Kesäkuun jäsentiedote

3.6.2022

Kesäkuun jäsentiedotteessa:

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
1. SeuraPicnic 14.6
2. Kesäjumpat
3. Syyskausi 2022
4. Palautekyselyt
5. Gymnaestrada
6. Kilometrikisa
7. Kevään ohjaaja- ja ansiomerkit 
8. Jäsenten arvokysely
9. Toimisto kiinni heinäkuun 


1. SEURAPICNIC 14.6.
Tervetuloa mukaan Seura-Picnicille koko perheen voimin! SeuraPicnic on avoin tapahtuma kaikille Tapiolan Voimistelijoiden jäsenille, ohjaajille, valmentajille, vapaaehtoisille ja muille toimijoille Tapiolan Silkkiniityllä tiistaina 14.6. klo 17.00-19.00! Lapset pääsevät kokeilemaan voimisteluvälineitä ja aikuisille on luvassa maksutonta puistojumppaa:

  • 17.00-17.50 DanceMix Summer - Joanna Gefwert
  • 18.00-18.50 Lavis - Sari Paajanen

Lue lisää.2. KESÄJUMPAT
Kesäjumpat ovat startanneet Tapiolan asukaspuistolla ja Haukilahdessa Pattistenpellolla. Kesäjumpat ovat kaikille avoimia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Hinnat 5 € kerta tai 40 € koko kesän kattava kesäjumppakortti. Kesäjumpissa on kattava tarjonta erilaisia ryhmäliikuntatunteja lihaskuntotreenistä joogaan ja asahista tanssitunteihin. Tutustu aikatauluihin nettisivuillamme. 3. SYYSKAUSI 2022
Ilmoittautuminen syyskauden harrasteliikunnan tunneille on käynnissä ilmoittautumispalvelu Hoikassa. Tutustu syksyn tuntiohjelmiin:

Harrasteliikunnan syyskausi alkaa 22.8.2022

Kilpajoukkueiden harjoitusaikataulut vahvistuvat lähiviikkoina ja niistä tiedotetaan joukkueita erikseen.


4. PALAUTEKYSELYT
Kilpatoiminnan palautekyselyt
Kilpatoiminnan palautekyselyt ovat auki su 12.6. asti. Kyselyyn vastataan anonyyminä, joten yksittäisiä vastaajia ei voida tunnistaa. Kyselyn tulokset tallentuvat seuramme käyttöön. 

JV-huoltajien palautekysely kevät 2022

Usvan, Hallan ja Loisteen voimistelijoille on oma palautekysely, johon voimistelijat vastaavat itse:
Valmennustoiminnan palautekysely kevät 2022


Harrasteliikunnan palautekyselyt
Kiitos kaikille kevään harrasteliikunnan palautekyselyihin vastanneille! 

Aikuisten tunnit saivat kyselyssä paljon kiitosta hyvistä ohjaajista, iloisesta ja rennosta tunnelmasta sekä monipuolisesta tuntiohjelmasta lähikouluilla. Ilahduttavaa oli erityisesti se, että 67% vastasi olevansa täysin samaa mieltä väittämän “Harjoitusten jälkeen minulla on aina tai lähes aina hyvä mieli” kanssa! Poikkeuksellinen kevät aiheutti kuitenkin valitettavasti normaalia enemmän peruutuksia, mikä näkyi vastauksissa. Syksyllä tilanne toivon mukaan hieman normalisoituu ja tavoitteenamme toki aina on, ettei tuntiperuutuksia tulisi. Tähän panostamme erityisesti tulevana syksynä. 

Myös lasten tunneista tuli paljon hyvää palautetta. Lasten hymynaama-kyselyjen perusteella lapset viihtyvät hyvin tunneilla ja pitävät ohjaajista. Huoltajat toivovat enemmän tietoa ryhmän toiminnasta ja siitä mitä tunneilla tehdään. Parasta lasten mielestä tunneilla ovat muun muassa erilaiset temppuilut, radat ja välineet sekä telineet kuten köydet ja renkaat.
Lue lisää.

5. GYMNAESTRADA
Kesän liikuttavin festivaali Gymnaestrada koetaan Tampereella 9.-12.6.2022! Neljän päivän aikana Gymnaestradassa on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, kokeilupisteitä sekä liikkumisen riemua monessa muodossa.  Seurastamme lähtee Gymanestradan kenttäohjelmiin osallistujia Tanssillisen voimistelun Kirkkaat vedet -kenttäohjelmaan Virve Jokisen johdolla, kuntoliikunnan Kiertoradalla -kenttäohjelmaan Heidi Viitamäen johdolla sekä lasten tanssiryhmä tanssin Luonnon lumoissa- kenttäohjelmaan Marjo-Riikka Descarguesin johdolla. Tsemppiä esiintymisiin sekä ikimuistoista ja elämyksellistä tapahtumaa kaikille osallistujille!

