Gymnaestrada esittelytunnit 14.10. ja 20.10.

12.10.2021

HUOM! To 14.10. Tanssillisen voimistelun esittelytunti siirtynyt Toppelundin koululle klo 19.30! Tapiolan peilisalin vuorot on vanhojen tanssien vuoksi peruttu.

Kesän liikuttavin festivaali Gymnaestrada koetaan Tampereella 9.-12.6.2022. Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa voimistelun harrastajat ja huiput yhteen. Neljän päivän aikana Gymnaestradassa on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, kokeilupisteitä sekä liikkumisen riemua monessa muodossa.

Torstaina 14.10. pidämme Tanssillisen voimistelun (helpomman) ohjelman esittelytunnin Toppelundin koululla klo 19:30. ”Tämä tanssillista voimistelua sisältävä kenttäohjelma sopii kaikenikäisille aikuisille (yli 15-v.). Ohjelma sisältää soljuvia liikesarjoja ja vaihtelevia siirtymisiä kuviosta toiseen, ja tarjoaa riittävästi sisältöä tulevan vuoden harjoitustunneille. Ohjelmaan osallistuminen edellyttää joko tanssillisen voimistelun perusasioiden osaamista tai muuten hyvää/kohtuullista perusvoimistelutaitoa. Tule mukaan voimistelemaan, nauttimaan ja fiilistelemään merellisiä tunnelmia kauniin musiikin siivittämänä. Esiintyminen suuressa joukossa, suurella areenalla, suurelle yleisölle on elämys.”

Keskiviikkona 20.10. pidämme kuntoliikuntaohjelman lyhyen esittely Mankkaanpuron koulun salissa Kuntojumpan yhteydessä, tunnin aluksi klo 17:30. ”Helppo ohjelma kaikille yli 15 vuotta täyttäneille, sukupuolesta riippumatta. Ohjelma ei sisällä vaativia kuvioita, joten se on helposti ja nopeasti opittavissa. Ohjelma tarjoaa iloista tekemisen meininkiä ja mukaansatempaavaa kuntoilua, jota voi treenata myös kotonakin. Sopii hyvin ryhmäliikunnan harrastajille sekä muille kuntoliikkujille. Välineenä käytetään isoa kuntopalloa.”

Tervetuloa testaamaan ohjelmia ja kuulemaan lisää Gymnaestradasta!

Kuva: Suomen Voimisteluliitto / Milla Vahtila