Uutiset 2012

 Loiste kauden viimeisellä asemalla Järvenpäässä 8.12.2012 ja seuran Gaalanäytös 10.12

 

Kauden viimeinen asemamme oli Järvenpäässä Taikapuu-asemalla 8.12.2012. Kauden viimeinen asemasuoritus meni hienosti ja Loiste olla ylpeitä tämän kauden ahkeruudestaan ja kehityksestä mitä on tapahtunut :) 

 

Heti viimeisen aseman jälkeen olikin kauden viimeinen esiintyminen seuran Gaalanäytöksessä Tapiolan kulttuurikeskuksessa. Esitimme gaalanäytöksessä Power puff girls-ohjelman sekä lisäksi Loisteen esitysnumeron Michael Jacksonin musiikkiin. Esityksessä meillä oli mukana tuolit ja tytöt selkeästi nauttivat mielettömän paljon esitysnumerosta ja esittivät sen täysillä hymyillen yleisölle :) 

 

 Loiste kannustusjoukoissa SM-kisoissa

 

Olimme koko Loiste-joukkueen tyttöjen kanssa kannustamassa seuran joukkueita SM-kisoissa Töölön kisahallissa. Tytöt ihailivat joukkueiden taitoa, notkeutta ja hienoa jalkatekniikkaa. Tytöt totesivat yhdessä, että ohjelmasta tulee mielenkiintoisempi ja yleisön on mukavampi seurata ohjelmaa kun esiintyessään hymyilee ja ilmentää ohjelmaa. 

Tauolla kävimme myös katsomassa, kun Team Tapiola treenasi ennen suoritustaan harjoitusalueella. Siellä näimme myös monia muita taitavia tyttöjä harjoittelemassa viime hetkellä ennen suoritusta. 

Oli hienoa olla katsomassa, kun seuran joukkueet pärjäsivät ja onnistuivat suorituksissaan. Loiste haluaa onnitella Team Tapiolaa Ja Team Lumin molempia joukkueita hienoista suorituksista ja pärjäämisestä SM-kisoissa. :) 

 

 Pinkin Pantterin Asema 24.11.2012

 

Loisteen kauden toinen asematapahtuma oli Pirkkolan hallissa järjestettävä Pinkin Pantterin asema. Ohjelma sujui jo selkeästi paremmin, mutta muutama harmittava pallonpudotus oli ohjelmassa mukana. Valmentajien mielestä tytöt onnistuivat hienosti ilmentämään ohjelmaa ja tehotyttöjen hymyt näkyivät pitkälle. Asemalla Loisteen valmentajat jakoivat myös hymypalkinnon yhdelle tytölle suurimmasta hymystä ja iloisimmasta esiintymisestä :) 

 

Tällä kaudella meillä on vielä kaksi esiintymistä: Taikapuu-asema 8.12 sekä seuran Gaala-näytös ma 10.12. 

 

Olemme Loisteen kanssa tehneet Tehotyttö-ohjelman lisäksi esitysohjelman seuran Gaalanäytökseen. Esityksen tarkoituksena on, että kaikki tytöt pääsisivät tällä kaudella mukaan esiintymään, sillä harmittavasti kaksi tyttöä joutui olemaan sivussa tapaturmien takia ja ohjelman opettelu jäi heiltä tältä kaudelta väliin. Tytöt ovat olleet treenisalilla aivan innoissaan esitysohjelmasta ja Loiste toivottaakin kaikki Gaalanäytökseen tervetulleiksi katsomaan Tehotyttöjä ja meidän esitysohjelmaa, jonka teema paljastuukin vasta näytöksessä :)

Etelä-Suomen alueasema 10.11.2012

 

Loisteen kauden ensimmäinen asematapahtuma järjestettiin Vantaalla Lumohallissa. Tytöt olivat innoissaan päästessään esittämään ohjelman ensimmäistä kertaa asemalla. Jännitystä oli ilmassa mutta tytöt suorittivat ohjelman tarkasti ja iloisella mielellä. Petraamista jäi vielä yhdenaikaisuuteen ja aiommekin nyt harkoissa laskea musiikkia oikein tarkasti. Tehotytöt-teema ja meidän puku saivat kehuja monilta.

Tällä kertaa Loiste kiittää kuvista Roosaa :)  

 

 Tapiolan Voimistelijoiden kisakatselmus 28.10.2012

 

Loiste esiintyi uudella ohjelmallaan ensimmäistä kertaa seuran kisakatselmuksessa Tapiolan urheiluhallilla. Tytöt onnistuivat hienosti ohjelman alkuosassa, jota on harjoiteltu enemmän kuin loppuosaa. Tasapainot pysyivät upeasti! Ohjelman lopussa on vaikeita heittoja ja vierityksiä ja palloja karkailikin ohjelman loppuosassa turhankin paljon. Aiomme kuitenkin nyt palata salille vielä harjoittelemaan myös ohjelman loppuosan kuntoon niin kahden viikon päästä Etelä-suomen asemalla näytämme siistin kokonaisuuden. :) 

Kiitokset allaolevista kuvista Oonalle ja Heidille ;) 

 

 Ohjelmaleiri 8-9.9.2012 Espoonlahden hallilla

 

