Uutiset 2011

Gaalanäytös  Kulttuurikeskuksella 28.11.

9.12.2011

Aava jätti jäähyväiset syksyn keilaohjelmalle Tapiolan Voimistelijoiden Gaalanäytöksessä, joka järjestettiin Tapiolan kulttuurikeskuksella välinemestaruuskilpailuiden jälkeisenä maanantaina. Lataus ohjelman viimeiseen esityskertaan oli valtava ja tytöt astelivat innostunein ja hieman haikein mielin kulttuurikeskuksen lavalle. Vahva lataus välittyi katsomon takariville saakka ja ohjelma piti katsojat otteessaan alusta loppuun. Tytöt nauttivat esiintymisestä, joka sujui lähes virheittä. Riemun kiljahduksia ohjelman jälkeen aiheutti mm. iso vaihtoheitto, joka onnistui tiputuksitta!!

Keilaohjelman lisäksi Aava nähtiin lavalla yhdessä Pinja-ninjojen kanssa, kun joukkueiden värikäs tanssi aloitti Gaalanäytöksen. Paras osuus tanssissa taisi Aavalaisten mielestä olla Pinjan IHANAT viime kevään kisapuvut, joita joukkue lainasi tanssia varten :)

Gaalanäytöksen jälkeisenä päivänä joukkue piti palauttavan harkan ennen siirtymistä reilun viikon mittaiselle lomalle. Loman jälkeen katseet suunnataankin jo kohti ensi kevään haasteita!

 

Kilpasarjojen välinemestaruuskilpailut

9.12.2011

Aava onnistui loistavasti syyskauden päätöskilpailussa Tampereella, kun joukkue venyi hienosti kauden parhaimpaan kisasuoritukseensa! Hyvästä suorituksesta saatiin palkinnoksi kauden parhaat pisteet, jotka oikeuttivat tiukassa kisassa yhdeksänteen sijaan.

Välinemestaruuskilpailuihin osallistuttiin kuuden tytön kokoonpanolla ja kilpailuita edeltävä viikko menikin kuviomuutoksia ja heittoja hioen. Pari harmillista pudotusta mahtui vielä kisasuoritukseenkin, mutta onneksi ne eivät vaikuttaneet muuten vahvasti sujuneeseen suoritukseen. Tunnelma säilyi hyvänä läpi ohjelman ja kisamatolta astelikin suorituksen jälkeen joukkueellinen iloisia ja tyytyväisiä tyttöjä! 14-16-vuotiaiden kilpasarjan välinemestaruus meni TNV:n ja Ylöjärven Iskun yhteisjoukkue Hiutaleille, hopeamitaleille voimistelivat TuUL:in Nefrit Exea ja pronssimitalit menivät KNV:n Apollot T -joukkueelle. Aava onnittelee mitalisteja!

TUL:n avoimet mestaruuskilpailut

28.11.2011

Aavan tämän syksyn pisin kisareissu suuntautui Kokkolaan, jossa kilpailtiin TUL:n mestaruuksista. Aava osallistui kilpailun avoimeen sarjaan yhdessä seuramme joukkueiden Pinjan ja Tähdettärien kanssa.

Lauantain alkukilpailussa Aava sijoittui yhdeksänneksi ja pääsi juuri ja juuri mukaan sunnuntain loppukilpailuun. Loppukisassa Aava onnistui hieman parantamaan asemiaan ja kokonaiskilpailussa joukkue sijoittui kahdeksanneksi. 14-16 vuotiaiden sarjan korkeimmat pisteet annettiin TNV:n ja YLI:n Hiutaleille, toiseksi eniten pisteitä keräsivät TuUL:n Nefrit Exea ja kolmanneksi korkeimmat pisteet menivät KNV:n Apollot T:lle. Onnittelut kaikille mitalisteille!

Lue lisää Kokkolan kisareissusta Aavan blogista!

Mind Spa Cup 13.11.

21.11.2011

Aava osallistui Isäinpäiväsunnuntaina Vihty Gymin järjestämään Mind Spa Cup:iin. Pitkä kisapäivä alkoi aamuvarhain, kun joukkue tapasi kahdeksalta Nummelan tutulla hallilla. Aamun kisaharkka sujui melko hyvin, vaikka keilan pudotuksilta ei täysin säästyttykään. Hiustenlaittoon, meikkiin ja muuhun valmistautumiseen oli rutkasti aikaa ennen omaa kisasuoritusta, sillä Aava kilpaili vasta kilpailuiden loppupuolella. Omaa vuoroa odotellessa ehdittiin kannustamaan seuramme muita joukkueita ja kisapäivän iloisin uutinen saatiin juuri ennen Aavan suoritusta, kun selvisi että Pinja voitti oman sarjansa!!

