Äänimaljarentoutus

Tervetuloa äänimaljarentoutuksen tutustumiskerralle!

Äänimaljarentoutus on syvärentoutusmenetelmä, jossa tiibetiläisten äänimaljojen rauhallinen äänimaailma sekä fyysinen värähtely rentouttavat kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä.  Kun äänimaljaa soitetaan, ääni resonoi kehon jokaisessa solussa ja värähtelyt leviävät nesteiden kautta joka puolelle kehoa.

Äänimaljarentoutus on erinomainen tapa antaa aikaa itselle, hoitaa sekä kehoa että mieltä sekä lievittää stressiä. Tutustumiskerralla rentoudutaan joogamatolla maaten äänimaljojen soidessa.

Äänimaljarentoutus sopii kaikille. Jos olet raskaana, suositellaan, että maljoja ei aseteta kehosi päälle erityisesti 12 ensimmäisellä raskausviikolla.

Mukaan tarvitset:

  • Mukavat, lämpimät vaatteet
  • Joogamatto (voit tuoda mukanasi oman tai käyttää seuran mattoa)
  • Vettä juotavaksi rentoutumiseen jälkeen.
Äänimaljarentoutuksen tututustumiskerta
PaikkaTapiolan koulu, peilisali
Opintie 1, 02100 Espoo
AikaPerjantai 3.3.2023
Kesto17.30-18.30
Hinta20 €

Ovatko vuoden 2022 liikuntaetusi vanhenemassa? Kurssille käyvät maksutapoina käyvät myös työsuhde- ja liikuntaetuudet (esim. epassi, eazybreak yms.)., joten nyt on loistava tilaisuus käyttää tänä vuonna mahdollisesti vanhenevat edut pois!

Äänimaljarentoutuksen tutustumiskerralle osallistuaksesi sinun ei tarvitse maksaa jäsenmaksua.

Ohjaaja

Kurssin ohjaajana toimii Pilar Valdivia. Pilar on kouluttautunut äänimalja-terapeutiksi nepalilaisen ja kiinalaisen opettajan johdolla Shanghaissa 2021. Tämän lisäksi Pilar on myös Basi-Pilates-ohjaaja (Frankfurt 2019) ja Qigong-ohjaaja (Shanghai 2022). Hän on ohjannut monipuolisesti muitakin ryhmäliikunta- sekä tanssitunteja jo yli 10 vuoden ajan. Ohjaajana Pilar on lempeä ja kannustava, mutta myös vaativa.

Äänimaljarentoutuksen tutustumiskerta on täynnä! Voit ilmoittautua jonopaikalle sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Otamme yhteyttä, mikäli paikkoja avautuu.

Peruutusehdot

  • Ennen 17.02.2023 tehdyistä peruutuksista ei veloiteta maksua.
  • 17.02 jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko maksun.
  • Mikäli et pysty esim. sairastapauksen vuoksi osallistumaan kurssille, palautamme maksun lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 10€ toimistokuluilla. 

Äänimaljarentoutus 3.3.2023 Tapiolan koulu

Ilmoittautuminen jonopaikalle