Ryhmäliikunnan Early Bird -hinta 140€ voimassa 21.6. asti

13.6.2023

Olethan huomannut että aikuisten rajattoman kausimaksun Early Bird -hinta 140 € on voimassa keskiviikkoon 21.6. asti? Kannattaa siis ilmoittautua mukaan viimeistän 21.6. niin saat rajattoman kausimaksun edullisempaan hintaan. Rajattomalla kausimaksulla jumppaat niin paljon kuin haluat! Normaali hinta rajattomalle kausimaksulle syksyllä 2023 on 149 €. Hintoihin lisätään vuoden 2023 jäsenmaksu 20 €.

Aikuisten syksyn tuntiohjelmasta löytyy tutut suosikit sekä tänä syksynä myös monia uutuustunteja kuten kuminauhatreeniä, kuntotanssia ja bollywoodia. Syksyn ohjelmassa on myös yksi englanninkielinen tunti maanantaisin Kilonpuiston koululla (toiminnallinen treeni / functional training). 

Lisäksi maanantaisin Mankkaan koululla alkaa RVP eli reisi-vatsa-pakara tunti, jolle voi ottaa lapsen mukaan! Salin toisessa päässä on liikunnallista puuhaa lapsille aikuisten tunnin ajan eli lapset eivät osallistu varsinaiselle tunnille. Lapset ovat tunnin ajan huoltajiensa vastuulla. Haluamme tuoda helpotusta osallistujien arkeen ja mahdollistaa treenaamisen ilman lastenhoidosta murehtimista. Tunti on kuitenkin normaali aikuisten tunti ja osallistua voi myös ilman lasta.