Ohjaajaksi syyslomaleirille

Syysloman temppuleirille Mankkaanpuron koululle 18.-20.10.2021 haetaan vastuu- ja apuohjaajia

Leireillä temppuillaan vaihtuvilla radoilla, harjoitellaan akrobatiaa ja puuhataan muuta mukavaa. Sään salliessa liikutaan päivittäin myös ulkona. Tärkeintä leireillä on liikunnan ilo, lasten viihtyminen sekä turvallinen liikkuminen. Aiempaa harrastustaustaa osallistujat eivät tarvitse, leiri on avoin kaikille! Kohderyhmänä ovat 1-4-luokkalaiset. 

Vastuuohjaajaksi etsimme kokenutta ja vastuullista ohjaajaa, joka on vastuussa leirin suunnittelusta sekä sisällön tuottamisesta, järjestyksen ylläpitämisestä sekä leirin arkirutiinien toimivuudesta. Osaat luoda leireille iloisen ja turvallisen ilmapiirin liikkua ja leikkiä. Vastuuohjaajalta edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Apuohjaajiksi etsimme vastuuntuntoisia, oma-aloitteisia ja rohkeasti toimeen tarttuvia ohjaajia. Apuohjaajilta edellytämme vähintään 16 vuoden ikää ja aikaisempaa kokemusta ohjaamisesta tai lasten kanssa työskentelystä. Apuohjaajat auttavat vastuuohjaajaa arkirutiinien toimivuudessa ja järjestyksen ylläpitämisessä sekä osallistuvat ohjaukseen esim. vetämällä pienryhmälle leikkejä ja harjoituksia.

Päivittäinen työaika on klo 8-16.

Palkka:
Vastuuohjaaja: 280€ (sisältää suunnittelun)
Apuohjaajat: 180€

Haku päätyy 19.9.2021!