Tähtiseura-auditointi

24.1.2022

Tapiolan Voimistelijat on mukana Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteisessä Tähtiseura- laatuohjelmassa. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan vastuullisesti, kuunnellaan ja kannustetaan osallistujia, reagoidaan ympärillä tapahtuviin muutoksiin, toimitaan modernisti ja vaikutetaan toimintaympäristöön.​ Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan ja kehittyä.

Tähtiseurat auditoidaan kolmen vuoden välein ja tänä keväänä on meidän seuramme auditoinnin aika. Auditoinnissa arvioidaan sekä lasten ja nuorten että aikuisten toiminnan osa-alueet. Auditointitilaisuus on torstaina 24.3. klo 17-20.

Auditointia varten seura tekee itsearvioinnin, missä arvioidaan miten tähtiseuran laatukriteerit toteutuvat eri osa-alueilla. Auditoinnin ja itsearvioinnin tekemiseen voivat osallistua eri seuratoimijat monista eri rooleista - aikuisliikkujat, voimistelijoiden vanhemmat, jojot, seuratyöntekijät jne. Toivoisimmekin saavamme myös teitä jäseniä mukaan kehittämistyöhön! Helpoimmillaan voit osallistua esim. vastaamalla WhatsAppissa / sähköpostilla muutamiin kysymyksiin tai täyttämällä netissä kyselylomakkeen. Halutessasi voit tulla enemmänkin mukaan kehittämiseen ja / tai osallistua myös auditointitilaisuuteen 24.3. 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä seurakoordinaattoriin:

Maija Pelttari puh. 050 383 4433 seurakoordinaattori.tapvo@gmail.com