Kisasuoritus lähti vahvasti liikkeelle ja ohjelman alusta selviydyttiin ilman suurempia virheitä. Virheet kasautuivat ohjelman loppupuolelle, kun keskittyminen herpaantui musiikin katketessa. Hienosti tytöt kuitenkin tsemppasivat ja saivat yhteisestä rytmistä kiinni. Suorituksen jälkeen tunnelma oli pettynyt, eivätkä matalle jääneet pisteetkään piristäneet aavalaisia. Kotiinviemisinä oli Mind Spa Cupin kuudes sija ja yksi opettavainen kisakokemus.

14-16 vuotiaiden sarjan voittivat Keravan Naisvoimistelijoiden Apollot T, hopealle voimistelivat Turun Urheiluliiton Nefrit Exea ja pronssiset mitalit jaettiin Tampereen Voimistelijoiden Onegialle. Aava onnittelee mitalisteja!

Aluemestaruuskilpailut

7.11.2011

Aavan kisakausi käynnistyi sunnuntaina Töölön kisahallilla käydyissä Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailuissa. Aamun kisaharkka sujui muutamia virheitä lukuunottamatta jo varsin mallikkaasti ja tytöt saivat ladattua hyvän kisafiiliksen ennen suoritusta. Jännitys voitti kuitenkin tällä kertaa, eikä keskittyminen säilynyt ohjelman aikana. Tuloksena oli keilojen ropinaa niin matolla kuin sen ulkopuolellakin ja suoritukseenkin jäi vielä paljon parantamisen varaa. Suoritus riitti kilpailun 7. sijaan, sarjan voiton mennessä Tapanilan Erän Diosalle, hopeamitalien Keravan Naisvoimistelijoiden Apollot T:lle ja pronssimitalien Olarin Voimistelijoiden Kvarkeille. Aava onnittelee aluekisamitalisteja!!

Aavan seuraava kisakoitos on jo tulevana sunnuntaina Nummelan Mind Spa Cupissa. Ennen sitä on joukkueella kuitenkin edessään työntäyteinen viikko ohjelman hionnan parissa. Nyt vain peukut pystyyn että ensi viikonloppuna nähdään kisamatolla jo sitä parasta Aavaa!

Räsynuket kisakatselmuksessa

25.10.2011

Lelulaatikon pohjalle unohtuneet vanhat nuket heräsivät ensimmäistä kertaa eloon lauantaina seuramme kisakatselmuksessa. Vielä olivat nukkien puvut hieman keskeneräiset ja hiuksetkin edellisten leikkien jäljiltä vähän niin ja näin, mutta ensiesiintyminen suuren yleisön edessä sujui jo varsin vakuuttavasti. Tästä on hyvä jatkaa harjoituksia kohti parin viikon päästä koittavia aluemestaruuskilpailuita!

Ohjelmaleiri Solvallassa

18.10.2011

Aava vietti lokakuisen viikonlopun Solvallan urheiluopistolla hioen ja paikkaillen syksyn keilaohjelmaa. Rankka rutistus tuotti halutunlaista tulosta kun ohjelman loppu saatiin valmiiksi ja suoritukset siistiytyivät läpimeno läpimenolta. Ehdittiin sitä ohjelman teon vastapainoksi puuhailemaan myös vähän muutakin ... ;)

Tytöt ahkeroivat harkkasalin lisäksi myös kisapukujen koristelun ja keilojen teippaamisen parissa, missä päästiinkin jo hyvään vaiheeseen. Viikonloppu oli kaikin puolin onnistunut kokonaisuus ja Solvalla todettiin jälleen kerran loistavaksi treenipaikaksi!

 

 

*******

Aavan uuden keilaohjelman ensiesitys on seuramme kisakatselmuksessa, joka järjestetään Espoonlahden urheiluhallilla lauantaina 22.10. klo. 11.00. Tervetuloa ihailemaan Aavan ja seuramme muiden joukkueiden upeita ohjelmia!

