Intra|Hallitus

Ryhmäliikuntaa ja voimistelua kaikenikäisille

Ajankohtaista

Syysstarttitapahtumassa la 23.8.2008 klo 11-15 esitellään Espoon voimisteluseurojen toimintaa.
Joukkuevoimistelun esivalmennusryhmien kokeilutilaisuus järjestettiin torstaina 21.8.2008 Tapiolan koululla. Harjoitukset alkavat syyskuun alussa ja mukaan ovat tervetulleita kaikki 2002-2003 syntyneet innokkaat voimistelijanalut!
Jatkamme kesäjumppia jälleen elokuussa Mankkaan koululla tiistaisin ja torstaisin.
Seuran tyttösarjojen joukkueiden kesäleiri järjestettiin kovaa vauhtia uudistuvassa Kisakallion urheilukeskuksessa Lohjalla 13.-15. kesäkuuta. Sateen ja auringon lomassa ehdittiin myös jumppailla ahkerasti.
Elegia sijoittui MM-kisoissa jälleen kymmenenneksi ja karsiutui maakiintiön takia finaalista. Tulos oli pettymys, sillä edellytykset loppukilpailupaikkaan ja korkeaan sijoitukseen olivat paremmat kuin koskaan. Joukkue oli erinomaisessa fyysisessä kunnossa ja kisasuoritus oli kauden parhaita.
Katsastustilaisuus seuramme joukkuevoimistelujoukkueisiin pidettiin torstaina 22.5.2008. Tilaisuuteen osallistui noin 50 innostunutta tyttöä. Kiitos kaikille katsastustilaisuuteen osallistuneille!
Elegia valittiin jo kolmannen kerran edustamaan Suomea joukkuevoimistelun maailmanmestaruuskilpailuihin. Kilpailut järjestetään tänä vuonna Torontossa, Kanadassa, 12-14.6.08.
Viikonloppuna kilpailtiin Vantaalla joukkuevoimistelun SM-mitalleista. Elegia sijoitui hienosti toiseksi naisten sarjassa.
PRIIMA-laatuseurat ovat seuroja, joilla on säännöllistä aikuisten kunto- ja terveysliikuntatoimintaa. Tarjonta on monipuolista ja luotettavaa. Jumppatunneista on hyvät tuntikuvaukset, jotka auttavat liikkujaa löytämään itselleen sopivat tunnit.
Svolin tyttösarjojen mestaruuksista kilpailtiin 26.-27.4. Seinäjoella. Aallottaret voimistelivat tiensä bonuksin 12-14 v. sarjan finaaliin.
RSS ATOM