Lystiloikkaus

Ilmoittautuminen Tapiolan Voimistelijoiden tarjoamiin Lystiloikkaus liikuntamaistiaisiin.

Tarjoamme liikuntamaistiaisia NinjaGymistä ja Stara-voimistelusta. Varhaiskasvatusyksiköt voivat itse valita kumman tunnin haluavat. Liikuntamaistiaiset pidetään varhaiskasvatusyksikön omassa liikuntasalissa. 

  • Liikuntamaistiaisen pituus on 45min ja niitä voidaan pitää peräkkäin useammalle ryhmälle. 
  • Toivottu ryhmäkoko on noin 10-22 lasta, riippuen liikuntasalinne koosta.

Lystiloikkaus-varauksesta on hyvä sopia ensin yhdessä yksikön palaverissa. Toivomme ensisijaisesti, että voimme tulla pitämään useamman 45min liikuntamaistiaisen putkeen samaan yksikköön.

Lystiloikkaus-liikuntamaistiaiset on tarkoitettu vain alle esiopetusikäisille lapsille. Esiopetusikäisille on tarjolla erillistä KULPS-toimintaa.

NinjaGymissä harjoitellaan erilaisia temppuja ja taitoja leikinomaisesti lasten iät huomioiden. Tunnilla opitaan perusliikuntataitojen lisäksi hienoja temppuja ja uusia taitoja sekä kehitetään mm. liikkuvuutta, ketteryyttä ja voimaa.

Stara -tunneilla voimistelua lähestytään musiikin ja oman kehon kautta, voimistelun iloa ja leikkejä unohtamatta. Tunneilla harjoitellaan joukkuevoimistelun perusteita, liikkuvuutta, koordinaatiokykyä, ketteryyttä ja tasapainoa, sekä tutustutaan voimisteluvälineisiin. 

Lisätietoja antaa:
Maija Pelttari
harraste@tapiolanvoimistelijat.fi
050 383 4433

NinjaGym / Stara-voimistelu -Lystiloikkauksen tilauslomake syksy 2024

Pidämme mielellämme useamman 45min Lystiloikkaus maistiaisen samassa yksikössä putkeen, selvitättehän siis ovatko muutkin yksikkönne lapsiryhmät kiinnostuneita.

Haluamme liikuntamaistiaiseksi
Mahtuuko koko ryhmä samalla kertaa liikuntasaliin vai jaetaanko ryhmä kahtia?