Ohjaajaksi syyslomaleirille 2023

Syysloman temppuleirille Mankkaanpuron koululle 16.-18.10.2023 haetaan vastuu- ja apuohjaajia

Temppuilupainotteisilla leireillä päästään muun muassa testaamaan taitoja erilaisilla temppuradoilla, opettelemaan akrobatiaa ja tutustumaan freegymiin. Lisäksi viikon aikana kokeillaan muitakin urheilulajeja. Leirillä leikitään ja liikutaan monipuolisesti sekä sisällä että ulkona. Tärkeintä on liikunnan ilo, lasten viihtyminen sekä tietenkin turvallinen liikkuminen! 

Hyvä leiri muodostuu iloisista leiriläisistä, hyvästä yhteishengestä, toimivasta ohjelmasta sekä osaavista ja hyväntuulisista ohjaajista. Aiempaa harrastustaustaa osallistujat eivät tarvitse, leiri on avoin kaikille! Kohderyhmänä ovat 1-3-luokkalaiset.

Vastuuohjaajaksi etsimme kokenutta ja vastuullista ohjaajaa, joka on vastuussa leirin suunnittelusta sekä sisällön tuottamisesta, järjestyksen ylläpitämisestä sekä leirin arkirutiinien toimivuudesta. Osaat luoda leireille iloisen ja turvallisen ilmapiirin liikkua ja leikkiä. Vastuuohjaajalta edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Apuohjaajiksi etsimme vastuuntuntoisia, oma-aloitteisia ja rohkeasti toimeen tarttuvia ohjaajia. Apuohjaajilta edellytämme aikaisempaa kokemusta ohjaamisesta tai lasten kanssa työskentelystä. Apuohjaajat auttavat vastuuohjaajaa arkirutiinien toimivuudessa ja järjestyksen ylläpitämisessä sekä osallistuvat ohjaukseen esim. vetämällä pienryhmälle leikkejä ja harjoituksia.

Päivittäinen työaika on klo 8-16.

Palkka:

  • Vastuuohjaaja: 280€ (sisältää leiriohjelman suunnittelun etukäteen ja lounaan leirillä)
  • Apuohjaajat: 180€ (sisältää lounaan leirillä)

Haku päättyy 10.9.2023!

Hakemus ohjaajaksi Syyslomaleirille 2023

Haen

Kerro seuraavassa kohdassa omin sanoin:

  • Miksi juuri sinä olisit hyvä ohjaaja leirille? 
  • Miten luot iloista ja kannustavaa ilmapiiriä leirille? 
  • Miten taataan että kaikilla on hauskaa ja että leiristä jää niin hyvä fiilis, että lapset haluavat osallistua myös seuraavana vuonna? 
  • Mitä kokemusta / osaamista sinulla on FreeGymistä / Akrobatiasta / Parkourista / Telinevoimistelusta yms.
  • Mitä muuta haluaisit kertoa itsestäsi?