Syyskausi 2024

14.5.2024

Syyskauden tuntiohjelmat on nyt julkaistu!

Tuntiohjelmista löytyy tuttuja suosikkeja sekä muutamia uutuuksia! 

Aikuisten tuntiohjelmassa uusina tunteina muun muassa tehokas HIIT-treeni sekä rauhallisempi kehonhuolto. Lisäksi aikuisille starttaa maanantaisin Tapiolan koululla uusi LatinoShow-tunti! Latinoshow tunnilla yhdistellään eri latinalaistansseja sekä showtanssin elementtejä. Tunnille on erillisilmoittautuminen. Mukaan ovat tervelleita sekä vasta-alkajat että aiemmin tanssineet!

Lasten tuntiohjelmasta löytyy syyskaudella uutuutena Joukkuevoimistelun alkeisryhmät, jotka harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. Ryhmiä löytyy kolmelle eri ikäluokalle: Perhoset 5-6v, Aurinkoiset 7-8v. ja Pisarat 10-12v. Joukkuevoimisteluryhmissä harjoitellaan voimistelutaitoja yksilöllisesti oman taito- ja tavoitetason mukaan. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki joukkuevoimistelun harjoittelusta ja esiintymisestä innostuneet voimistelijat. Joukkuevoimisteluryhmät harjoittelevat 2 krt viikossa 1 h kerrallaan.

Ilmoittautuminen syksylle 2024
Vanhojen jäsenten ennakkoilmoittautuminen lasten tunneille ja Pilatekseen alkaa ma 20.5. klo 10.00 ja päättyy to 30.5. klo 23.00. Lasten ennakkoilmoittautumisessa voi ilmoittautua mihin tahansa syksyn ryhmään. Huom. pilateksen ennakkoilmoittautuminen on auki kaikille kevään jäsenille, ei vain Pilates-ryhmäläisille.

Aikuisten ryhmäliikunnan sekä uusien jäsenten ilmoittautuminen alkaa maanantaina 3.6. klo 10.00.

MyClubiin siirtyminen
Ilmoittautumisjärjestelmämme vaihtuu ja siirrymme Hoikasta MyClubin-käyttöön. Kaikki syyskauden ilmoittautumiset tehdään MyClubin kautta.

MyClubin käyttö on helppoa ja vaivatonta ja se kokoaa myös muun muassa kaiken viestinnän samaan paikkaan!

Jäsenet ovat saaneet sähköpostiinsa aktivointilinkin, jolla pääsee kirjautumaan MyClubiin. Jos olet jo ennen käyttänyt MyClubia muussa yhteydessä, kirjaudu aktivointilinkin kautta sisään samalla käyttäjällä, älä luo uusia tunnuksia. Mikäli et ole saanut linkkiä tai linkki on vanhentunut, ota yhteyttä.
 

In English

Autumn season schedules are now out!

Advance enrollment is open for old members during 20.5.-30.5. (childrens classes and Pilates). 

Enrollment for adults and new members starts on Monday 3.6. at 10.00.

We are changing our enrollment system from Hoika to MyClub. All autumn season enrollments will be done in MyClub. More information coming later.