Kilometrikisa 2024

29.4.2024

Kilometrikisa on taas täällä - tule mukaan Tapiolan Voimistelijoiden kanssa! Kilometrikisassa osallistujat merkitsevät pyöräilykilometrejä ylös ajanjaksolla 1.5. – 30.9.2024. Kisa on leikkimielinen ja maksuton, mutta luvassa on hyviä palkintoja. Palkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken ja kisan loputtua palkitaan parhaat joukkueet. Kilometrikisassa kerätään joukkueen yhteisiä pyöräiltyjä kilometrejä ja ylös saa kirjata työmatkojen lisäksi myös kaikki pyöräillyt vapaa-ajan matkat. 

Tapvon joukkueeseen voivat tulla mukaan kaikki jäsenet, ohjaajat, valmentajat, työntekijät, luottamushenkilöt ja muut toimijat! Pyöräillään yhdessä lisää hyvinvointia! Kisaan voi osallistua myös sähköpyörällä.

Miten osallistua?

  1. Rekisteröidy Kilometrikisan nettisivuilla
  2. Liity joukkueeseemme koodilla tapvo2024
  3. Aloita kilometrien kirjaaminen!

Jos et halua näkyä osallistujalistassa koko nimelläsi tai käyttäjätunnuksellasi voit rekisteröitymisen jälkeen määritellä oikeasta nimestäsi tai käyttäjätunnuksestasi erillisen nimimerkin, jolla näyt muille käyttäjille. Nimimerkki on eri asia kuin käyttäjätunnus, jota käytät vain kirjautumiseen. Saadaksesi nimimerkin käyttöösi, toimi seuraavasti:

  1. Kirjaudu sisään
  2. Vie hiiri oikeaan ylänurkkaan tunnuksesi päälle
  3. Valitse "Omat tiedot"
  4. Kirjoita haluamasi nimimerkki ja klikkaa Tallenna

Kilometrikisa on leikkimielinen kisa, ei siis tarvitse ottaa paineita kilometrien kirjaamisesta, vaan tarkoitus on kasvattaa yhteishenkeä ja samalla lisätä arkiliikuntaa! Kilometrien kirjaaminen on helppoa ja sen voi aina tehdä myös jälkeeenpäin, jos heti pyöräilyn jälkeen ei muista. Kilometrikisaajat voivat halutessaan ottaa käyttöönsä ilmaisen Polar Flow -sovelluksen, jonka kautta poljetut kilometrit on mahdollista siirtää automaattisesti Kilometrikisan kalenteriin. Polar Flow -sovelluksen käyttäminen ei edellytä urheilukelloa tai aktiivisuusmittaria.

Lisätietoja voi kysellä harrastepäällikkö Maija Pelttarilta:
harraste@tapiolanvoimistelijat.fi
050 383 4433

tai lukea kilomerikisan nettisivuilta. Jaamme myös mielellämme somessa pyöräilyaiheisia kuvianne - niitä voi lähettää sähköpostitse tai WhatsAppilla Maija Pelttarille. Jakaessanne itse kilometrikisaan liittyviä julkaisuja, voitte käyttä merkintöjä #kilometrikisa #kilometrikisa2024 #tapiolanvoimistelijat #tapvo

Vuonna 2023 Tapvon joukkue pyöräili kisan aikana yhteensä huimat 3050,8 kilometriä! Osallistujia joukkueessamme oli kymmenen, osa jäseniä ja osa ohjaajia. Ylitetäänhän tänä vuonna sekä viime vuoden kilometri- että osallistujamäärät? Tervetuloa mukaan!