Syyskausi alkaa ma 23.8.

20.8.2021

Aikuisten tunneille ennakko-ilmoittautuminen Vellon kautta

Syyskausi alkaa maanantaina 23.8. seuraavin poikkeuksin:

Lasten tunnit: 
- Leppävaaran nuorisotilan tanssitunnit alkavat 30.8.
- Mini-JV Tapiolan koululla lauantaisin alkaa 4.9.
- Perheliikunta Mankkaan koululla sunnuntaisin alkaa 5.9.

Aikuisten tunnit
- PE Lihaskuntojumppa Tapiolan koululla alkaa 3.9.
- LA Pilates alkeis-perustaso ja keskitaso Mankkaan koululla alkaa 4.9.
- SU Vaihtuvan teeman tunti Mankkaan koululla alkaa 5.9.

Seuraavat aikuisten tunnit pidetään alkusyksystä ulkona koulun pihalla. Ilmoitamme erikseen kun tunnit siirtyvät sisälle:

- MA Sport Cocktail Westendinpuiston koululla
- TI Lavis Mankkaanpuron koululla
- KE Kuntojumppa Mankkaanpuron koululla
- KE Kahvakuula Mankkaanpuron koululla
- KE Lihaskuntojumppa Tapiolan koululla pidetään aina ulkona.

Mahdolliset aikuisten ryhmäliikunnan tuntimuutokset, sijaiset ja peruutukset löydät täältä.

Huolehdittehan, että ilmoittautumispalvelussa on ajantasaiset yhteystietonne. Mikäli niihin tulee muutoksia käyttehän päivittämässä ne. Ilmoittautumispalveluun pääset täältä.

Harjoituspaikkojen sisäänkäynnit löydät täältä.

Huomaathan, että saleihin ei usein kuljeta pääoven kautta, joten tarkistathan sisäänkäynnin etukäteen. Monet koulut ovat lisäksi omavalvontakouluja eli paikalla ei ole iltavahtia, joten ulko-ovet pidetään lukittuina tuntien ajan. Ohjaaja tulee avaamaan ovet ennen tuntia. Huomioittehan, että ovien väliin ei saa jättää keppejä tai muuta pitämään niitä auki.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN VELLON KAUTTA

Tämän hetken koronarajoitusten mukaan otamme aikuisten ryhmäliikuntatunneille salin koosta riippuen maximissaan 24 osallistujaa. Tästä syystä ulkotunteja ja pilatesta lukuunottamatta jokaiselle tunnille on ilmoittauduttava etukäteen osoitteessa www.vello.fi/tapvo

Valitse valikosta tunti, jolle haluat osallistua. Tämän jälkeen pääset kalenterinäkymään, josta valitset tunnin oikean päivän kohdalta. Kalenterinäkymästä näet myös ajantasaisen ilmoittautumistilanteen. Ilmoittautumaan pääsee noin 1-2 viikkoa ennen tuntia.

Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään viisi minuuttia ennen tunnin alkua. Mikäli et pääsekään osallistumaan tunnille, peru varauksesi viimeistän 1h ennen tunnin alkua. Näin mahdollisesti jonossa olevat voivat osallistua sijastasi. Peruutuksen saat tehtyä klikkaamalla varausvahvistukseksi saamastasi sähköpostista kohtaa “Palaa varaukseeni”. 

KORONAOHJEISTUS

Tunnille tullaan vain täysin terveenä, koskee myös lasten saattajia. Jos lapsi sairastuu tunnin aikana, huoltajiin otetaan heti yhteyttä ja ohjaajat vievät lapsen toiseen tilaan, esim. pukuhuoneeseen, odottamaan yhdessä ohjaajan kanssa, että hänet haetaan. Huolehdittehan, että ohjaajilla on yhteystiedot, joista teidät tavoittaa tunnin aikana. 

Jokaisen yli 12-vuotiaan tulee käyttää maskia liikkuessaan koulujen ja muiden harjoituspaikkojen sisätiloissa, kuten pukuhuoneissa ja käytävätiloissa. Tunnin aikana ei tarvitse pitää maskia. Suosittelemme kuitenkin, että laitat maskin päälle heti tunnin päätteeksi salissa. Lasten ohjaajat käyttävät maskia myös tuntien aikana, ellei siihen ole terveydellistä estettä.

Lasten vanhemmat ja muut ulkopuoliset eivät tule lainkaan koulujen sisätiloihin. Jos lapsi ei vielä selviydy itsenäisesti tunnille, voi yksi maskia käyttävä saattaja saattaa lapsen tunnille.

Noudata turvaväliä aina kun mahdollista.

Seuraa mahdollisesti paikan päällä annettuja tarkempia ohjaajien ohjeita tai oviin teipattuja lappuja esimerkiksi siitä, minkä pukuhuoneen kautta saliin kuljetaan, jotta eri ryhmät saadaan pidettyä mahdollisimman hyvin erillään.

Vältä mahdollisuuksien mukaan puku- ja pesutiloissa oleilua. Suosittelemme liikuntavaatteiden pukemista päälle jo kotona sekä saapumaan liikuntapaikalle vasta vähän ennen tuntia.

Pese/desinfioi kätesi huolellisesti liikuntapaikalle saapuessasi sekä sieltä poistuessasi.

Tuo tunnille oma jumppamattosi.

Syyskausi päättyy omavalvontakouluilla 12.12. ja kouluilla, joilla on iltavalvoja, 3.12.

Omavalvontakoulut - kauden päätös 12.12:
- Ahertajantie
- Haukilahden koulu
- Mankkaan koulu
- Mankkaanpuron koulu
- Perkkaanpuiston koulu
- Tapiolan koulu
- Toppelundin koulu

Muut koulut - kauden päätös 3.12:
- Kilonpuiston koulu
- Niittykummun koulu
- Taavinkylän koulu
- Westendinpuiston koulu
- Vindängens skola

Muutokset mahdollisia.