Joogan perusteet -lyhytkurssi 14.1.-4.2.2023

Kurssin sisältö

Neljän kerran joogan perusteet kurssi sopii kaikille liikkujille lajista riippumatta. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita.

Kurssin tavoitteena on tutustua joogan liikkeisiin, asanoihin, sekä parantaa kehonhallintaa ja sen tuntemusta.  Lisäksi tavoitteena on myös kehittää voimantuottoa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Kehonhallinta on eri liikuntalajeissa keskeisessä asemassa ja näitä ominaisuuksia pyritään tällä kurssilla kehittämään monipuolisten joogaharjoitusten avulla.

Harjoituksissa keskitytään edellä mainittujen lisäksi myös keskivartalon tuen vahvistamiseen ja lihaskunnon kehittämiseen oman kehon voimalla tehtävillä liikkeillä sekä muun muassa hartia- ja lantioseudun liikkuvuuden parantamiseen sekä vahvistamiseen, jotka osaltaan tekevät liikkumisesta ja harrastamisesta tehokkaampaa sekä myös keholle turvallisempaa. Monet liikuntalajit vaativat paljon toistoja ja ovat keholle melko yksipuolisia, jonka vuoksi monipuoliseen liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitteluun kannattaa satsata!

PaikkaPohjois-Tapiolan koulu,
Sepontie 4, 02130 Espoo
Kesto4 viikkoa 14.1.-4.2.2023
AikaLauantaisin klo 10.00-11.30
Hinta65 € + jäsenmaksu vuodelle 2023

Ovatko vuoden 2022 liikuntaetusi vanhenemassa? Kurssille käyvät maksutapoina käyvät myös työsuhde- ja liikuntaetuudet (esim. epassi, eazybreak yms.)., joten nyt on loistava tilaisuus käyttää tänä vuonna mahdollisesti vanhenevat edut pois!

Jäsenmaksun osuutta ei voi maksaa liikuntaeduilla. Maksa jäsenmaksu sähköpostiin saamasi laskun tiedoilla ja muista käyttää viitettä jäsenmaksua maksaessasi. 

Vuoden 2023 jäsenmaksu vahvistetaan syyskokouksessa 29.11.2022. Vuoden 2022 jäsenmaksu on 20€.


Ohjaaja

Kurssin ohjaajana toimii ihana joogaohjaajamme Kirsi Kankaanpää. Kirsi on koulutettu palautumisvalmentaja ja joogaopettaja ja hän on käynyt monia lisäkoulutuksia erityisesti joogan saralta.

Peruutusehdot

  • Ennen 31.12.2022 tehdyistä peruutuksista ei veloiteta maksua.
  • Mikäli peruutus tehdään välillä 1.-13.1.2023 veloitamme kurssimaksusta 50%. 
  • Kurssin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme maksun kokonaisuudessaan. 
  • Mikäli et pysty esim. sairastapauksen vuoksi osallistumaan koko kurssille, palautamme maksun lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 10€ toimistokuluilla. 
  • Yksittäisistä poissaoloista emme tee hyvityksiä