Ilmoittautumisohjeet

Jotta pääset ilmoittautumaan tunneillemme tulee sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi jäsenpalveluohjelmaamme. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan sisään saamillasi tunnuksilla ja ilmoittautumaan tunneille. Aikuisten ei tarvitse ilmoittautua erikseen yksittäisiin ryhmiin (Pilatesta ja LouhenNaisia lukuunottamatta), vaan valitset ilmoittautuessasi joko rajattoman kausimaksun, 10 tai 15 kerran liput.

Ilmoittaessa lastasi tunneille, muista rekisteröidä ensin huoltaja ja lisätä sen jälkeen lapsesi alikäyttäjäksi omiin tietoihisi! Älä siis rekisteröi suoraan lasta, vaan aina ensin huoltaja. Tämän jälkeen pääset ohjelman kautta ilmoittamaan lapsesi haluamaanne ryhmään. Muista valita ilmoitettavaksi henkilöksi alikäyttäjäksesi lisäämäsi lapsi.

Perheliikunnan osallistujien tulee tehdä erikseen ilmoittautuminen sekä tunnille osallistuvalle aikuiselle/aikuisille että lapsille.

Mikäli sinulla on ongelmia palvelun käytössä tai olet hukannut tunnuksesi, ota yhteyttä seuran toimistoon:  tapvo @ nic.fi  /  040 734 7084

1. REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI 
(Tämä kohta koskee vain uusia jäseniä)

Rekisteröi itsesi jäsenrekisteriin. Jos olet ilmoittamassa tunnille lastasi, rekisteröi ensin itsesi ja sen jälkeen lisää lapsesi alikäyttäjäksesi (ks. ohjeet alla).

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joilla pääset kirjautumaan järjestelmään. Ohjelma lähettää samat tiedot myös antamaasi sähköpostiin.

Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi

2. SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Salasanan saatuasi pääset kirjautumaan sisään. Käyttäjätunnuksesi on rekisteröinnissä ilmoittamasi sähköpostiosoite (tai, mikäli et ilmoittanut sähköpostiosoitettasi, oma nimesi kirjoitettuna juuri niin kuin kirjoitit sen rekisteröintelomakkeeseen). 

Pääse muuttamaan salasanaa kohdassa OMAT TIEDOT

Klikkaa suuremmaksi

3. ALIKÄYTTÄJÄN LUOMINEN
(Jos olet ilmoittamassa tunneille itseäsi, voit hypätä kohtaan 4).


Ryhmiin voi ilmoittaa vain oikean ikäisen henkilön, siksi lapset pitää rekisteröidä huoltajan alikäyttäjiksi. Huoltajan tiedoilla ei voi liittyä lasten liikuntaryhmiin.

Kirjauduttuasi sisään klikkaa: OMAT TIEDOT.

Tämän jälkeen valitse:
UUDEN ALIKÄYTTÄJÄN REKISTERÖINTI
ja lisää siihen lapsesi tiedot.


HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi ja puhelinnumeroksi huoltajan tiedot!

Huoltaja voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alikäyttäjiä.

Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi

4. LIIKUNTARYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN


Kirjaudu sisään (ks. kohta 2)

Klikkaa vasemmalta ILMOITTAUTUMINEN.


Valitse alasvetovalikosta ILMOITETTAVA HENKILÖ, mikäli olet rekisteröinyt alikäyttäjiä alaisuuteesi.

Valitse alhaalta ryhmä, johon haluat ilmoittautua. Voit valita useampia ryhmiä samalle henkilölle. Jos haluat ilmoittaa useamman henkilön, täytyy ilmoittautumiset tehdä erikseen (esim. perheliikuntaan on erikseen ilmoitettava aikuinen ja lapsi).

Mikäli ryhmä on täynnä, ohjelma tarjoaa mahdollisuuden ilmoittautua jonoon. Jonopaikkoja on ryhmästä riippuen 5-10 kpl. Jonotuspaikasta ei muodostu laskua. Vapautuneesta paikasta ilmoitetaan sähköpostitse.


Valitsemasi ryhmät näkyvät laatikossa VALITUT RYHMÄT.


Kun olet valinnut kaikki haluamasi ryhmät klikkaa alhaalta Jatka vaiheeseen 2: Maksujen hyväksyminen.


Tarkista, että ilmoittautumisen tiedot ovat oikein.


Klikkaa alhaalta Hyväksy ja jatka vaiheeseen 3: Laskun tulostus ja maksu


Saat ilmoittautumisesta muodostuneen laskun näytölle. Lasku on lähetetty myös sähköpostiisi. Laskuun tulee kausimaksun lisäksi jäsenmaksu (15€ aikuiset / 10€ lapset) kerran kalenterivuodessa. Ainoastaan liikuntaryhmiin ilmoitetuista osallistujista tulee seuran jäseniä. Ohjelman käyttäjäksi rekisteröitynyt huoltaja ei ole seuran jäsen automaattisesti.

Klikkaa Päätä ilmoittautuminen.

Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi
Klikkaa suuremmaksi
 5. MUUTOKSET TIEDOISSA

 

Omilla tunnuksilla voit päivittä omia ja alaisuudessasi olevien lasten yhteystietoja OMAT TIEDOT-sivun kautta. Sivuilta näet myös mihin ryhmään olet jo liittynyt ja sinulle kirjoitetut laskut.

 

Mikäli sinulla on ongelmia palvelun käytössä tai olet hukannut tunnuksesi ota yhteyttä seuran toimistoon
tapvo @ nic.fi

 

Klikkaa suuremmaksi