Maksuton kokeiluviikko 22.-27.8.

5.8.2022

Aikuisten ryhmäliikuntatunneilla vietetään Espoo juhlii! -viikon kunniaksi maksutonta kokeiluviikkoa ma-la 22.-27.8. Koko viikon ajan voit tulla maksutta kokeilemaan kaikkia ryhmäliikuntatuntejamme. Ei ennakkoilmoittautumista - tervetuloa treenaamaan! 

Ryhmäliikuntakalenteristamme löytyy monipuolinen kattaus erilaisia tunteja: joogaa, kahvakuulaa, pilatesta, barrea, lavista, lihaskuntotreeniä, keppijumppaa, latindancemixiä ja paljon muuta. Tutustu ryhmäliikuntakalenteriin tästä ja valitse mille tunneille lähdet treenaamaan Espoo juhlii! -viikon aikana. 

Kaikki tunnit sopivat niin aloittelijoille kuin aktiiviliikkujillekin - intensiteettiä ja tehoa voit säädellä oman kunnon mukaan. Ammattitaitoisten ja innostavien ohjaajien ansioista tunneilla on positiivinen ja kannustava tunnelma - hyvässä seurassa on ilo liikkua!

Jos et ole aiemmin käynyt tunneillamme tai kyseisillä kouluilla, kannattaa sisäänkäynnit saleihin tarkistaa etukäteen täältä. Kulku saleihin ei useinkaan ole koulun pääovista, vaan suoraan liikuntasaliin johtavista sisäänkäynneistä.

Nähdään tunneilla!