Valmentajaksi joukkuevoimistelun kesäleirille 2023

Haemme vastuu- ja apuvalmentajia joukkuevoimistelun kesäleireille 5.-9.6.2023 Mankkaan koululle ja 12.-16.6.2023 Tapiolan Urheiluhallille. Päivittäinen työaika on noin klo 8-16.

Hyvä kesäleiri muodostuu iloisista leiriläisistä, hyvästä yhteishengestä, toimivasta ohjelmasta sekä asian osaavista ja hyväntuulisista valmentajista.


Vastuuvalmentajaksi?

Vastuuvalmentajaksi etsimme kokenutta ja vastuullista valmentajaa, joka on vastuussa leirin suunnittelusta ja sisällön tuottamisesta, järjestyksen ylläpitämisestä sekä leirin arkirutiinien toimivuudesta. Osaat luoda leireille iloisen ja turvallisen ilmapiirin liikkua ja leikkiä. Vastuuvalmentajalta edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Joukkuevoimistelun lisäksi muu leiriohjelma koostuu monipuolisesta liikkumisesta ja leikkimisestä sekä sisällä että ulkona ja tutustumisesta eri urheilulajeihin.


Apuvalmentajaksi?

Apuvalmentaksi etsimme vastuuntuntoisia, oma-aloitteisia ja rohkeasti toimeen tarttuvia valmentajia. Apuvalmentajilta edellytämme aikaisempaa kokemusta valmentamisesta ja lasten kanssa työskentelystä. Apuvalmentajat auttavat vastuuvalmentajaa arkirutiinien toimivuudessa ja järjestyksen ylläpitämisessä sekä osallistuvat valmennukseen esim. vetämällä pienryhmälle leikkejä ja harjoituksia.


Täytä alla oleva hakemus 28.2.2023 mennessä.


Hakemus valmentajaksi joukkuevoimistelun kesäleireille  2023

Haen

Kerro seuraavassa kohdassa omin sanoin miksi juuri sinä olisit hyvä valmentaja leirille? Miten luot iloista ja kannustavaa ilmapiiriä leirille? Mitä muuta haluaisit kertoa itsestäsi?

Minun on mahdollista hakea Espoon kesäseteliä

Vuonna 2023 Espoon kesäseteli myönnetään vuosina 2004–2008 syntyneille espoolaisille nuorille. Lisätietoja kesäsetelistä täällä:

https://www.espoo.fi/fi/nuoret/kesaseteli