Rekrytoimme uusia apuohjaajia!

6.10.2022

Loppusyksylle 2022 haemme uusia apuohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen (sijaisuudet) ajalle 11.10.-29.11.2022 seuraaville tunneille:

  • Tiistaisin klo 16.45-19.30
    NinjaGym 5-6v, FreeGym 7-9v. ja FreeGym 10-14v.
    Perkkaan koulu 
     
  • Tiistaisin klo 16.00-17.00 
    Akrobatiavoimistelu 9-13v.
    Mankkaan koulu 

Akrobatiavoimistelussa opetellaan akrobatiavoimistelun perustaitoja ja temppuja, kuten erilaisia kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja käsillä seisontaa. Yksilöliikkeiden lisäksi tunneilla tutustutaan pari- ja ryhmäakrobatiaan. Tunnilla liikutaan monipuolisesti lasten iät ja taitotasot huomioiden. Hauskojen tuntien myötä kehittyvät mm. notkeus, voima, kehonhallinta ja tasapaino! Tunnille voi tulla ilman aiempaa harrastustaustaa. 

Freegym-tuntimme ovat osa Voimisteluliiton kehittämää konseptia, jossa tärkeintä on erilaisten temppujen ja taitojen harjoittelu hauskasti lasten iät huomioiden. Tunnit kehittävät perusliikuntataitoja, joita harjoitellaan monipuolisesti ja innostavasti jatkuvasti uutta oppien sekä itseä haastaen. Harjoitukset kehittävät samalla mm. lasten tasapainoa, koordinaatiota ja voimaa. Tunnilla tehtävät liikkeet pohjautuvat telinevoimisteluun, akrobatiaan ja parkouriin. Lisäksi tunneilla harjoitellaan volttien alkeita. Jokaisella tunnilla lämmitellään, harjoitetaan voimaa ja kehonhallintaa sekä temppuillaan monipuolisilla temppuradoilla vaihtuvien teemojen mukaan.

Apuohjaajilta edellytämme

  • 15-vuoden ikää
  • Positiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta

Apuohjaajan tehtäviin kuuluu

  • Vastuuohjaajan avustaminen tunneilla
  • Lasten avustaminen ja ryhmänhallinnassa auttaminen
  • Aktiivinen osallistuminen
  • Kokemuksen karttuessa leikkien, harjoitusten ja pienryhmien ohjaaminen

Hakijan eduksi katsotaan kokemus lasten kanssa työskentelystä sekä mahdollinen oma harrastustausta. Erityisesti akrobatiavoimistelun, telinevoimistelun, freegymin, ninjagymin tai muun temppuilupainotteisen tunnin/lajin osaaminen katsotaan eduksi.

Me tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, seuran täyden tuen sekä hyvän ja urheilullisen työskentelyilmapiirin.

Käy täyttämässä hakemus tästä, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lisätietoja antaa:

Maija Pelttari
Seurakoordinaattori
seurakoordinaattori.tapvo@gmail.com
050 383 4433