Aluevalmennusringin leiri

12.10.2011

Aava osallistui Etelä-Suomen aluevalmennusringin leirille, joka järjestettiin syys-lokakuun vaihteessa Kisakallion urheiluopistolla. Leiri alkoi perjantaina jo alkuiltapäivästä ja tytöt joutuivatkin livistämään koulusta vähän aikaisemmin ehtiäkseen ajoissa perille. Aava pääsi osallistumaan leirille täysilukuisena ja  koko kahdeksan tytön joukkue treenasi ahkerasti leirin alusta loppuun.

Leirin aluksi joukkueet esittäytyivät ja kertoivat syyskauden kuulumisiaan, jonka jälkeen Päivi veti kaikille leiriläisille yhteisen alkulämmittelyn. Alkulämpän jälkeen joukkueet jaettiin ryhmiin ja Aava suuntasi Larisan pitämälle tasapainotunnille. Päivällisen jälkeen tytöt pääsivät irrottelemaan Vipen flow-tunnille ja päivän päätteeksi Larisa veti koko leiriporukalle yhteisen keskivartalon voima -tunnin ja loppuverryttelyn.

Illalla tytöt kokoontuivat valkkujen huoneeseen juttelemaan ja teippailemaan keiloja sekä ihastelemaan osittain jo koristeltua syksyn kisapukua. Takana ollut kouluviikko ja iltapäivän leiritreenit olivat kuitenkin tehneet tehtävänsä ja tytöt suuntasivatkin ajoissa omiin huoneisiinsa.

Lauantain leiripäivä alkoi yhteisellä lämmittelyllä, jonka jälkeen Aavalla oli oma ohjelmaharkka. Kaisa oli seuraamassa ohjelmaharkkaa ja antoi tunnin jälkeen valmentajille palautetta valmennuksen kehittämiseksi. Lounaan jälkeen tytöt pääsivät Terhin pitämälle hyppytekniikka- ja ponnistusvoimatunnille, jonka aikana hypyt paranivat huomattavasti uusien vinkkien avulla! Silja piti tytöille tehokkaan jalkatekniikka- ja hyppynarutunnin ja Aavan viimeinen treenitunti oli Sannulin pitämä vauhdikas ja hauska akrobatia- ja ketteryystunti. Päivällisen jälkeen joukkueet valmistautuivat leirinäytökseen, jossa kaikki rinkileirille osallistuneet joukkueet sekä pari vierailevaa tähteä esittivät syksyn kisaohjelmansa.

Aava kiittää kouluttajia erittäin mukavasta ja monipuolisesta leiristä sekä treenikavereita kivasta leiriseurasta! Kilpailuissa nähdään :)

 

Kannustuslakanaa ja kakkua!

26.9.2011

Aava kokoontui lauantaina Tiia-kapteenin luokse tarkoituksenaan taiteilla joukkueelle uusi kannustuslakana. Joukkue ahkeroi usean tunnin ajan lakanan kimpussa ja lopputulos oli UPEA! Hetken joutuu lakana vielä odottelemaan ennen kuin se pääsee tsemppaamaan tyttöjä syksyn ensimmäiseen kilpailuun marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Tiialta tytöt siirtyivät kävellen Oona-valkun luokse jatkamaan iltaa. Tupatarkastuksen jälkeen tytöt syventyivät lempiharrastuksensa Aliaksen pariin ;) Alias kulkee tyttöjen mukana myös kisareissuissa ja sitä on pelattu muiden matkustajien iloksi (...) myös junassa!

Lauran ja Katrin saapuessa paikalle päästiin siirtymään toiseen Aavan lempipuuhaan, syömiseen. Ruuan jälkeen oli vuorossa hieman myöhästynyt mitalikakku viime kevään aluekisamenestyksen kunniaksi. Aava lähettää erityiskiitokset Juxulle, joka oli loihtinut herkullisen suklaakakun yhteistyössä Laura-valkun kanssa tyttöjen iloksi!!

Aavan seuraavan joukkueillan ohjelmakin selvisi kun Katri näytti tytöille mallin syksyn tulevasta kisapuvusta. Kankaiden leikkelyä, ompelua sekä strassien ja paljettien liimailua siis luvassa, kun tytöt pääsevät tositoimiin kisapukujen koristelun kanssa ;)

Aavan syksy 2011

16.9.2011

Aavan syyskausi käynnistyi elokuun alussa, kun tytöt palasivat lomilta yhteisten harjoitusten pariin. Joukkueen kokoonpano vakiintui kesän aikana kahdeksaan voimistelijaan, Annikan päättäessä pitää ainakin toistaiseksi lomaa voimisteluharrastuksesta. Myös valmennuspuolella tapahtui muutoksia, kun Laura B. palasi armeijan leivistä Aava-tiimin avuksi. Aava toivottaa Annikalle tsemppiä syksyn uusiin haasteisiin ja Lauran tervetulleeksi takaisin joukkueeseen!

