Kevätnäytöksessä palkittiin ohjaajia ja valmentajia

23.5.2024

Kuvassa Leppävaaran nuoristalon Showtanssiryhmien esitys "Tritonin valtakunta"

Kevätnäytöksessä 7.5.2024 Espoon kulttuurikeskuksella muistettiin seuran ansioituneita ohjaajia ja valmentajia.

Vuoden ohjaajaksi valittiin Tiina Nordgren  
Tiina Nordgren on ohjannut seurassamme Pilates -tunteja jo peräti 19 vuotta! Rautaisen ammattitaitonsa sekä lempeän ja rauhallisen, mutta samalla vaativan ja henkilökohtaisen ohjaustyylinsä vuoksi Tiina vetää Pilates-tunnit täyteen vuosi toisensa jälkeen ja on erittäin pidetty ohjaaja. 

Vuoden valmentajaksi valittiin Janina Hämäläinen
Janina on valmentanut seurassamme joukkuevoimistelua pitkään eri ikäsarjoissa. Hän osallistuu aktiivisesti seuran kehitystyöhön ja valmentajien yhteishengen kohottamiseen. Hän on erittäin pidetty ja positiivinen valmentaja.   

Positiivisuuden pokaali annettiin Perheliikunnalle
Tapiolan Voimistelijoiden Uskollisuuden kilta on luovuttanut seuralle jaettavaksi Positiivisuuden pokaalin. Ensimmäisen kerran pokaali jaettiin vuonna 2014. Pokaalin voi saa henkilö, joukkue tai vaikka tapahtuma Tänä vuonna Positiivisuuden pokaalin annettiin seuramme Perheliikunnalle.

Perheliikunta on liikuntaa, jota koko perhe ja lähipiiri - lapset ja taaperot voivat harrastaa yhdessä vanhempien, isovanhempien, kummien tai ystävien kanssa. Se on hauskaa tekemistä ja yhdessäoloa, jossa aikuiset liikkuvat yhtälailla kuin lapsetkin.

Seuramme perheliikuntatunnit ovat vauhdikkaita ja mukavia ja perheliikkujat ovat aina innokkaita esiintyjiä seuramme näytöksissä. Pokaali luovutettiin seuramme perheliikunnan ohjaajille Mari Sarekoskelle ja Maija Pelttarille 


Pronssinen ohjaajamerkki myönnetään seurassa 5 vuotta ansiokkaasti ohjaajana tai valmentajana toimineille. Pronssisen ohjaajamerkin saivat

  • Henni Gröhn
  • Janina Hämäläinen
  • Aada Koskinen

Hopeinen ohjaajamerkki myönnetään seurassa 10 vuotta ansiokkaasti ohjaajana tai valmentajana toimineille. Hopeisen ohjaajamerkin sai:

  • Emma Pesola
     

Onnea kaikille palkituille!