Intra|Hallitus

Kasteelle kultaa Attitude Cupista

10.4.2018

Sunnuntaina 8.4. Vantaan Lumossa Attitude Cupin merkeissä Tapiolan Voimistelijoita edustivat Roihu, Roihu KH, Loiste, Usva ja Kaste.

Loiste avasi kisakautensa onnistuneella suorituksella pistein 14.467, johon oltiin erittäin tyytyväisiä etenkin viime hetken kokoonpanomuutosten valossa. Tästä on hyvä jatkaa treenejä kotisalilla uudella innolla: tavoitteena on hioa kuvioita ja täsmällisyyttä sekä panostaa lisää ilmaisuun. Seuraavan kerran Loiste nähdään parin viikon päästä Mustan Kissan Cupissa.

Usva saavutti ennätyspisteet ja kategorian 2. Suorituksessa näkyi vielä jännitystä paikoitellen ja ilme oli hieman vaisua totutusta Usvasta. Tästä päivästä erittäin motivoituneina ja supertsempillä lähdetään kauden kolmatta kisaa kohti kasvattaen omaa itsevarmuutta.

Kaste nappasi sunnuntaina ennätyspisteet 16.3 ja näin ollen kirkkaimman mitalin. Pientä jännitystä oli vielä ilmassa, mutta kaiken kaikkiaan hyvä suoritus. Etenkin ilmaisua saatiin viikon aikana paljon eteenpäin ja se olikin nähtävissä matolla.

Seuramme uusimmat joukkuevoimistelun vahvistukset eli Roihu & Roihu KH toivat Vantaalta mukanaan tuplapronssit! Roihu KH:lla Attitude Cup oli hyvä kauden avaus ja pisteisiin oltiin tyytyväisiä. Kisasta jäi hyvä fiilis! Suoritukseen jäi kuitenkin parantamisen varaa, joten tästä suunta vain ylöspäin kohti kauden seuraavia kisoja.