Gymnaestrada 2023

World Gymnaestradaan on ilmoittautunut kaiken kaikkiaan yli 18 800 osallistujaa.
Suomesta tapahtumaan on ilmoittautunut 1709 osallistujaa.
Suomen kenttänäytöksessä nähdään 1130 voimistelijaa.
World Team -ohjelmassa on 120 suomalaista.
Olemme mukana FIG Gaalassa ja Pohjolan ilta -näytöksessä.
Hallinäytöksiä Suomella on 13.
Kaupunkilavoilla nähdään 10 suomalaisesitystä.

World Gymnaestrada 2023 Amsterdam 30.7. – 5.8.2023  

Suuri osa meistä muistaa Helsingin World Gymnaestradan 2015, sen huikean fiiliksen ja ainutlaatuisen tunnelman. Nyt meitä kutsuu Amsterdam.

World Gymnaestrada on maailmanlaajuinen, ei-kilpailullinen, joka neljäs vuosi järjestettävä tapahtuma ihan jokaiselle taitotasosta riippumatta. Ensimmäinen World Gymnaestrada pidettiin Hollannin Rotterdamissa vuonna 1953. Nyt Gymnaestrada palaa juurilleen, kun 17. World Gymnaestrada on jälleen Hollannissa. Lue lisää tapahtumasta ja tapahtumakaupungista täältä (linkki avautuu tapahtumasivulle). 

Suomella on ollut delegaatio jokaisessa World Gymnaestradassa. Amsterdamissa vuonna 1991 järjestettyyn Gymnaestradaan osallistui peräti noin 2300 suomalaista.  Gymnaestrada pulppuaa iloisia kohtaamisia, rentoa fiilistä, huikeaa elämystä – lähdetään joukolla osallistumaan. 

Gymnaestrada-viikko käynnistyy avajaisilla sunnuntaina 30.7. ja päättyy päätösjuhlaan lauantaina 5.8. Viikon aikana on hallinäytöksiä, kenttänäytöksiä, iltanäytöksiä, FIG Gaala, esiintymisiä ulkolavoilla sekä paljon muutakin nähtävää ja koettavaa.  

Tapahtumapaikkoina ovat Amsterdamin RAI-Messukeskus (hallinäytökset, iltanäytökset, FIG Gaala, ruokailut, ständit) ja Olympiastadion (avajaiset, päätösjuhla, kenttänäytökset).