Toukokuun jäsentiedote

2.5.2022

Toukokuun jäsentiedotteessa:

1. Kunta-alan lakko
2. Kevätnäytös 4.5.
3. Joukkuevoimistelun kokeilutilaisuudet
4. Kilometrikisa 2022
5. Unelmien liikuntapäivä 10.5.
6. Kesäjumpat
7. Kesäleirit
8. Syksyn tuntiohjelmat
9. Avoimuus
10. SeuraPicnic
11. Maskisuositus


1. KUNTA-ALAN LAKKO
Laaja kunta-alan lakko alkaa näillä näkymin huomenna tiistaina 3.5.2022 ja jatkuu 9.5.2022 saakka. Toistaiseksi meitä ei ole tiedotettu, että koulujen salit olisivat kiinni lakon aikana tai, että lakolla olisi vaikutuksia esim. keskiviikon kevätnäytökseen. Menemme siis sillä oletuksella, että toimintamme jatkuu normaalisti. Ainakin koulujen omavalvontavuorot pyörivät normaalisti myös lakon aikana. Mikäli poikkeuksia tulee, tiedotamme niistä mahdollisimman nopeasti sähköpostitse, nettisivuillamme sekä ryhmäliikunna whatsappissa.


2. KEVÄTNÄYTÖS 4.5.
Seuramme kevätnäytös on ensi keskiviikkona 4.5.2022 Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa klo 18.00. Tervetuloa ihastelemaan voimistelijoiden kilpaohjelmia ja harrasteryhmien näytösesityksiä! Lipunmyynti käynnissä Lippuautomaatin kautta, lisätietoja nettisivuillamme.

Valokuvaajaksi näytökseen?
Etsimme vielä vapaaehtoista valokuvaajaa kevätnäytökseen. Valokuvaaja tarvitsee oman järjestelmäkameran ja kuvat tulevat seuran omaan käyttöön mm. facebook, nettisivut jne. Mikäli voisit toimia näytöksen valokuvaajana, ilmoittaudu mukaan täältä.

3. JOUKKUEVOIMISTELUN KOKEILUTILAISUUDET
Tervetuloa kokeilemaan joukkuevoimistelua!  Kevään 2022 joukkuevoimistelun kokeilutilaisuudet vuosina 2012-2017 syntyneille järjestetään Espoon kristillisen koulun tiloissa seuraavasti:

  • Kide-ikäluokka (2012-2013 syntyneet): Ma 9.5. klo 17:15-18:45
  • Esivalmennus-ikäluokka (2016-2017 syntyneet): Ke 11.5. klo 16:00-17:00
  • Aava-ikäluokka (2014-2015 syntyneet): Ke 11.5. klo 17:30-19:00

Ilmoittautuminen nettisivuillamme sunnuntaihin 8.5. mennessä. Tilaisuuteen osallistuminen ei vielä sido mihinkään!

4. KILOMETRIKISA 2022
Tule mukaan kilometrikisaan Tapiolan Voimistelijoiden kanssa! Kilometrikisassa 2022 osallistujat merkitsevät pyöräilykilometrejä ylös ajanjaksolla 1.5.2022 – 22.9.2022. Kisa on leikkimielinen ja maksuton, mutta luvassa on hyviä palkintoja. Kilometrikisassa kerätään joukkueen yhteisiä pyöräiltyjä kilometrejä ja ylös saa kirjata työmatkojen lisäksi myös pyöräillyt vapaa-ajan matkat. Tapvon joukkueeseen voivat tulla mukaan kaikki jäsenet, ohjaajat, valmentajat, työntekijät, luottamushenkilöt ja muut toimijat! Pyöräillään yhdessä lisää hyvinvointia! Kisaan voi osallistua myös sähköpyörällä.

Miten osallistua?

  1. Rekisteröidy Kilometrikisan nettisivuilla
  2. Liity joukkueeseemme koodilla tapvo2022
  3. Aloita kilometrien kirjaaminen!

Jos et halua näkyä osallistujalistassa koko nimelläsi tai käyttäjätunnuksellasi voit rekisteröitymisen jälkeen määritellä oikeasta nimestäsi tai käyttäjätunnuksestasi erillisen nimimerkin, jolla näyt muille käyttäjille. Nimimerkki on eri asia kuin käyttäjätunnus, jota käytät vain kirjautumiseen. Saadaksesi nimimerkin käyttöösi, toimi seuraavasti:

  1. Kirjaudu sisään
  2. Vie hiiri oikeaan ylänurkkaan tunnuksesi päälle
  3. Valitse "Omat tiedot"
  4. Kirjoita haluamasi nimimerkki ja klikkaa Tallenna

Kilometrikisa on leikkimielinen kisa, ei siis tarvitse ottaa paineita kilometrien kirjaamisesta, vaan tarkoitus on kasvattaa yhteishenkeä ja samalla lisätä arkiliikuntaa!

Lisätietoja voi kysellä seurakoordinaattori Maijalta: seurakoordinaattori.tapvo@gmail.com, 050 383 4433.


5. UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ 10.5.
Koko Suomen yhteistä liikkumisen juhlapäivää, Unelmien liikuntapäivää, vietetään tiistaina 10.5.! Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen päivä, johon kuka tahansa voi osallistua. 

Unelmien liikuntapäivän kunniaksi aikuisten tunneilla pidetään avoimet ovet tiistaina 10.5.  ja lapsille on luvassa QR-koodi suunnistusta Mankkaalla. Lue lisää täältä.


