Tunnelmia TET-harjoittelusta

15.10.2021

Tällä viikolla seuran toimistolla on ollut kolme ahkeraa voimistelijaa TET-harjoittelussa. Tettiläisistä oli paljon apua toimistolla niin nettisivujen päivittämisessä, kisa- ja leirijärjestelyissä kuin Instagramin päivittämisessäkin!

"Olimme Tapiolan Voimistelijoissa TET-harjoittelussa 11-15.10.2021. Pääsimme tutustumaan seuran toimintaan “kulissien takana”. Kokemus oli avartava, ja opimme paljon uutta . Viikko kului nopeasti mm. varaston voimisteluvälineiden ja muiden tavaroiden järjestelyissä. Pääsimme jakamaan lähialueella mainoksia seuran aikuisille tarkoitetusta ryhmäliikunnasta. Suunnittelimme myös seuran joulukalenteria instagramiin ja pääsimme strassittamaan voimistelupukua. Viikon kohokohtana oli, kun pääsimme avustamaan 3-6 vuotiaiden jumppatuntia. Oli mukavaa seurata ohjaajien toimintaa paremmin ja auttaa lapsia tunnin aikana. Opimme viikon aikana paljon seuran toiminnasta ja kuinka asiat hoidetaan treenien ulkopuolella. Meillä oli mukavaa TET-harjoittelussa, ja tulisimme mielellämme uudelleen."

- Pihla & Minea

Suurkiitos kaikille kolmelle tettiläiselle! Otamme mielellämme jatkossakin nuoria tet-harjoitteluun. Tet-paikkaa seurasta voi hakea täällä.