Lisenssikausi 1.9.2023 - 31.8.2024

Lisenssin osto 
Lisenssien osto tapahtuu seuran Hoika-jäsenpalvelu-ohjelmassa.

Lisenssit ja vakuutukset 

Suomen Voimisteluliiton yleisten kilpailu- ja kurinpitosääntöjen perusteella jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin osallistuvalla urheilijalla on oltava voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi.

Lisenssitasoja on neljä erilaista: Stara, Harraste, Kilpa B ja Kilpa A. Alta näet lisenssien ja vakuutusten hinnat sekä tiedon siitä mikä lisenssi tarvitaan kunkin lajin mihinkin luokkaan. Stara-lisenssi on myytävänä kaikille ja muut lisenssit ennen 31.12.2014 syntyneille. 

TasoLisenssin hintaVakuutuksen hinta
Stara11 €5 €
Harraste22 €12 €
Kilpa B55 €52 €
Kilpa A75 €52 €


Lisenssin korotus 
Lisenssin voi korottaa korkeammalle tasolle Hoika jäsenpalveluohjelman ”Omat tiedot” sivuilla. Valitse sieltä oman lapsen tiedot ja lisenssit lehdellä voit sinistä nuolinappia klikkaamalla korottaa kyseisen lisenssin tasoa. Korottaessa maksetaan vain lisenssien hintojen erotus.

Seuran vaihto / Lisenssin siirto uuteen seuraan
Mikäli olet ostanut toiseen seuraan lisenssin kaudelle 1.9.2023-31.8.2024 ja haluat vaihtaa sen Tapiolan Voimistelijoihin niin toimi näin:
Kirjaudu entisen seuran Hoikaan sisään ja kohdassa Omat Tiedot - lisenssit käynnistä lisenssin siirto.  Siirrosta tulee tietoa sekä entiselle seuralle että uudelle seuralle, jotka hyväksyvät siirron.  

Ostin väärän tasoisen lisenssin? 

Korkeamman tason lisenssillä voi osallistua kaikkiin niihin kilpailuihin ja tapahtumiin, joihin tarvitaan alemman tason lisenssi. Lisenssille ei siis tarvitse tehdä mitään, jos on tarvittua korkeampi.