Intra|Hallitus

Joukkuepaidat OHJE

Joukkuepaitojen painatus ohjeet

 

Valmennusjoukkueilla on mahdollisuus painattaa omalle joukkueelleen joukkuepaitoja ja toppeja. Tässä ohjeistus fontteihin sekä oikeanlaisen paidan värin valintaan.

 

Paidan värit:

Seurallamme on edustusvärit vihreä, valkoinen ja musta. Myös joukkuepaidoissa edustamme näissä kolmessa värissä. Vihreän sävyllä ei ole väliä. Joukkuepaidat eivät siis voi olla esim punaisia.

Joukkuepaitojen mallilla ei ole merkitystä. Paita voi olla lyhyt- tai pitkähihainen. Voit hankkia joukkuetoppeja mistä tahansa vaateketjusta.

 

Painatus:

Joukkue voi itse valita painatukselleen sopivan paikan, joko paidan edustasta tai takaa.

Yleinen käytäntö on, että joukkueen nimi on päällä isommalla ja seuran nimi on joukkueen nimen alla. Seuran logoa saa myös käyttää paidoissa.

 

Joukkueen nimen fontti voi olla mikä tahansa. Hauskoja, erillaisia fontteja voi etsiä vaikka täältä www.dafont.com. Muistathan ilmoittaa fontin nimen ja fontin nettilinkin Porukkapaitaan.

 

Seuran fontti on kaikissa painotuotteissamme sama, eikä sitä saa vaihtaa.

Seuran fontti on Yanone Kaffeesatz ja tarvittaessa sen voi ladata tästä

http://www.dafont.com/yanone-kaffeesatz.font

Porukkapaidassa tämä fontti kuitenkin löytyy eli erikseen tätä fonttia ei tarvitse itselleen ladata, mutta muistathan ilmoittaa Porukkapaitaan, että tätä seuran omaa fonttia käytetään topissa.

 

Paitojen painatus:

Painatamme toppimme Porukkapaidassa. Käyntiosoite sijaitsee osoitteessa Kuunkehrä 2, 02210 Espoo. Otathan yhteyden porukkapaitaan sähköpostitse tai puhelimitse ennen paitojen toimittamista http://www.porukkapaita.fi