SyysSpurtti la 4.9.

28.8.2021

Mankkaanpuron koulun kenttä

Perinteinen ryhmäliikunnan SyysSpurtti-tapahtuma järjestetään tänä vuonna ulkona Mankkaanpuron koulun kenttällä. SyysSpurtti on maksuton ja kaikille avoin tapahtuma - tervetuloa liikkkumaan!

Mahdollinen pieni sade ei haittaa, varustaudu siis säänmukaisin vaattein. Kuitenkin esim. ukkosen tai kovan kaatosateen yllättäessä tapahtuma perutaan, tästä ilmoitamme erikseen.

Ohjelma:

10.00-10.50Lavis - Pauliina Varjonen
11.00-11.50Power jooga - Kirsi Kankaanpää
12.00-12.50Dance Fitness - Joanna Gefwert


Lavis-lavatanssijumppa®
Uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoro, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lavatansseissa, LAVIKSESSA tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä.

Power jooga
Power jooga on dynaamista, kehon voimaa lisäävää joogaa, jossa joogan asanoiden kautta aktivoidaan ja kehitetään kehonhallintaan kokonaisvaltaisesti. Tunti sopii kaikille, ohjaaja antaa vaihtoehtoja liikkeisiin.

DanceFitness
Menevä tunti joka sisältää eri tanssityylejä vaihtelevaan musiikkiin.