Intra|Hallitus

Rekrytointi

Rekrytoimme uusia ohjaajia, valmentajia ja muita toimijoita seuraamme. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan seurassamme, täytä alla oleva hakemuslomake.

Mikäli sinut valitaan ohjaajksi/valmentajaksi lasten tai nuorten ryhmään, on sinun esitettävä ennen työsuhteen alkua rikostaustaote seuralle
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi

 

Tällä hetkellä etsimme joukkoomme erityisesti lasten ja nuorten tanssituntien ohjaajia: 

 

Nuorten showtanssiryhmä TapvoDancers etsii sitoutunutta ja innokasta uutta ohjaajaa!
TapvoDancers on perustettu vuonna 2017. Ryhmä harrastaa tanssia kaksi kertaa viikossa tunnin kerrallaan ja Dancerseissa tanssii noin kymmenen 14-17-vuotiasta nuorta.Olethan innokas ohjaamaan, suunnittelet kiinnostavia koreografioita ja hallitset tanssitekniikkaa. Ennen kaikkea olet energinen, idearikas ja vastuuntuntoinen.

TapvoDancers harjoittelee kaudella 2018-2019 seuraavasti:
- Maanantaisin Tapiolassa klo 17.30-18.30
- Tiistaisin Niittykummussa klo 19.00-20.00

Ryhmän ohjaaja toimii itsenäisesti: vastaa kahden viikkotunnin pitämisestä ja järjestää vuodelle muutaman seuran ulkopuolisen esiintymisen tai kilpailun. Ryhmä esiintyy lisäksi seuran joulu- ja kevätnäytöksissä.

Lasten ja nuorten showtanssitunnit
Olethan innokas ohjaamaan, suunnittelet kiinnostavia koreografioita ja hallitset tanssitekniikkaa. Ennen kaikkea olet energinen, idearikas ja vastuuntuntoinen. Ohjaajalta edellytämme lisäksi täysi-ikäisyyttä ja kokemusta lasten ja nuorten ohjaamisesta.

Ohjaus tapahtuu torstai-iltaisin Mankkaalla klo 17-20. Kyseessä on kolme showtanssituntia ikäryhmille 7-9v, 10-12v. ja yläkouluikäiset nuoret.

*
*
*
*
*
*
*

Alaan liittyvä työkokemus

 Alaan liittyvä koulutus

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.