Ilmoittautumisohjeet

Jotta pääset ilmoittautumaan tunneillemme tulee sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi jäsenpalveluohjelmaamme Hoikaan. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan sisään saamillasi tunnuksilla ja ilmoittautumaan tunneille. Aikuisten ei tarvitse ilmoittautua erikseen yksittäisiin ryhmiin (Pilatesta ja LouhenNaisia lukuunottamatta), vaan valitset ilmoittautuessasi joko rajattoman kausimaksun tai sarjaliput.

Ilmoittaessa lastasi tunneille, rekisteröi ensin huoltaja ja lisää sen jälkeen lapsesi alikäyttäjäksi omiin tietoihisi. Älä siis rekisteröi suoraan lasta, vaan aina ensin huoltaja. Ilmoittautuessasi valitse "Ilmoitettavaksi henkilöksi" alikäyttäjäksesi lisäämäsi lapsi.

Perheliikunnan osallistujien tulee tehdä erikseen ilmoittautuminen sekä tunnille osallistuvalle aikuiselle/aikuisille että lapsille.

Mikäli sinulla on ongelmia palvelun käytössä tai olet hukannut tunnuksesi, ota yhteyttä seuran toimistoon.

1. REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI 
(Koskee vain uusia jäseniä)

Rekisteröi itsesi jäsenrekisteriin. Jos olet ilmoittamassa tunnille lastasi, rekisteröi ensin itsesi ja sen jälkeen lisää lapsesi alikäyttäjäksesi (ks. ohjeet alla).

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joilla pääset kirjautumaan järjestelmään. Ohjelma lähettää samat tiedot myös antamaasi sähköpostiin.

Jos olet jo rekisteröitynyt aikaisempina vuosina, älä rekisteröidy uudelleen, vaan siirry suoraan  sisäänkirjautumaan. Unohtuneen salasanan voit tilata sisäänkirjautumissivulta. Mikäli sisäänkirjautuminen ei onnistu, ota yhteyttä seuran toimistoon, älä rekisteröidy uudestaan.

2. SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Salasanan saatuasi pääset kirjautumaan sisään. Käyttäjätunnuksesi on rekisteröinnissä ilmoittamasi sähköpostiosoite (tai, mikäli et ilmoittanut sähköpostiosoitettasi, oma nimesi kirjoitettuna juuri niin kuin kirjoitit sen rekisteröintelomakkeeseen). 

Pääse muuttamaan salasanaa kohdassa OMAT TIEDOT

3. ALIKÄYTTÄJÄN LUOMINEN
Jos olet ilmoittamassa tunnille lastasi, lisää hänet alikäyttäjäksesi:

Kirjauduttuasi sisään klikkaa: OMAT TIEDOT.

Tämän jälkeen klikkaa "LISÄÄ ALIKÄYTTÄJÄ" ja lisää tänne lapsesi tiedot.

HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi ja puhelinnumeroksi huoltajan tiedot!

Huoltaja voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alikäyttäjiä.

4. LIIKUNTARYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN
Kirjaudu sisään (ks. kohta 2)

Klikkaa vasemmalta ILMOITTAUTUMINEN.

Valitse alasvetovalikosta ILMOITETTAVA HENKILÖ, mikäli olet rekisteröinyt alikäyttäjiä alaisuuteesi.

Valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua. Voit valita useampia ryhmiä samalle henkilölle. Jos haluat ilmoittaa useamman henkilön, täytyy ilmoittautumiset tehdä erikseen (esim. perheliikuntaan on erikseen ilmoitettava aikuinen ja lapsi).

Mikäli ryhmä on täynnä, ohjelma tarjoaa mahdollisuuden ilmoittautua jonoon. Jonopaikkoja on ryhmästä riippuen 5-10 kpl. Jonotuspaikasta ei muodostu laskua. Vapautuneesta paikasta ilmoitetaan sähköpostitse.

Kun olet valinnut kaikki haluamasi ryhmät klikkaa ILMOITA.

Tarkista, että ilmoittautumisen tiedot ovat oikein.

Klikkaa HYVÄKSY

ilmoittautumisesta muodostunut lasku tulee näytöllesi ja on lähtenyt myös sähköpostiisi. 

Klikkaa Päätä ilmoittautuminen.

 5. MUUTOKSET TIEDOISSA

Omilla tunnuksilla voit päivittä omia ja alaisuudessasi olevien lasten yhteystietoja OMAT TIEDOT-sivun kautta. Sivuilta näet myös mihin ryhmään olet jo liittynyt ja sinulle kirjoitetut laskut.


Mikäli sinulla on ongelmia palvelun käytössä tai olet hukannut tunnuksesi ota yhteyttä seuran toimistoon.