Harkkavuoroissa tapahtuneiden muutosten vuoksi, jouduttiin viikottainen balettiharkka jättämään pois syksyn harjoitusohjelmasta. Toivottavasti tämä on vain väliaikainen järjestely ja baletille löydetään uusi aika viimeistään kevätkaudelle!

Aava osallistuu syyskaudella 14-16 vuotiaiden kilpasarjaan välineinään keilat. Uuden välineen harjoittelu onkin vienyt ison osan kesän ja syksyn harjoituksista ja pikkuhiljaa alkavat kapulat pysyä käsissä ja ohjelma näyttää ohjelmalta :) Joukkuetta alkukauden piinannut sitkeä flunssa-aaltokin näyttäisi olevan nyt selätetty ja joukkue on päässyt treenaamaan täysilukuisena. Nyt vain peukut pystyyn että tytöt pysyvät loppukauden treenikunnossa!

Syys-lokakuun vaihteessa on joukkueella edessä Kisakalliossa järjestettävä aluevalmennusringin leiri. Joukkue odottaakin innolla pääsyä ensimmäiselle rinkileirilleen yhdessä muiden valmennusrinkiin valittujen joukkueiden kanssa.

Kisakausi tulee olemaan tänä syksynä työn täyteinen, Aavan osallistuessa neljään eri kilpailuun, jotka kaikki ajoittuvat marraskuulle. Marraskuussa on luvassa myös talkootöitä seuramme järjestämässä Etelä-Suomen alueen asematapahtumassa. Onneksi kesällä ladattiin akut täyteen ja peruskuntoa on nostatettu alkukauden aikana sille tasolle, että Aava on valmiina kohtaamaan alkaneen kauden haasteet!

Kesäkuun kuulumisia!

30.6.2011

Kesäkuu lähestyy loppuaan ja Aavalaisetkin ovat olleet jo kohta kaksi viikkoa lomilla, omien kesätreenien parissa! Tässä pientä päivitystä joukkueen kuulumisista :)

Uusia tyttöjä Aavaan!

Toukokuun katsastustilaisuudesta valittiin Aavaan kolme uutta tyttöä. Annika ja Jenni voimistelivat aikaisemmin Granin Indigo-joukkueessa ja Suvi-Tuuli Vantaan Voimisteluseuran Cisne-joukkueessa. Aava toivottaa tytöt perheineen lämpimästi tervetulleiksi mukaan joukkueen toimintaan!

Aava Etelä-Suomen aluevalmennusrinkiin!

Kesäkuun alussa joukkue sai iloisia uutisia, kun selvisi että Aava valittiin Etelä-Suomen aluevalmennusrinkiin III. Ringin ensimmäinen leiri järjestetään Kisakalliossa 30.9.-1.10.

Kesäharkkoja ja seuraleiri

Kesäkuun ensimmäisen viikon Aava treenaili oman joukkueen kesken ulkona, balettisalilla ja Tapiolan hallilla. Toisella viikolla joukkue osallistui seuramme yhteiselle leirille, joka järjestettiin Mankkaanpuron koululla ja Tapiolan urheiluhallilla. Leiri kesti maanantaista perjantaihin ja leiripäivät alkoivat kahdeksalta ja päättyivät iltapäivällä neljän-viiden aikaan. Leirituntien sisällöstä vastasivat seuramme omat valmentajat ja ohjaajat. Monipuolisista ja kivoista tunneista Aavalaisten suosikiksi nousi Zumba, jota tytöt pääsivät kokeilemaan ensimmäistä kertaa!

Gaala-näytös

30.6.2011

Aava esiintyi seuramme Gaala-näytöksessä Tapiolan kulttuurikeskuksessa 30.5.2011. Aava esitti näytöksessä viimeistä kertaa kevään Jahti-vapaaohjelmansa. Alkukeväästä joukkueessa aloittanut Viveca pääsi myös ensimmäistä kertaa jahtitunnelmiin kun hän paikkasi näytöksessä Tiiaa, joka oli leirikoulussa. Viveca suoriutui upeasti tulikasteestaan, lyhyestä harjoitteluajasta huolimatta!

