Joukkuevoimistelun valmentaja


Valmentajaksi Tapiolan Voimistelijoihin? 

Tapiolan Voimistelijat hakee joukkuevoimistelun valmentajia eri ikäryhmiin. Tarvitsemme vastuu- ja apuvalmentajia sekä kilpasarjan että SM-sarjan joukkueille.

Harjoituksia on iltaisin 2-5 kertaa viikossa Espoon kouluilla, urheiluhalleilla ja seuran omalla salilla Otaniemessä. Kaikkiin liikuntapaikkoihin on hyvät liikenneyhteydet.

Seuramme valmentajien on oltava vähintään 15-vuotiaita. Toivomme, että valmentajaksi tulevilla on omaa kokemusta joukkuevoimistelun harrastamisesta. Valmentajakokemuksen ja -koulutuksen katsomme eduksi. Seuramme kouluttaa valmentajia säännöllisesti, ja toivomme valmentajien osallistuvan näihin koulutuksiin.

Valmentajat saavat työssään sopivasti vastuuta, mutta myös tukea vastuuvalmentajalta, ikäkausivastaavalta ja muulta seuralta. Maksamme valmentajillemme kilpailukykyistä palkkaa ja tarjoamme hyvän työskentelyilmapiirin. Tuemme valmentajiemme omaa liikunnan harrastamista tarjoamalla mahdollisuuden käydä veloituksetta seuran aikuisten ryhmäliikuntatunneilla.

Jos joukkuevoimistelun valmentaminen Tapiolan Voimistelijoissa kiinnostaa, täytä hakemus osoitteessa http://www.tapiolanvoimistelijat.fi/seura/rekrytointi/ tai lähetä vapaamuotoinen hakemus tapvorekry@gmail.com.