Joukkuevoimistelun valmennuspäällikkö

Tapiolan Voimistelijat ry on vuonna 1964 perustettu voimisteluseura, joka on toiminut yli 50 vuoden ajan aikuisten ja lasten liikuttajana Espoossa. Tapiolan Voimistelijoiden toiminta koostuu harrastepuolen lapsille ja aikuisille suunnatuista ryhmäliikuntatunneista sekä joukkuevoimistelun kilpailutoiminnasta. Seura on mukana Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-laatuohjelmassa.

Haemme nyt joukkoomme kokoaikaista

JOUKKUEVOIMISTELUN VALMENNUSPÄÄLLIKKÖÄ

Tapiolan Voimistelijoilla on noin 20 kilpajoukkuetta, jotka kilpailevat joukkuevoimistelun harraste-, kilpa- ja SM-tasolla. Valmennuspäällikkönä vastaat seuramme joukkuevoimistelun valmennuksen ja kilpailutoiminnan operatiivisesta toiminnasta sekä koko joukkuevoimistelupolun pitkäjänteisestä kehittämisestä. Toimit valmentajiemme esihenkilönä ja tuet heitä päivittäisessä valmennustyössä. Suunnittelet valmentajien koulutusta ja kehittymistä sekä autat heitä ja joukkueita pääsemään kohti tavoitteitaan. Lisäksi valmennuspäällikön tehtäviin kuuluu jonkin verran SM-tason joukkueidemme valmentamista.

Toivomme, että sinulla on useamman vuoden kokemus joko valmennuspäällikön tehtävistä tai SM-tason joukkueiden valmentamisesta. Osaat toimia yhteistyössä valmentajien, voimistelijoiden, vanhempien ja muiden sidosryhmien kanssa. Sinulla on erinomaiset organisointitaidot ja kykenet pitämään useita lankoja käsissäsi. Työ edellyttää myös hyviä viestintätaitoja. 

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittämään seuran valmennus- ja kilpatoimintaa aina huipulle saakka. Tukenasi tehtävässä ovat myös seuran toiminnanjohtaja sekä valmennus- ja seurakoordinaattorit.

Valmennuspäällikön tehtävä on seurassamme uusi ja lopullinen tehtävänkuva muotoutuu sopivan henkilön taustan ja kokemuksen mukaan. Tehtävään liittyviä hallinnollisia tehtäviä on mahdollisuus tehdä myös etänä. Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä viimeistään 3.1.2022.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 30.11.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tapvorekry@gmail.com.  Lisätietoja tehtävästä antaa Terhi Toivonen 040 734 7084, tapvo@nic.fi. Kannattaa toimia nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo haun ollessa käynnissä.