Qigong -kurssi 3.2.2024 / täynnä

18.1.2024

Tervetuloa Qigong-tutustumiskurssille lauantaina 3.2.2024 Pohjois-Tapiolan koululle! Kurssi on kaikille avoin, sinun ei siis tarvitse olla seuran jäsen osallistuaksesi. Kurssi ei myöskään vaadi aiempaa kokemusta tai tietämystä Qigongista.


Qigong-tutustumiskurssi
PaikkaPohjois-Tapiolan koulu
Sepontie 4, 02130 Espoo
AikaLauantai 3.2.2024
Kesto14.00-16.30
Hinta29 €
OhjaajaPilar Valdivia

Qigong 气功 on ikivanha harjoitusmuoto, joka pohjautuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen (TCM). Perinteisen kiinalaisen lääketieteen (TCM) mukaan Qi on elämänvoima tai elinvoima. Kaikki maailmassa koostuu Qi:stä, mukaan lukien fyysinen keho ja ihmisen tunteet. TCM:n harjoittajat uskovat, että ollakseen tasapainossa elämässä ilman fyysisiä tai henkisiä ongelmia, henkilön Qi:n on oltava tasapainoinossa.

Tustumiskurssillamme keskitytään Qigong  energian käyttöön terveyden, hyvinvoinnin, elinvoimaisuuden, stressinhallinnan ja pitkäikäisyyden edistämiseksi.

Tutustumiskurssilla tehdää koko kehon venyttelyä Shanghain Qigong Research Instituten (Kiinassa) oppien mukaan, liikkeitä Qi:n vahvistamiseksi ja tuntemiseksi sekä erilaisia Qigong-harjoituksia. Lopuksi harjoittellaan BADUANJIN (八段锦) eli kahdeksan brokadin tai kahdeksan silkkiliikkeen sarjaa.