6. KESÄJUMPAT
Kesäjumppa-aikataulut on julkaistu ja löydät ne nettisivuiltamme! Kesän puistojumpat ovat kaikille avoimia, ei etukäteisilmoittautumista. Jumppia pidetään maanantaisin ja torstaisin Tapiolan asukaspuistolla sekä keskiviikkoisin Pattistenpellolla Haukilahdessa. Hinnat 5 € kerta tai 40 € koko kesän kattava kesäjumppakortti. 


7. KESÄLEIRIT
Mankkaan harrastekesäleireillä 6.-10.6.2022 ja 13.-17.6.2022 on vielä muutama paikka vapaana! 

Temppuilupainotteisilla leireillä päästään muun muassa testaamaan taitoja erilaisilla temppuradoilla, opettelemaan akrobatiaa ja tutustumaan freegymiin. Lisäksi viikon aikana kokeillaan muitakin urheilulajeja ja leikitään ja liikutaan monipuolisesti sekä sisällä että ulkona. Tärkeintä on liikunnan ilo, lasten viihtyminen sekä tietenkin turvallinen liikkuminen!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen.


8. SYKSYN TUNTIOHJELMAT
Syksyn tuntiohjelmat on nyt julkaistu nettisivuillamme:

Vanhojen jäsenten ennakkoilmoittautuminen alkaa tiistaina 10.5. klo 9.00 ilmoittautumispalvelu Hoikan kautta. Ennakkoilmoittautumisessa voi ilmoittautua mihin tahansa sopivan ikätason ryhmään. Voit siis ilmoittautua muuhunkin kuin siihen ryhmään, mihin olet tänä keväänä osallistunut.

Uusia jäseniä otetaan mukaan ti 24.5. klo 9.00 alkaen. Jos siis haluat varmistaa paikkasi myös syksyn tunneilla, kannattaa ilmoittautuminen tehdä ennen tiistaita 24.5. 

Syyskausi alkaa maanantaina 22.8.2022.

Huom. LouhenNaisten harjoitusajat löytyvät jatkossa Valmennusryhmien alta Tanssillisen voimistelun sivulta.


9. AVOIMUUS
Syksyllä 2021 päivitettiin seuran arvot: avoimuus, inhimillisyys, yhteisöllisyys, laadukkuus ja liikunnan ilo. Kevään aikana olemme avanneet arvoja ja kuukauden teemana on yksi arvo kerrallaan.

Jos et ole vielä vastannut jäsenten arvokyselyyn, teethän sen nyt! Arvokyselyyn pääset tästä. Kyselyyn voivat vastata myös lasten huoltajat, vaikka he eivät olisikaan itse seuramme jäseniä. Kaikki vastaukset ovat meille erittäin tärkeitä ja niiden pohjalta kehitämme toimintaamme entistä enemmän arvojamme mukaiseksi sekä jäsentemme näköiseksi.

Jos et vielä ole jäsen, mutta haluat tukea toimintaamme ja liittyä nyt, voit tehdä sen täällä. Aikuisten jäsenmaksu vuodelle 2022 on 20€. 

Viimeisenä arvona on vuorossa toukokuun arvo Avoimuus: “Toimintamme on läpinäkyvää ja avointa jokaisella tasolla, niin hallituksen toiminnassa kuin kilpa- ja harrastetoiminnankin saralla. Seuratoimijamme ovat helposti lähestyttäviä. Viestimme läpinäkyvästi ja säännöllisesti. Toiminnan dokumentointi on selkeää ja systemaattista.”

Tiedotamme säännöllisesti ja ajantasaisesti toiminnastamme. Keräämme myös säännöllisesti ja systemaattisesti palautetta jäseniltämme sekä muilta toimijoilta ja kehitämme toimintaamme palautteiden perusteella. Palautetta voi antaa jatkuvasti yhteydenottolomakkeen kautta tai meihin voi olla myös suoraan puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä. Yhteystiedot ja yhteydenottolomake löytyvät nettisivuiltamme. Lisäksi kevään palautekyselyt ovat tulossa lähipäivinä. Seuraa siis sähköpostiasi (ja muista tarkistaa roskaposti sekä tarjous-kansiot) ja anna palautetta kevään tunneista.

Toimintaamme ovat kaikki tervetulleita mukaan. Järjestämme avoimia tapahtumia kuten jumppastartteja ja tutustumisviikkoja, joiden kautta seuraan tutustuminen on helppoa. Seuran toimintaan voi myös osallistua ja vaikuttaa monilla muillakin eri tavoilla kuten vapaaehtoistehtävissä, hallituksen jäsenenä, joukkueenjohtajana tai osallistumalla jäsenille järjestettäviin tapahtumiin, kuten harrasteliikunnan tapaamisiin. Jos vapaaehtoistoiminta kiinnostaa, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tammikuun arvo oli Yhteisöllisyys. Lue lisää täältä.
Helmikuun arvo oli Liikunnan ilo. Lue lisää täältä.
Maaliskuu arvo oli Inhimillisyys. Lue lisää täältä.
Huhtikuun arvo oli Laavukkuus. Lue lisää täältä.


10. SEURAPICNIC
Koko seuran yhteistä SeuraPicniciä vietetään tiistaina 14.6. klo 17.00-19.00 Tapiolassa Silkkiniityllä. Luvassa muun muassa puistojumppia ja lapsille voimisteluvälineiden kokeilua. Lisätietoja nettisivuillamme.


11. MASKISUOSITUS
THL ja pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä ovat muuttaneet maskisuositustaan ja laajasta maskisuosituksesta on luovuttu. Maskia voi edelleen käyttää oman harkinnan mukaan.