Mirka Saaristola

Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 1989 alkaen ja Tapiolan Voimistelijoissa vuodesta 2006 alkaen. Olen koulutukseltani erityisopettaja ja liikuntaan erikoistunut luokanopettaja. Ryhmäliikunnan lisäksi minulla on vankka kokemus myös lasten ja nuorten liikunnan opettamisesta ja ohjaamisesta niin koulussa kuin urheiluseurassakin.

Lihaskuntotunneissani tavoitteena ovat tehokkuus ja selkeys. Tunti sisältää alkulämmittelyn, monipuoliset lihaskuntoliikkeet, joissa usein käytetään välineitä, sekä palauttavan venyttelyn. Tunneilleni voivat osallistua kaikki, sekä vasta-alkajat että kauemmin liikuntaa harrastaneet, koska tunnin tehoa voi myös itse säädellä. Pyrin aina panostamaan musiikin valintaan ja musiikin sekä liikkeiden yhteensopivuuteen. Usein tunneillani soivat 60-, 70- ja 80- luvun klassikot.

Ohjaamisessa parasta on liikunnan hyvien vaikutusten välittäminen osallistujille. On myös hienoa, kun joku löytää liikkumisen ilon uudelleen pitkän tauon jälkeen. Lämpimästi tervetuloa mukaan lihaskuntojumppaan!