Intra|Hallitus

Rekrytointi: Etsimme seuraan päätoimista valmentajaa 6.1.2020 alkaen

27.11.2019

Joukkuevoimistelun päätoiminen valmentaja

Tapiolan Voimistelijat on yksi Suomen suurimpia voimisteluseuroja. 1964 perustetulla seuralla on vahvat perinteet voimistelussa ja vankka asema joukkuevoimistelun kilpakentillä sekä espoolaisena liikuttajana. Tapiolan Voimistelijoilla on 19 joukkuevoimistelun kilpajoukkuetta ja edustus kaikissa Voimisteluliiton sarjoissa. Tapiolan Voimistelijoiden vahvana arvopohjana on urheilijalähtöinen valmennus ja pehmeät arvot. Seura etsii nyt työsuhteeseen päätoimista valmentajaa.

Päätoimisen valmentajan haku

Päätoiminen valmentaja toimii seurassa joukkueiden vastuuvalmentajana sekä kehittää seuran joukkuevoimistelutoimintaa yhdessä muiden päätoimisten työntekijöiden sekä joukkuevoimistelun vastuuvalmennustiimin kanssa. Työnkuva on mahdollista räätälöidä hakijan henkilökohtaisen osaamisen mukaan.

Hakijalta edellytämme aikaisempaa kokemusta joukkuevoimistelun vastuuvalmennuksesta sekä harjoittelun suunnittelusta. Hakijalta toivomme kunnianhimoa seurakehitykseen ja valmentamiseen, innostuneisuutta sekä kykyä toimia lasten ja nuorten parissa. Alan koulutuksen katsomme hakijan eduksi. 

Tarjoamme valmentajillemme seuran ja valmentajien täyden tuen sekä hyvän työskentelyilmapiirin. Lisäksi panostamme valmentajiemme omaan liikuntaan ja tarjoamme täyden osallistumisoikeuden seuran aikuisten ryhmäliikuntatunneille. Tarjoamme hakijalle mahdollisuuden kouluttautua työn ohella oppisopimuksella ammattivalmentajaksi.

Työsuhde alkaa 6.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakuaika 27.11.2019-11.12.2019

Hakemus täytetään seuran nettisivuilla osoitteessa http://www.tapiolanvoimistelijat.fi/seura/rekrytointi/. Kirjoita lisätietoihin ”Joukkuevoimistelun päätoiminen valmentaja”.

Lisätietoja työstä antaa joukkuevoimistelun päävalmentaja Katri Kukkola 0407272386 katri.kukkola@gmail.com

Lisätietoja seurasta: www.tapiolanvoimistelijat.fi