World Gymnaestrada 2023 Amsterdam 30.7. – 5.8.2023  
Suuri osa meistä muistaa Helsingin World Gymnaestradan 2015, sen huikean fiiliksen ja ainutlaatuisen tunnelman! Nyt meitä kutsuu Amsterdam. World Gymnaestrada on maailmanlaajuinen, ei-kilpailullinen, joka neljäs vuosi järjestettävä tapahtuma ihan jokaiselle taitotasosta riippumatta. Lue lisää.

Alustava ilmoittautuminen World Gymnaestradaa 2023 on 13.6.2022 mennessä täällä. Alustava ilmoittautuminen ei vielä sido mihinkään.


6. KILOMETRIKISA 2022
Tiesithän, että Tapiolan Voimistelijat on mukana Kesäkilometrikisassa 2022? Kilometrikisassa osallistujat merkitsevät pyöräilykilometrejä ylös ajanjaksolla 1.5.2022 – 22.9.2022. Kisa on leikkimielinen ja maksuton, mutta luvassa on hyviä palkintoja. Kilometrikisassa kerätään joukkueen yhteisiä pyöräiltyjä kilometrejä ja ylös saa kirjata työmatkojen lisäksi myös pyöräillyt vapaa-ajan matkat. 

Tapvon joukkueeseen voivat tulla mukaan kaikki jäsenet, ohjaajat, valmentajat, työntekijät, luottamushenkilöt ja muut toimijat! Pyöräillään yhdessä lisää hyvinvointia! Kisaan voi osallistua myös sähköpyörällä ja mukaan voi hypätä milloin vain 1.5.2022 – 22.9.2022 välillä.

Tähän mennessä joukkueemme on pyöräillyt yhteensä huimat 688 kilometriä!

  1. Miten osallistua?
  2. Rekisteröidy Kilometrikisan nettisivuilla
  3. Liity joukkueeseemme koodilla tapvo2022
  4. Aloita kilometrien kirjaaminen!

7. KEVÄÄN OHJAAJA- JA ANSIOMERKIT
Kevätnäytöksessä 4.5.2022 Espoon kulttuurikeskuksella muistettiin seuran ansioituneita ohjaajia ja valmentajia.

Vuoden valmentajaksi valittiin Siiri Raivio. Siiri on upea valmentaja, joka on nuoresta iästään huolimatta ottanut paljon vastuusta joukkueiden valmennuksesta ja erityisesti seuran SM-linjan kehityksestä.

Vuoden ohjaajaksi valittiin Pauliina Varjonen. Pauliina ohjaa monipuolisesti aikuisten ryhmäliikuntatunteja ja erityisesti hänet tunnetaan suosituista Lavis eli Lavatanssijumppa-tunneistaan. Pauliina on ohjaajana aurinkoinen ja positiivinen ja hänen tunneillaan on aina ilo liikkua!

Positiivisuuden pokaali myönnettiin Alina Anderssonille. Uskollisuuden Killan lahjoittama Positiivisuuden pokaali annetaan vuosittain positiivista seurahenkeä osoittaneelle ryhmälle, joukkueelle tai henkilölle. Alina valmentaa Aava KH, Kide, ja Taiga M joukkueita. Alina on ystävällinen kaikille ja tulee erinomaisesti kaikkien valmentajien ja muiden seuran työntekijöiden kanssa toimeen. Hän on aina valmiina auttamaan sekä osallistuu aktiivisesti seuran toimintaan ja sen kehittämiseen. 

Näytöksessä myönnettiin myös ohjaajamerkkejä ansiokkaasti seurassa ohjaajana tai valmentajana toimineille. Onnea vielä kerran kaikille palkituille ohjaajille ja valmentajille!

Lue lisää.

8. JÄSENTEN ARVOKYSELY
Selvittääksemme jäsenten ajatuksia arvoistamme, toteutimme keväällä myös jäsenten arvokyselyn. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! Vastauksia tuli muutama ja niiden perusteella arvomme avoimuus, inhimillisyys, yhteisöllisyys, laadukkuus ja liikunnan ilo toteutuvat hyvin toiminnassamme. Erityisesti Liikunnan ilo koettiin tärkeäksi ja kaikki vastaajat olivat yhtä mieltä, että se toteutuu erittäin hyvin toiminnassamme ja onkin yksi seuramme vahvuuksista! 

9. TOIMISTO KIINNI HEINÄKUUN
Seuran toimisto on kiinni heinäkuun.