälkeen). Leirin jälkeen oli koko porukalla lihakset kipeänä (suoraan sanottuna ihan kuolleina). Kisakallion rinkileiri suoritettiin uusilla joukkuetopeilla.

Kirjoittaneet:

Helmi ja Iris

 

 

Hurjapäät Lintsillä!

Tuike tunnetaan tästä eteenpäin nimellä Loiste!Joukkueen nimen muuttumisen myötä myös kokoonpano on muuttunut. Tervetuloa joukkueeseen Helmi, Anni, Linda ja Jemina! 

Helluntaina 8.6 kuitenkin vielä vietettiin kauden päättäreitä kevään kokoonpanolla ja suunnaksi otettiin mikäs muukaan kuin Linnanmäki!Lintsipäivän aamuna ilma oli sateinen,mutta porukan kokoonnuttua sää selkeni kuin tilauksesta.

Lintsillä tytöt vilistivät laitteesta toiseen niin,että valmentajia heikotti jo pelkkä tyttöjen perässä kulkeminen. Vaikka valkut eivät laitteisiin uskaltautuneetkaan,saivat he kokea vauhtia ja vaarallisia tilanteita juostessaan lintsillä hyökkäileviä lokkeja pakoon. Linda-valkku varsinkin oli iki-onnellinen saadessaan tuoreen lokinläjän valkoisille kengilleen ;) Laitteiden kiertämisen jälkeen päät pyörällä koko poppoo suuntasi läheiseen ravintolaan syömään kurisevat vatsansa täyteen.Nam!Lempilaitetta kysyttäessä suosikiksi nousi vuoristorata,jossa tytöt kävivätkin monen monta kertaa.Päivään oltiin enemmän kuin tyytyväisiä ja kotiin lähdettiin iloisin mielin!

Nyt Loiste treenailee vielä viikon verran seuran kesäleirillä yhdessä muiden seuran yli 10v. joukkueiden kanssa ja sitten siirrytäänkin jo lomalle lompsis! Hyvää kesää kaikille!!:)

Kevään kokoonpano Lintsillä!

Las Ketchuppia Tapiolan siivouspäivillä ja narutekniikkaleiri!

Loisteen tytöt pääsivät yhdessä Team Loisteen ja Tuikkeen kanssa esiintymään Tapiolan keskustaan la 24.5. pidetyille Tapiolan siivouspäiville. Ikäluokan tytöt esittivät yleisölle jo aiemmin seuran kevätnäytökseen laaditun Las ketchup-tanssin. Esiintymisalue oli noin 30 tytön esitykselle rajallinen,mutta esitys kuitenkin sujui loistavasti isojen hymyjen kera. Tyttöjen taitoa ja iloista ilmettä ihailtiinkin suurilla aplodeilla.Tyttöjen sanoin: olipas kivaa!

Esitys pidettiin kesken joukkueiden leiripäivän ja suoraan esityksen jälkeen palattiinkin takaisin naruja pyörittelemään. Naruleirillä opittiin monenlaisia uusia narutemppuja Iiris ja Inessa Rifin hyvässä opissa. Kiitokset heille!

 

Hyvää fiilistä Hyvän Mielen Kisoissa!

TapVon 10-12 vuotiaiden ikäluokan kevään kilpailukausi sai lauantai  26.4.2014 upean päätöksen Vantaan Energia Areenalla, kun ikäluokan joukkueet Tuike, Pilke ja Loiste näyttivät taitonsa kevään viimeistä kertaa kilpailumatolla.

Jännitettävää ja kannustettavaa riitti koko aurinkoiseksi lauantaipäiväksi, sillä Pilke pääsi astelemaan matolle jo suoritusnumerolla 2 ja seuran viimeisenä kilpailuesityksensä pääsi suorittamaan Loiste suoritusnumerolla 50. Kaikki kolme joukkuetta ylsivät kilpailussa varmoihin suorituksiin, joihin voitiin olla tyytyväisiä.  

Pilke saavutti hienosti "Linnunpelättimet" -teemaisella ohjelmallaan kategorian 6, Tuike voimisteli salapoliisi-ohjelmallaan kategoriaan 4 ja Loiste sijoittui kilpailuissa upeasti kategoriaan 1 ja sai myös kolme bonusta. Loiste palkittiin kultaisin mitalein yhdessä kuuden muun joukkueen kanssa. Mahtavaa tytöt!

 Kaikilla kolmella joukkueilla takana kerrassaan loistava kilpailukauden huipentuma, joka antaa varmasti lisää intoa treenisalille. Seuraavaksi on aika hetki hengähtää vapaaohjelman osalta ja pian suunnataan katse kohti tulevia haasteita ja syksyllä häämöttävää naruohjelmaa. Katso tyttöjen kisasuoritus tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=X6FY4JxSavc

 

Etsi 9 Tuikkeen tyttöä ;)

Aluekisat 5.4.2014

Kisailua Caribia Cupissa 22.3.2014

 

Mustan Kissan Cupin jälkeen ehdittiin treenailla vajaa viikko, ja seuraavana lauantaina kisailtiin Turussa, Caribia Cupissa. Näihinkään kisoihin Tuike ei sairastumisen vuoksi päässyt osallistumaan täydellä kokoonpanolla, vaan kisat suoritettiin kahdeksalla tytöllä.

Matka Turkuun alkoi jo kuudelta aamulla, kun bussi starttasi Tapiolasta kohti Caribiaa. Perillä alettiin valmistautua harkkasuoritukseen, joka meni hyvin, mutta itse kisasuoritukseen lähdettiin hakemaan vielä lisää tarkkuutta ja ilmaisua.

Tuikkeen suoritusvuoro oli arvottu aivan kisojen loppuun, ja tytöillä oli kunnia päättää lauantain kilpailut. Päivällä olikin runsaasti aikaa ja tytöt ehtivät käydä uimassa Caribian kylpylässä. Lopulta oli kuitenkin aika aloittaa kisalämppä, jossa tulikin hieman kiire, kun nutturoiden teossa kesti odotettua kauemmin. Tytöt kuitenkin keskittyivät hienosti ja lämppämatolla nähtiin hienoja osia ja upeita hymyjä! Pienen odottelun jälkeen Tuike kuulutettiin matolle ja salapoliisit pääsivät näyttämään taitonsa.

Tytöt suorituivat ohjelmasta hyvin, muutamia kuviovirheitä ja eriaikaisuuksia lukuunottamatta. Suoritukseen voitiin olla tyytyväisiä, ja kategoriaksi Tuikkeelle kuulutettiin 5. Parannusta oli siis tapahtunut edellisviikkoon nähden. Seuraavana vuorossa ovat aluekilpailut Helsingissä.

Alueringin leiri Kisakalliossa 25.-26.1.2014

Tuikkeen tytöt olivat 25.-26.1.2014 Alueringin leirillä Kisakalliossa treenaamassa yhdessä rinkijoukkueidensa kanssa. Leirin aikana ehdittiin treenata monipuolisesti erilaisilla tunneilla ja leirin huipensi leirinäytös,jossa kevään vapaaohjelma koki ensiesityksensä. Ohjelmasta saatiin hyvää palautetta ja kotisaleilla jatketaankin nyt ahkeraa hiomista.

Joukkueen kokoonpano koki joululoman aikana pieniä muutoksia,kun Erika siirtyi jumppaamaan Loisteen riveihin. Tällä kaudella ohjelmassa nähdään siis 9 taitavaa salapoliisia!