Ryhmäliikunnan palautekyselyssä kiiteltiin tiedottamisesta ja annettiin kritiikkiä peruutuksista

20.12.2021

Kiitos kaikille syksyn harrasteliikunnan palautekyselyihin vastanneille! Palautteidenne perusteella kehitämme toimintaamme entistä laadukkaammaksi.

Niin lasten kuin aikuistenkin tunteihimme ollaan tyytyväisiä ja ihanat ohjaajamme saivat paljon hyvää palautetta! Vastanneista 55 % antoi yleisarvosanaksi toiminnallemme "Erinomainen" ja 42 % antoi yleisarvosanaksi "Hyvä". Tarjontamme ja tuntien sisällöt koettiin monipuolisiksi ja 94 % vastaajista suosittelisikin aikuisliikunnan toimintaamme muille "erittäin todennäköisesti" tai "todennäköisesti". Kiitosta tuli myös seuran tiedottamisesta sekä muun muassa ryhmäliikunnan WhatsApp-ryhmästä, jossa tiedotetaan äkillisistä tuntimuutoksista.

Kritiikkiiä annettin muun muassa koulujen epäsiisteistä tiloista. Näistä onkin aina hyvä laittaa tietoa seuralle tai mainita ohjaajalle, jotta osaamme välittää palautteen eteenpäin koululle / tiloista vastaavalle taholle. Aina kun tietoomme tulee jotain poikkeuksellistä liittyen tiloihin, viemme viestiä eteenpäin.

Ilmoittautumispalvelumme Hoika koettiin myös osassa vastauksista hankalakäyttöiseksi. Otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä, mikäli sinulla on ongelmia Hoikan kanssa, autamme mielellämme.

Vanhojen nettisivujen tietoja aikuisten tuntien sijaisista ja tuntimuutokista/peruutuksista kaipailtiin ja ne löytyvätkin uusilta nettisivuiltamme täältä.  Tiedotamme peruutuksista ja muutoksista aina myös sähköpostitse ja ryhmäliikunnan WhatsAppissa. Huolehdithan, että yhteistietosi ovat ajan tasalla Hoikassa.  Jos sähköpostejamme ei näy, kannattaa tarkistaa roskaposti ja tarjoukset -kansiot.

Myös tietoja ohjaajista kyseltiin. Ohjaajaesittelytkin löydät nettisivuiltamme täältä:
Aikuisten ohjaajat
Lasten ohjaajat

Tuntiperuutukset aiheuttavat myös ymmärrettävästi tyytymättömyyttä. Tavoitteenamme on, että tunteja ei peruttaisia ja että muutoksetkin olisivat mahdollisimman vähäisiä. Peruutuksia aiheuttavat kuitenkin muun muassa ohjaajien poissaolot, joihin ensisijaisesti yritämme aina löytää sijaisen, mutta erityisesti äkillisissä poissaoloissa se ei aina valitettavasti onnistu. Kouluilla on myös oikeus kahden viikon varoajalla ottaa liikuntasaleja omaan käyttöönsä esim. joulujuhlia, vanhempainiltoja tms. varten. Muistathan, että koska meillä ei ilmoittauduta yksittäisille tunneille erikseen, löytyy peruutustenkin sattuessa jokaiselle päivälle useampi tuntivaihtoehto, jota kokeilla.

Muistathan myös, että voit pitkin kautta antaa palautetta yhteydenottolomakkeemme kautta.