2016 Kevät

Voimistelupäiviltä luokkanousu ja kategoria 3

12.6.2016

Halla osallistui Voimistelupäivillä Espoossa sunnuntaina sekä rytmisen 1. luokan kilpailuun aamulla että joukkuevoimistelun 10-12-vuotiaiden mestaruuskisoihin aamupäivällä. RV-kilpailuissa kaikki tytöt suoriutuivat hienosti ja nousivat päivän päätteeksi 2. luokkaan. Kymmenen parhaan joukossa oli kaksi hallalaista, kun Emmi oli viides ja Sanni kuudes; koko porukka saavutti hyvät pisteet. Lisäksi Petra kilpaili jo lauantaina illalla vapaalla ja vanteella 2. luokassa ja nousi hienosti 3. luokkaan!

Aamukisa vaati veronsa, eikä JV-ohjelma ollut parasta Hallaa, vaikka suoritus melko siisti olikin. Tuloksena oli kategoria 3, johon oltiin pettyneitä, vaikka kovatasoisessa kisassa se olikin täysin linjan mukainen. Kauden aikana tapahtuneeseen kehitykseen ollaan kuitenkin todella tyytyväisiä, ja narukauteen lähdetäänkin avoimin mielin ja uudella innolla.

Tästä eteenpäin joukkue jatkaa nimellä Team Halla. Pienten kokoonpanomuutosten myötä siirrytään taas perustreenin pariin. Kesä kuluu ahkerasti harjoitellessa, ja syksyllä ollaan taas askeleen lähempänä tavoitteita! Onnittelut viikonlopun mitalisteille ja hyvää kesää kaikille!

Pronssia HJM Cupista ja valinta 12-14-ikäkausirinkiin!

28.5.2016

Halla onnistui upeasti suorituksessaan HJM Cupin lasten kisassa. Jälleen ennen kisaa jouduttiin tekemään kokoonpanoon muutoksia, mutta joukkue säilytti myönteisen asenteen, esitti tähän mennessä kauden parhaan suorituksen ja sijoittui kategoriaan 2 pistein 15,92. Tuloksena kisasta oli pronssimitali vain 0,05 pisteen erolla toiseen sijaan! Voittaja oli Team Atomit (OVO) pistein 16,80 ja hopeaa saavutti Attitude Stars (Attitude Sports) pistein 15,97. Onnittelut!

Erityisesti teknisiin pisteisiin (5,6) oltiin tyytyväisiä. Taiteelliset (2,97) olivat tyydyttävät, mutta suorituspisteisiin (7,35) jäi vielä kirittävää. Suoritukseen mahtui vielä epätarkkuuksia ja yksilövirheitä, mutta yleiskuva oli ryhdikäs ja ilmaisullinen, ja parannusta on lyhyessä ajassa tapahtunut paljon. Voimistelupäivillä tavoitteena on karsia turhat pikkuvirheet pois.

Ohjelman hiomisen ohella harjoitellaan monenlaista muutakin. Voimistelupäivillä Hallan tytöt kilpailevat myös rytmisen voimistelun luokkanousukilpailuissa. Lisäksi saman viikon alussa leireillään Kisakalliossa, sillä Halla on valittu Voimisteluliiton 12-14-vuotiaiden ikäkausirinkiin! Kesäkuussa Voimistelupäivien jälkeen leireillään vielä seuran omalla kesäleirillä. Loppukaudesta siis tekemistä riittää, mutta jokainen mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta otetaan innokkaasti vastaan.

Tsemppiä kaikille loppukauden treeneihin, ja kaikki kannustamaan 10-12-sarjalaisia Voimistelupäiville Espooseen 11.–12.6.!

 

 

Hyvinkää Cupissa askel eteenpäin

Halla kilpaili sunnuntaina 24.4. Hyvinkää Cupissa Martinhallissa. Yhden voimistelijan sairastumisesta huolimatta joukkue teki hyvän suorituksen ja saavutti kategorian 3. Tekeminen oli laadukkaampaa ja tarkempaa kuin edellisessä kisassa, mutta kuvioissa on vielä tekemistä. Ohjelman tempo asettaa myös haasteita siisteydelle ja hiomiselle, mutta kauden päätavoite on kesäkuussa ja siihen on vielä runsaasti aikaa.

Seuraava kilpailu koittaa toukokuun lopussa Mäntsälässä HJM-tiimin järjestämässä lasten kisassa. Sinne valmistautumisen ohella Halla esiintyy TapVon kevätnäytöksissä esitysohjelmalla ja harjoittelee rytmisen ohjelmia kesäkuun luokkanousukilpailuihin.

Onnittelut kaikille kisan mitalisteille sekä kummijoukkueellemme Team Tapiolalle TUL:n mestaruudesta! <3

Kisakausi on käynnissä!

Maaliskuussa Halla kilpaili kansainvälisessä OVO Cup -lasten kisassa Espoossa yhtenä Suomen viidestä edustajasta. Sairastelujen vuoksi jouduimme edeltävällä viikolla vielä tekemään muutoksia, mutta tärkeään ja odotettuun kisaan lähdettiin kuitenkin hyvillä mielin. Ensimmäinen kisa tällä kaudella ei ollut parasta Hallaa, ja suorituksessa oli muutama selkeä virhe sekä pientä yleistä tutinaa ja epätarkkuutta. Pisteet olivat 13.10. Tässä vaiheessa kautta tiesimme kuitenkin, että paljon on vielä työtä tehtävänä, ja tästä mennään vain eteenpäin.

Aluekisoissa huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna Halla saavutti kategorian 4. Vaikeusosissa ja laadukkaassa tekemisessä on menty eteenpäin, mutta suuri kokoonpano aiheuttaa vielä haasteita kuvioihin, yhtäaikaisuuteen ja yhtenäisyyteen.

Seuraavana viikonloppuna vietettiinkin treenisalilla tehokas minileiripäivä ohjelmaa hioen, ja illalla kokoonnuttiin Vanessan ja Melinan luokse joukkueiltaa viettämään. Vielä monen tunnin rankan treeninkin jälkeen tytöt jaksoivat monta kierrosta kirkonrottaa ihanassa auringonpaisteessa. Lisäksi joukkueillassa kokkailtiin herkullista salaattia ja hedelmäjälkkäriä. :)

Seuraava kisa on tänä sunnuntaina Hyvinkää Cupissa. Ohjelmaan on tehty muutamia muutoksia, jotka ovat siistiyttäneet kokonaisuutta. Sunnuntaina matolla nähdään varmasti säteilevä ja upea joukkue. Kaikki kannustamaan!

OVO Cup lähestyy!

Ensimmäiseen kisaan on aikaa enää muutama viikko. Halla valittiin joulukuussa kansainväliseen OVO Cup -lasten sarjan kilpailuun Espooseen 19.3.2016. Ohjelma valmistui jo hyvissä ajoin ennen joulua, ja alkuvuosi on panostettu jälleen parustreeniin. Lisäksi tytöt saivat rytmisen treeneissä vanteen käteen!

Ohjelmaa on hiottu ahkerasti kotisalilla, ja helmikuun puolivälissä vierailtiin jälleen aluerinkileirillä Kisakalliossa. Leirillä opittiin paljon uutta esimerkiksi vartalonkäytöstä, tasapainoista ja urheilijan elämäntavoista sekä saatiin tietysti arvokasta palautetta ohjelmasta. Kiitos kouluttajille, tuomareille ja muille leiriläisille!

Hallan uusi ohjelma saa ensiesityksensä TapVon kisakatselmuksessa sunnuntaina 6.3. Tapiolan urheiluhallilla. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!