Intra|Hallitus

Tapiolan Voimistelijoille myönnetty Priima -aikuisliikunan laatusertifikaatti

30.4.2008

PRIIMA-laatuseurat ovat seuroja, joilla on säännöllistä aikuisten kunto- ja terveysliikuntatoimintaa. Tarjonta on monipuolista ja luotettavaa. Jumppatunneista on hyvät tuntikuvaukset, jotka auttavat liikkujaa löytämään itselleen sopivat tunnit.

Liikunnan ilo ja terveys ovat avainasemassa. Liikkujan tarpeet ja tyytyväisyys ovat seuran ykkösasia. Liikunta on terveyttä edistävää ja jumppatunneista on hyvät tuntikuvaukset. PRIIMA-seuran ohjaajat ovat aina koulutettuja ja tunnit turvallisia.

Seurat tarjoavat aikuisliikkujille mahdollisuuden osallistua myös tapahtumatoimintaan, kuten näytöksiin ja jumppatapahtumiin. PRIIMA - aikuisliikunnan laatuseurat ovat sitoutuneet jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja ne keräävät säännöllisesti asiakaspalautetta sekä arvioivat toimintaansa.

PRIIMA-toimintaa kehitetään seurojen tueksi osana Voimisteluliiton harraste-, kunto- ja terveysliikuntatoimintaa. Seurat hakeutuvat mukaan koulutettujen liiton luottamushenkilöiden, laatukummien, ohjaamaan arviointiprosessiin, jonka päätteeksi valtakunnallinen Svolin PRIIMA-työryhmä tekee lopullisen arvioinnin sertifikointikelpoisuudesta. Tällä hetkellä sertifioituja seuroja on yhteensä 39 kpl eri puolella Suomea.