Seuran toimistolla uusia työntekijöitä

12.8.2021

Tervetuloa Maija, Anna ja Helmi!

Seuran toimisto on saanut tällä viikolla vahvistusta kolmella uudella työntekijällä, seurakoordinaattori Maijalla sekä valmennuskoordinaattoreilla Annalla ja Helmillä! Seurakoordinaattorina Maija vastaa harrasteliikunnan asioista ja Anna ja Helmi puolestaan valmentamisen lisäksi hoitavat joukkuevoimistelun hallinnollisia tehtäviä.

”Olen Maija ja monelle varmasti jo entuudestaan tuttu! Toimin Tapvolla harrastekoordinaattorina kesään 2019 saakka, jolloin siirryin pariksi vuodeksi varhaiskasvatuksen pariin. Seuratyö veti kuitenkin taas puoleensa ja nyt elokuussa aloitinkin seurakoordinaattorina Tapvon toimistolla. Minulla on pitkä tausta Tapiolan Voimistelijoissa, olen itse jumpannut pienestä satujumpparista asti, toiminut sekä lasten että aikuisten ohjaajana 2004 alkaen ja muutaman vuoden vaikuttanut myös seuran hallituksessa. Tänä syksynä ohjaan salsa-tunteja keskiviikkoisin Haukilahden koululla. On ollut tosi kiva palata seuran toimistolle ja päästä tekemään yhteistyötä niin meidän ihanien ohjaajien kuin jumppareidenkin kanssa! Innolla tartun uusiin haasteisiin, jotta päästään kaikki taas yhdessä turvallisesti liikkumaan. Nähdään jumpissa!”

”Moikka! Mä oon Anna ja valmistuin ylioppilaaksi nyt keväällä. Oon jumpannu Tapvossa pienestä asti, ensin temppujumpassa, jonka jälkeen yli 10 vuotta joukkuevoimistelun parissa. Valmennuksen aloitin vuonna 2018 ja nykyään toimin vastuuvalmentajana kolmelle 14-16v. sarjan joukkueelle: Hohteelle, Hohdolle ja Hohde KH:lle. Lisäksi toimin joukkuevoimistelun tuomarina. Tulevaisuudessa haluaisin opiskella liikuntatieteellisessä, joten uskon, että työskentely Tapvossa tukee myös näitä suunnitelmia - mahtavaa siis olla mukana!”

”Moikka! Mun nimi on Helmi, oon 19-vuotias ja valmistuin juuri ylioppilaaksi. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat vielä vähän auki, joten sillä välin vietän aikaa Tapiolan Voimistelijoiden parissa. Voimistelua olen itse harrastanut noin 15 vuotta ihan satujumpasta kilpajoukkuevoimisteluun. Valmentamisen aloitin vuonna 2018 ja tällä hetkellä valmennan 14-16v. kilpasarjan joukkuetta Hohdetta sekä 10-12v joukkuetta Team Tapiola Kidsiä. Kivaa päästä mukaan jengiin!”

 

Maija
Anna
Helmi