Intra|Hallitus

Käyttäkää Velloa aikuisten tuntien ilmoittautumisessa!

20.11.2020

Kaikille harrastetunneille vain täysin terveenä!

AIKUISTEN VIESTI 20.11. 

Tässä viestissä asiaa

1) tuntien jatkumisesta sekä koulukohtaisista tuntien loppumispäivämääristä joulukuussa

2) Velloon tehtyjen tuntikohtaisten ilmoittautumisten tärkeydestä

3) toisesta keppijumppatunnista 

4) kannustusta ulkotunneille osallistumiseen

5) yleinen muistutus maskien ja käsidesien käytöstä. 

 

1) Aikuisten ryhmäliikuntatunnit jatkuvat pk-seudulla Uudenmaan leviämisvaiheeseen siirtymisestä huolimatta. Määräys kolmen viikon tauon pitämisestä aikuisten harrastuksissa koskee kontaktilajeja, joihin tavallinen ryhmäliikunta ei siis lukeudu.

Koulut menevät iltakäytön osalta joululomille hieman eri aikoihin riippuen siitä, onko kyseessä koulu, jossa on iltaisin vahtimestari paikalla vai onko kyseessä ns. omavalvontakoulu. Siispä tunnit loppuvat 13.12., paitsi Niittykummun koululla on kauden viimeinen tunti jo torstaina 3.12. (tunteja ei siis ole ti 8.12. eikä to 10.12.)  ja Kilon koululla on viimeinen tunti ma 7.12.  (tunteja ei siis ke 9.12. eikä pe 11.12.) 

2) Näinä aikoina on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen jumppaaja tekee tuntikohtaiset ilmoittautumiset Velloon! Mahdollisissa altistumistapauksissa jäljitys on helppoa ja nopeaa. Lisäksi kun jokainen tekee ilmoittautumiset sinne, näkee myös jokainen itse ilmoittautuessaan kuinka monta osallistujaa tunnille on tulossa ja voi sen perusteella tehdä itsekin päätöksiä esim. kummalle kahdesta mahdollisesta tunnista osallistuu.

Tunnin kohdalla näkyvä luku on tunnille ilmoittautuneiden määrä / tunneille ilmoittautuvien maksimimäärä, joka on aiemmin ollut siis teknisistä syistä kaikilla tunneilla yksinkertaisesti 50. Esimerkiksi siis merkintä 5/50 tarkoittaisi sitä, että tunnille on jo ennen sinua ilmoittautunut 5 ihmistä.

Ohjeet Vellon käyttöön löytyvät seuran nettisivuilta ylävalikon "Aikuiset" alta. Muutamia pyyntöjä on toimistolle tullut, että voisiko ilmoittautumisen tehdä tunnin alkamisen aikaan tai jopa sen jälkeenkin, mutta valitettavasti Vellossa se on rajoitettu niin, että viimeisin mahdollinen aika tehdä ilmoittautuminen on 5 min ennen tunnin alkua, joten tehkää ne ajoissa!

3) Tänä syksynä aikuisten sisätiloissa pidetyillä tunneilla on ollut aivan lähes poikkeuksetta jokaisella tunnilla alle 20 osallistujaa ja etäisyyksiä on kyetty tunnin aikana muutenkin pitämään jumppaajien välillä. Tilanteen johdosta haluamme kuitenkin tarjota maanantaille toisen keppijumppatunnin Mankkaan koululla, jotta kyseisen tunnin osallistujamäärä ei olisi koskaan yli 20 henkilöä. 

Ensi maanantaina 23.11. siis ensimmäistä kertaa keppijumppatunnit Heidin vetämänä Mankkaan koululla sekä klo 16.30 että 17.30! 

4) Ulkotunneille osallistumista suositellaan edelleen. Edelleen näyttää siltä, että koko syyskauden ajan ulkotunnit pystytään pitämään ongelmitta ulkona. Erityisesti Mankkaanpuron torstain lihaskuntopainotteinen aina ulkona pidettävä JOOGAilo-tunti kaipaa osallistujia klo 20.00! Ulkotunnit näet tuntilukkarista

5) Pyydämme jumppaajia huolehtimaan vielä entistäkin tarkemmin maskin käytöstä ahtaissa pukuhuone- ja muissa vastaavissa tiloissa ennen ja jälkeen tuntien. Käsidesejä on toimitettu jokaiselle koululle. Oman pullon voi myös ehdottomasti ottaa mukaan, jolloin sitä on ainakin aivan satavarmasti saatavilla! Kiitos, että olette noudattaneet pyyntöjämme siitä, että pukuhuoneissa ja käytävillä vietetty aika on mahdollisimman lyhyt. 

 

Tehkää ilmoittautumiset Velloon, kiitos! 

 

Jumppaterveisin,

Janika Aittokoski
Harrastekoordinaattori
Tapiolan Voimistelijat
j.aittokoski.tapvo@gmail.com
050 372 6540