Intra|Hallitus

Ryhmäliikuntaa ja voimistelua kaikenikäisille

Ajankohtaista

Syksy on jälleen polkaissut Tapiolan Voimistelijoiden jumpat mukavasti alkuun.
7-8 vuotiaiden jumppakouluissa vielä tilaa Kilossa, Mankkaalla ja Perkkaalla. Uutena tuntina listassa torstaina voimistelua 9-11 vuotiaille
5-6 vuotiaille tarjolla minilatinoa, jumppakoulua ja pojille seikkailujumppaan Leppävaarassa. Myös 7-8 v. löytyy oma jumppa!
Joukkue saavutti uransa aikana lukuisia mestaruuksia niin SM- kuin tyttösarjoissa.
Syysstarttitapahtumassa la 23.8.2008 klo 11-15 esitellään Espoon voimisteluseurojen toimintaa.
Joukkuevoimistelun esivalmennusryhmien kokeilutilaisuus järjestettiin torstaina 21.8.2008 Tapiolan koululla. Harjoitukset alkavat syyskuun alussa ja mukaan ovat tervetulleita kaikki 2002-2003 syntyneet innokkaat voimistelijanalut!
Jatkamme kesäjumppia jälleen elokuussa Mankkaan koululla tiistaisin ja torstaisin.
Seuran tyttösarjojen joukkueiden kesäleiri järjestettiin kovaa vauhtia uudistuvassa Kisakallion urheilukeskuksessa Lohjalla 13.-15. kesäkuuta. Sateen ja auringon lomassa ehdittiin myös jumppailla ahkerasti.
Elegia sijoittui MM-kisoissa jälleen kymmenenneksi ja karsiutui maakiintiön takia finaalista. Tulos oli pettymys, sillä edellytykset loppukilpailupaikkaan ja korkeaan sijoitukseen olivat paremmat kuin koskaan. Joukkue oli erinomaisessa fyysisessä kunnossa ja kisasuoritus oli kauden parhaita.
Katsastustilaisuus seuramme joukkuevoimistelujoukkueisiin pidettiin torstaina 22.5.2008. Tilaisuuteen osallistui noin 50 innostunutta tyttöä. Kiitos kaikille katsastustilaisuuteen osallistuneille!
RSS ATOM