Intra|Hallitus

Voimistelun 125-juhlavuosi – Jokaisen voimistelijan juhla

28.12.2020

Voimistelu juhlii vuonna 2021. Järjestäytynyttä voimistelutoimintaa on Suomessa pyöritetty 125 vuoden ajan.

 

Jo 125 vuotta voimistelu on tarjonnut erilaisia polkuja liikunnallisesta elämäntavasta huippu-urheiluun. Tänä päivänä voimistelu monipuolisuudessaan koskettaa lähes 500 000 suomalaista. Toimintamme ytimessä ovat aina olleet liikkujien ja urheilijoiden arkea pyörittävät jäsenseurat. Sadoista voimisteluseuroista ympäri maan löytyy kaiken ikäisille oma tapa liikkua. Lasten ja nuorten voimistelutunnit antavat hyvän pohjan myös muiden urheilulajien harrastamiseen. 

Nyt on aika juhlia. 125-juhlavuosi on jokaisen voimistelijan juhla. Yhteisten tapahtumien lisäksi seurat ja joukkueet voivat juhlia tahoillaan ja jakaa juhlamieltä sosiaalisessa mediassa. Haastamme jokaisen voimisteluseuran, harrastajan ja voimistelusta kiinnostuneen jakamaan omat muuvinsa Suomen liikuttavimman juhlavuoden kunniaksi.

125-juhlavuosi huipentuu Tampereella 9.–12.6.2022 Gymnaestradaan, joka on liikkeen ja voimistelun supertapahtuma täynnä iloa, ihmisiä ja hyvää fiilistä.

Tutustu voimisteluseurojen toimintaan tai ihastu voimistelun monimuotoisuuteen juhlavuoden aikana. 

Voimistelu liikuttaa. Myös seuraavat 125 vuotta.

Suomen Voimisteluliitto on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista, ja suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja. Suomessa järjestetään kilpailutoimintaa yhdeksässä eri voimistelulajissa: akrobatiavoimistelussa, joukkuevoimistelussa, kilpa-aerobicissa, miesten telinevoimistelussa, naisten telinevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, tanssillisessa voimistelussa, TeamGymissä sekä trampoliinivoimistelussa. Jäsenseuroissa järjestetään toimintaa harrasteliikunnasta huippuvoimisteluun. 

www.voimistelu.fi

Seuraa voimistelua sosiaalisessa mediassa #voimistelu

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube