Unelmien liikuntapäivä 10.5.

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä ja sen tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Tervetuloa mukaan Tapiolan Voimistelijoiden unelmien liikuntapäivän tapahtumiin!

Qr-koodi suunnistusta lapsiperheille 6.-12.5.
LatinMix -tunti aikuisille 10.5.

Liikunnallinen QR-koodi suunnistus lapsiperheille

Lapsiperheille omatoimista qr-koodi suunnistusta Mankkaan ja Toppelundin koulujen ympäristössä. Sopii kaikenikäisille lapsille. Suunnistusta voi tehdä koko viikon ajan 6.-12.5. oman aikataulun mukaan.

Iloisia ja liikunnallisia suunnistushetkiä koko perheelle!

Ohjeet
Alla kartat, joihon on merkitty kaikkien kahdeksan rastin sijainti. Jokaisella rastilla on valkoinen laminoitu A4-kortti, jonka qr-koodin skannaammalla saat linkin nettisivuillemme, josta löytyy jokin liikunnallinen tehtävä suoritettavaksi. Jokaisen rastin qr-koodin takaa löytyy myös sama kartta, jonka avulla voi suunnistaa seuraavalle rastille.

LatinMix - avoimet ovet

Unelmien liikuntapäivän kunniaksi perjantain 10.5. LatinMix -tunnilla pidetään avoimet ovet! Ota siis ystäväsikin mukaan tanssimaan tai tule itse tutustumaan tuntiin. Sarjalippuja ostaneet pääsevät myös maksutta testaamaan tuntia.

Vauhdikkaalla LatinMix-tunnilla pääset tutustumaan fiilistellen erilaisten lattaritanssien maailmaan. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Koregorafioita ei opetella erikseen ilman musiikkia vaan tunnilla pysytään liikkeessä koko ajan seuraten ohjaajan ohjeita. Hiki pintaan ja hymy huuliin! 

Ei ennakkoilmoittautumista - tervetuloa mukaan!