Näytös oli hieno päätös kevään vapaakaudelle. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesätreenejä, syyskautta ja uutta keilaohjelmaa :)

Ennen kesälomien alkua joukkueella on ohjelmassa vielä yhteisiä treenejä ja seuramme järjestämä leiri. Lisäksi osa Aavalaisista matkustaa kesäkuussa Tarttoon kannustamaan suomalaisjoukkueita joukkuevoimistelun MM-kilpailuissa!

Upea päätös kevään kisakaudelle!

8.5.2011

Aava onnistui loistavasti suorituksissaan viikonloppuna Tampereella käydyissä yli 14 v. kilpasarjojen mestaruuskilpailuissa. Aava lähti hyvistä asemista sunnuntain finaaliin ja tytöt osoittivat ihailtavaa kylmäpäisyyttään pystyessään tiukassa paikassa venyttämään vielä lauantaitakin paremman suorituksen! Ohjelma sujui varmasti ja vahvasti alusta loppuun ja tunnelma hallissa säilyi hyvänä koko suorituksen ajan. Iso kiitos kaikille kannustajille!

Loppukilpailusta saadut pisteet 18,70 (4,10 5,05 9,55) yhdessä alkukilpailun pisteiden kanssa toivat joukkueelle kisan kokonaispistesaldoksi 37,90. Pisteet riittivät kovatasoisessa sarjassa 7. sijaan! 14-16 v. sarjan voitti Nefrit Exea (TuUL), hopealle voimistelivat Xinimat (KeInto) ja pronssiset mitalit nappasivat Hiutaleet (TNV, YlIsku). Onnittelut kaikille mitalisteille!!

Tampereen aurinkoisiin tunnelmiin oli mukava päättää kevään hyvin sujunut kisakausi! Jahti-vapaaohjelma esitetään vielä kertaalleen seuramme Gaala-näytöksessä Tapiolan kulttuurikeskuksessa tiistaina 31.5. Nyt kuitenkin joukkue viettää hyvin ansaitun lomaviikon, jonka jälkeen tytöt palaavat treenisalille keilojen kera!

Kilpasarjojen mestaruuskilpailut, 14-16 v. sarjan tulokset

Aava viidentenä alkukilpailun jälkeen!

7.5.2011

Aava onnistui upeasti suorituksessaan kilpasarjojen mestaruuskisojen alkukilpailussa. Vahvasti ja varmasti esiintynyt joukkue sai suorituksestaan pisteitä 19,20 (4,40 5,20 9,60) ja ne riittivät alkukilpailun viidenteen sijaan.  Aava pääseekin hyvistä asemista valmistautumaan sunnuntain loppukilpailuun ja joukkue palaakin jo halusta päästä kisamatolle vielä viimeistä kertaa tänä keväänä :)

Go Wild Dancers!!

 --------------------------

Rantaperkiön Iskun kisasivut löytyvät osoitteesta http://www.rantaperkionisku.com/tapahtumat/voimisteluliiton-yli-14-vuotiaid/

Pronssia Aluemestaruuskilpailuista!

11.4.2011

Aava jatkoi hyvin alkanutta kisakauttaan lauantaina 9.4. käydyissä Etelä-Suomen kilpasarjojen aluemestaruuskilpailuissa. Joukkueen valmistautuminen kilpailuun oli sujunut hyvin ja kisaan lähdettiinkin luottavaisin mielin, tavoitteena sijoittua kolmen parhaan joukkueen joukkoon.

Kisapäivä oli poikkeuksellisen lyhyt sillä arpaonni oli suosinut seuramme joukkueita myöhäisellä harkka-ajalla ja kun kisasuorituskin oli kilpailuiden alkupuoliskolla, oli kisaurakka paketissa jo alkuiltapäivästä. Aikataulu sopi joukkueelle paremmin kuin hyvin, parin tytön ollessa vielä toipilaina flunssan jäljiltä. Sekä harkkasuoritus että kisasuoritus sujuivat Aavalta siististi ja varmasti ja koko tiimillä oli kisasuorituksen jälkeen hyvä fiilis. Myös kilpailun tuomaristo oli pitänyt näkemästään ja pisteet 20,26 (4,46 6,20, 9,60) oikeuttivat kisassa kolmanteen sijaan ja pronssisiin mitaleihin!! Aava onnittelee kultamitalein palkittua KNV:n Apollot-joukkuetta sekä naapuriseuran Kvarkkeja, jotka voimistelivat hopealle!

