Joogan perusteet -lyhytkurssi

29.12.2022

Neljän kerran joogan perusteet kurssi sopii kaikille liikkujille lajista riippumatta. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita.

  • 14.1.-4.2.2023
  • Lauantaisin klo 10.00-11.30
  • Pohjois-Tapiolan koulu, Sepontie 4, 02130 Espoo
  • Hinta: 65 € + jäsenmaksu 20€
  • Ohjaaja: Kirsi Kankaanpää

Ilmoittautuminen kurssille on käynnissä!

Kurssin tavoitteena on tutustua joogan liikkeisiin, asanoihin, sekä parantaa kehonhallintaa ja sen tuntemusta.  Lisäksi tavoitteena on myös kehittää voimantuottoa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Kehonhallinta on eri liikuntalajeissa keskeisessä asemassa ja näitä ominaisuuksia pyritään tällä kurssilla kehittämään monipuolisten joogaharjoitusten avulla.

Harjoituksissa keskitytään edellä mainittujen lisäksi myös keskivartalon tuen vahvistamiseen ja lihaskunnon kehittämiseen oman kehon voimalla tehtävillä liikkeillä sekä muun muassa hartia- ja lantioseudun liikkuvuuden parantamiseen sekä vahvistamiseen, jotka osaltaan tekevät liikkumisesta ja harrastamisesta tehokkaampaa sekä myös keholle turvallisempaa. Monet liikuntalajit vaativat paljon toistoja ja ovat keholle melko yksipuolisia, jonka vuoksi monipuoliseen liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitteluun kannattaa satsata!


Ovatko vuoden 2022 liikuntaetusi vanhenemassa? Kurssille käyvät maksutapoina käyvät myös työsuhde- ja liikuntaetuudet (esim. epassi, eazybreak yms.)., joten nyt on loistava tilaisuus käyttää tänä vuonna mahdollisesti vanhenevat edut pois! (Jäsenmaksun osuutta 20€ ei voi maksaa liikuntaeduilla.)


Lisätietoja kurssista täällä.