Valmentajaksi joukkuevoimistelun kesäleirille 2024

Haemme vastuuvalmentajaa ja kouluttajia joukkuevoimistelun kesäleirille 3.-7.6.2024 Tapiolan Urheiluhallille. Päivittäinen työaika on vastuuvalmentajalla klo 8-16 ja kouluttajilla päivittäinen tuntimäärä sopimuksen mukaan. 

Hyvä kesäleiri muodostuu iloisista leiriläisistä, hyvästä yhteishengestä, toimivasta ohjelmasta sekä asian osaavista ja hyväntuulisista valmentajista.


Vastuuvalmentajaksi?

Vastuuvalmentajaksi etsimme kokenutta ja vastuullista valmentajaa, joka on vastuussa leirin toteutumisesta suunnitelman mukaisesti, mahdollisista sijaistuksista, järjestyksen ylläpitämisestä sekä leirin arkirutiinien toimivuudesta. Osaat luoda leireille iloisen ja turvallisen ilmapiirin liikkua, leikkiä ja oppia. Vastuuvalmentajalta edellytämme täysi-ikäisyyttä. Vastuuvalmentajan palkka on 525€/vko. Työaika on ma-pe klo 8.00-16.00.

Joukkuevoimistelun lisäksi muu leiriohjelma koostuu monipuolisesta liikkumisesta ja leikkimisestä sekä sisällä että ulkona ja tutustumisesta eri urheilulajeihin.


Kouluttajaksi?

Kouluttajiksi etsimme vastuuntuntoisia, oma-aloitteisia ja rohkeasti toimeen tarttuvia valmentajia. Kouluttajilta edellytämme aikaisempaa kokemusta valmentamisesta ja lasten kanssa työskentelystä. Kouluttajat suunnittelevat itse oman tuntisisältönsä ja vastaavat harjoitusten käytännön toteutuksesta. Kouluttajien päivittäinen tuntimäärä ja palkka sopimuksen mukaan.


Täytä alla oleva hakemus 12.2.2024 mennessä.


Työhakemus  joukkuevoimistelun kesäleirille  2024

Haen

Kerro seuraavassa kohdassa omin sanoin miksi juuri sinä olisit hyvä valmentaja leirille? Miten luot iloista ja kannustavaa ilmapiiriä leirille? Mitä muuta haluaisit kertoa itsestäsi?

Minun on mahdollista hakea Espoon kesäseteliä
Haen kouluttajaksi ja olen kiinnostunut seuraavista sisällöistä