Intra|Hallitus

Ryhdikästä esiintymistä Asemalla Mäntsälässä

16.3.2008

Tähdettäret ohjelmansa alkuasennossa.
Valottarien sivutasapaino.
Sädettärien sivusyöksyt.
Päivättäret

Tähdettäret, Päivättäret, Valottaret, Sädettäret ja Säihkettäret avasivat kilpailukautensa sunnuntaina 16.3. Mustan Kissan Cupin Asema tapahtumassa.

Sunnuntaina 16.3. Mustan Kissan Cupissa oli vuorossa Asema tapahtuma kaikille alle 12-vuotiaille voimistelijoille. Tänä keväänä myös 10-12-vuotiaiden kilpasarjalaiset esiintyivät poikkeuksellisesti Asema tapahtumassa ja niinpä seuraamme edusti sunnuntaina Mäntsälässä viisi joukkuetta: alle kymmenen vuotiaat Valottaret, Sädettäret ja Säihkettäret sekä 10-12-sarjalaiset Tähdettäret ja Päivättäret.

 

Seuramme kaikki viisi joukkuetta kilpailivat Asema tapahtumassa toisessa vaunussa, joten matkaan ei onneksi tarvinnut lähteä ihan kukon laulun aikaan. Tähdettäret ja Päivättäret matkustivat Mäntsälään omilla kyydeillään, kun taas Valottaret, Sädettäret ja Säihkettäret kokoontuivat ensin Tapiolan Urheiluhallille hiusten laittoon ja suuntasivat sieltä bussilla kohti jo tutuksi tullutta kisapaikkaa.

 

Kaikki joukkueet avasivat kilpailukautensa Mustan Kissan Cupissa ja osittain kauden ensimmäiset kisat näkyivät jännityksenä. Vaikka jännitystä olikin ilmassa, Päivättärien kisasuoritus onnistui hyvin ja oli erittäin iloinen. Myös Tähdettäriä taisi kauden ensimmäiset kisat hieman jännittää, mutta joukkue suoritti River dance -aiheisen ohjelmansa oikein onnistuneesti ja ryhdikkäästi.

 

Niin Valottarilla, Sädettärillä kuin Säihkettärilläkin oli esityksissä vielä pieniä epätarkkuuksia, mutta niitä on aikaa hioa pois ennen seuraavaa Asema tapahtumaa.  Säihkettäret esittivät ohjelmansa ryhdikkäästi ja kuviotkin onnistuivat itse esityksessä jo sujuvammin kuin harkassa. Sädettärien esiintyminen oli puolestaan erittäin iloinen ja joukkueen hauska ohjelma leikkimielisellä teemallaan herätti ihastusta. Valottaret joutuivat esiintymään vajaamiehityksellä, kun kolme tyttöä oli talvilomilla, mutta kuviot saatiin toimimaan hyvin myös pienemmällä porukalla. Vaikka Valottarien esityksestä paistoi näin kauden alussa vielä hieman jännitys, onnistui ohjelma ja mm. vaikeat tasapainotkin oikein hyvin ja täsmällisesti.

 

Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin kisoihin. Kiitokset Mäntsälän Voimistelijoille jälleen onnistuneen ja iloisen Asema tapahtuman järjestämisestä!