02-03 syntyneiden ikäluokan joukkueet Loiste, Tuike ja Pilke harkkasivat ahkerasti koko viikonlopun Espoonlahden hallilla. Leirillä keskityimme ohjelman koreografian opetteluun ja kaikki joukkueet saivatkin ohjelmansa jo tosi pitkälle. Onneksi leirillä oli taukojakin ja tytöt pääsivät ulkoilemaan ja lounas syötiin Espoonlahden uimahallissa. Leirin päätteeksi kaikki joukkueet esiintyivät täydelle katsomolle vanhempia, jotka oli kutsuttu leirinäytökseen. Rankan viikonlopun työ palkitaan kun pääsemme jo alkukaudesta harjoittelemaan kotisaleille lähes valmista ohjelmaa. Kuvassa Loiste, Tuike ja Pilke rankan leiriviikonlopun jälkeen. 

 

 UUSI KAUSI LÄHTENYT KÄYNTIIN :)

 

Loiste palasi kesälaitumilta elokuun alussa ja aloitimme taas ahkeran harjoittelun. Loisteessa on nyt kaksi uutta tyttöä Iiris ja Emmi, tervetuloa mukaan! Muuten jatkamme samalla kokoonpanolla :)

Tämän syksyn ohjelma jatkaa vauhdikasta teemaa viime kauden inkkariohjelman jälkeen. Tällä kertaa tytöt saivat itse toivoa teemaa ja otimme teemaksi Tehotytöt eli Power puff girlsit ja välineenä meillä on pallo :) 

Ensimmäisen kerran meidät voi nähdä seuran kisakatselmuksessa 28.10 Tapiolan urheiluhallilla. Lisäksi tällä kaudella osallistumme ainakin 10.11 Etelä-suomen asemalle sekä 17.11 Pinkin pantterin asemalle. 10.12 esiinnymme seuran gaalanäytöksessä kulttuurikeskuksessa. Tervetuloa katsomaan kun kolmetoista tehotyttöä näyttää voimiaan :) 

 Etelä-Suomen asema Keravalla 14.4.2012

 

Kauden viimeinen asematapahtuma Keravalla 14.4 on nyt ohi ja hienosti meni!

Suoritus petraantui mielettömästi viimeiseen asemaan ja saimme siistittyä monia kohtia. Voimme olla tyytyväisiä tähän kauteen. Edessä on vielä seuran kevätjuhla 12.5 ja sitä ennen pääsemme harkoissa treenaamaan välillä vähän muitakin juttuja kun ohjelmaa. Ehkä voisimme ottaa pallot taas esille ensi syksyä varten:)

 

INTIAANIT HIIPII

VARTIJOINA KÄY

SOTAHUUTO KIIRII, VAIKKEI KETÄÄN NÄY!

 

 

Tapiolan Voimistelijoiden kisakatselmus 24.3.2012 ja Espoo cup-asema 25.3.2012 

 

Loiste esiintyi 24-25.3. viikonloppuna Tapiolan urheiluhallilla kaksi kertaa: seuran kisakatselmuksessa ja Espoo cup-asemalla. Loisteen oma valmentaja ei päässyt osallistumaan kumpaankaan tapahtumaan, joten muut valmentajat huolehtivat Loisteesta viikonlopun ajan. Kiitos Vivian, Aino ja muut apuna olleet!

Kisakatselmuksessa tuli muutamia harmittavia virheitä ohjelmassa ja tasapainoissa oli epävarmuutta, mutta Loiste tsemppasi hienosti Espoo cupiin. Espoo cup asemalla tasapainot pysyivät hienosti ja suorituksessa alkoi näkyä varmuutta. Nyt on loisteella pääsiäisloma edessä ja sen jälkeen vielä yksi asematapahtuma 14.4. Keravalla.  

 

 

 KEVÄÄN ENSIMMÄINEN ASEMATAPAHTUMA

VIVIN TÄHTIASEMA 18.3.2012 VANTAA

 

Loiste pääsi esittämään ensimmäistä kertaa Intiaani-ohjelmansa Vantaalla Vivin asematapahtumassa. Loisteen tytöt on viimeisen viikon ajan kovasti harjoitelleet treeneissä inkkari-ilmeitä ja nyt Loiste pääsi ensimmäistä kertaa esittämään intiaaneja yleisölle. Suoritus meni hienosti, tasapainot pysyivät hyvin ja inkkari-ilmeitäkin näkyi jo! Loiste palaa nyt viikoksi harjoittelemaan treenisalille lisää inkkari-ilmeitä ja yhdenaikaisuutta ja seuraavaksi esiinnymme jo ensi viikonloppuna seuran kisakatselmuksessa 24.3 ja Espoo cupin asemalla 25.3.

 

 

KEVÄT 2012 

 

Loiste on aloittanut kevätkauden 2012 uudella vauhdikkaalla teemalla ja ohjelmanteko on jo hyvin käynnissä! 

Maskottimme Nöpö on jo pukeutunut teeman mukaisesti, pari Loisteen tyttöä innostui tekemään Nöpölle uudet vaatteet :)

Arvaatko mitä Loiste uudessa ohjelmassaan esittää? :)