Unelmien liikuntapäivä 10.5.

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä ja sen tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Tervetuloa mukaan Tapiolan Voimistelijoiden unelmien liikuntapäivän tapahtumiin!

Liikunnallinen QR-koodi suunnistus lapsiperheille

Lapsiperheille omatoimista qr-koodi suunnistusta Mankkaan ja Toppelundin koulujen ympäristössä. Sopii kaikenikäisille lapsille. Suunnistusta voi tehdä koko viikon ajan 8.-14.5. oman aikataulun mukaan.

Iloisia ja liikunnallisia suunnistushetkiä koko perheelle!

Ohjeet
Alla kartat, joihon on merkitty kaikkien kahdeksan rastin sijainti. Jokaisella rastilla on valkoinen laminoitu A4-kortti, jonka qr-koodin skannaammalla saat linkin nettisivuillemme, josta löytyy jokin liikunnallinen tehtävä suoritettavaksi. Jokaisen rastin qr-koodin takaa löytyy myös sama kartta, jonka avulla voi suunnistaa seuraavalle rastille.

Mankkaa

Toppelund

Pihajumppa

Maksutonta pihajumppaa Mankkaanpuron koulun pihalla:

  • Kuntojumppa klo 17.30-18.30
  • Ohjaaja: Heidi Viitamäki

Kuntojumppa on helppoa ja tehokasta perusjumppaa mukavalla musiikilla ja kannustavassa hengessä. Tunti sopii hyvin aloittelijalle, mutta tunnin tehoa voi helposti soveltaa myös kokeneemmalle sopivaksi. Sisältää sekä sykkeen nostoa että lihaskuntoharjoittelua. Hikistä ja tehokasta!

Ei ennakkoilmoittautumista - tervetuloa mukaan!

Voimistelukarnevaalit