Iloisissa tunnelmissa on hyvä jatkaa treenausta kohti kevätkauden päätöskisaa. Kilpasarjojen mestaruuksista kilpaillaan Tampereella 7.-8.5.

-----------------------------

Aluemestaruuskilpailut, 14-16 vuotiaiden kilpasarjan tulokset

 

Aavalle loistava kisakauden avaus!

20.3.2011

Aava säilytti alkukilpailun kuudennen sijansa TUL:n avoimien mestaruuskilpailuiden finaalissa. Sunnuntain suoritus oli huomattavasti varmempi ja yhdenaikaisempi, kuin lauantain alkukilpailussa nähty suoritus. 14-16 vuotiaiden sarjassa voimisteli yhteensä 26 joukkuetta, joista 14 valittiin loppukilpailuun. Sarjassa kultaa voimistelivat Hiutaleet (Ylöjärven Isku, Tampereen Naisvoimistelijat), hopeaa Xiximat (Kemin Into) ja pronssia Nefrit Exea (Turun Urheiluliitto). Onnittelut mitalisteille!

--------------------------------

TUL:n Mestaruuskilpailut, tulokset

Aava upeasti loppukilpailuun TUL:in avoimissa mestaruuskilpailuissa!

19.3.2011

 

Aava sijoittui hienosti kuudenneksi TUL:in mestaruuskilpailuiden alkukilpailussa ja lunasti paikkansa kirkkaasti sunnuntain finaaliin. Joukkue jännitti suorituksen jälkeen ensimmäisiä 14-16 vuotiaiden sarjan pisteitään, sillä suorituksessa oli paljon virheitä, eikä se ollut ollenkaan parasta Aavaa. Riemu olikin ylimmillään, kun selvisi että joukkue pääsee loppukilpailuun ja saa näin vielä uuden mahdollisuuden parantaa suoritustaan näissä kisoissa!

Aavan isosiskojoukkue Pinja järjesti alkukilpailuiden jymy-yllätyksen, sijoittumalla yli 16 vuotiaiden sarjan kärkeen! TapVon molemmat joukkueet lähtevätkin hyvistä asemista sunnuntain finaaliin!

Rantaperkiön Iskun kisasivut

 

Kisakausi alkaa!

18.3.2011

Kevätkausi harkkasaleilla on mennyt jälleen nopeasti ja viikonloppuna onkin edessä kevään ensimmäiset kilpailut! Aava debytoi 14-16 vuotiaiden kilpasarjassa TUL:in avoimissa mestaruuskilpailuissa Tampereella ja samalla uusi Jahti-vapaaohjelma saa ensiesityksensä.

Aava lähtee hyvillä mielin kevään ensimmäiseen kisakoitokseen. Joukkue on päässyt viimeisen parin viikon ajan treenaamaan terveenä ja täysilukuisena ja torstain viimeistelyharkassa nähtiin jo välähdys siitä miltä ohjelma voi parhaimmillaan näyttää :)

Ei muuta kuin kisapuvut pusseihin ja nokka kohti juna-asemaa. Tampere, täältä tullaan!

Axuja on nyt kuusi! 

Aavan tehoviisikko sai täydennystä riveihinsä, kun Viveca aloitti joukkueessa maaliskuussa. Viveca on voimistellut aikaisemmin Naantalin Voimistelijoissa ja Turun Urheiluliitossa. Koko Aava-tiimi toivottaa Vixun perheineen lämpimästi tervetulleeksi joukkueeseen!

Tammikuun alun kuulumisia

21.1.2011

Aavan kevätkausi käynnistyi maanantaina 3.1. peruskuntokauden ja uuden vauhdikkaan vapaaohjelman harjoittelun merkeissä. Alkanut kausi tuo mukanaan nousun 14-16 vuotiaiden kilpasarjaan ja kevään aikana on tarkoitus osallistua neljään kilpailuun sekä esiintyä seuramme kisakatselmuksessa ja Gaala-kevätnäytöksessä.

Joukkueen kokoonpano kutistui joululoman aikana kuudesta voimistelijasta viiteen, kun Eerika päätti lopettaa voimisteluharrastuksensa. Aavan koko tiimi kiittää Eerikaa yhteistyöstä kuluneilla kausilla ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin :)

Aava hakee joukkueeseen lisää tyttöjä! Mikäli voimistelu joukkueessa kiinnostaa, otathan yhteyttä Yhteydenotot-sivun lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tpvalmennus@gmail.com.