Syksyn 2023 tuntiohjelmat

3.5.2023

Syyskauden 2023 harrasteliikunnan tuntiohjelmat on nyt julkaistu! (In English below)

Ilmoittautuminen syyskaudelle 2023:

  • Keväällä mukana olleiden jäsenten ennakkoilmoittautuminen alkaa ke 10.5. klo 9.00 ja päättyy su 21.5. Ennakkoilmoittautuminen koskee lasten tunteja ja pilatesta. Ennakkoilmoittautumisessa voi ilmoittautua mille tahansa syyskauden lasten tunnille tai pilates ryhmään. Ryhmän ei siis tarvitse olla sama, jolla olet ollut kevätkaudella.
  • Uusien jäsenten ilmoittautuminen lasten tunneille ja pilatekseen alkaa ti 23.5. klo 9.00
  • Aikuisten ryhmäliikunnan ilmoittautuminen on heti ke 10.5. klo 9.00 alkaen auki kaikille

Lasten tunnit

Lasten syyskauden tuntiohjelmasta löytyy uutena muun muassa lisää stara-voimistelua, akrobatiaa ja perheliikuntaa! Uudet NinjaGym -tunnit aloitetaan myös Espoon keskustassa Mikkelän koululla.

Aikuisten tunnit

Aikuisten syksyn tuntiohjelmasta löytyy tutut suosikit sekä tänä syksynä myös monia uutuustunteja kuten kuminauhatreeniä, kuntotanssia ja bollywoodia. Syksyn ohjelmassa on myös yksi englanninkielinen tunti maanantaisin Kilonpuiston koululla (toiminnallinen treeni / functional training). 

Lisäksi maanantaisin Mankkaan koululla alkaa RVP eli reisi-vatsa-pakara tunti, jolle voi ottaa lapsen mukaan! Salin toisessa päässä on liikunnallista puuhaa lapsille aikuisten tunnin ajan eli lapset eivät osallistu varsinaiselle tunnille. Lapset ovat tunnin ajan huoltajiensa vastuulla. Haluamme tuoda helpotusta osallistujien arkeen ja mahdollistaa treenaamisen ilman lastenhoidosta murehtimista. Tunti on kuitenkin normaali aikuisten tunti ja osallistua voi myös ilman lasta. 

Syyskauden hinnat löydät täältä. Muistathan tutustua myös peruutusehtoihin.

Autumn season schedules are now out!

Enrollment for autumn seson 2023:

  • Advance enrollement for spring participants starts on Wednesday 10.5. at 9.00 and ends on Sunday 21.5. Adance enrollment is for children's classes and Pilates-groups.
  • Enrollment for new members starts on Tuesday 23.5. at 9.00 (children's classes and pilates)
  • Enrollment for adults group fitness classes is open for everybody starting from Wednesday 10.5. at 9.00. 

Children's classes

Check out the schedule for children's classes here:

Adults' classes

In addition to all the favorite classes we will have many new classes starting in autumn season e.g. resistance band workout and bollywood. We also will have one class held in English on Mondays at Kilonpuisto school (funtional training).  

In addition on Mondays there will be legs + glutes + abs workouts at Mankkaa school, where you can bring your child with you. There will be some activities for children at the other end of the hall, children will not participate on the class. Parents are resoposible for their children during the class. We want to provide on opporunity to participate to the class without having to worry about child care issues. The class is a normal adults class and you can ofcourse also participate without children.

Prices for autumn season here. Please also read our cancellation terms.