Intra|Hallitus

Hinnat

JÄSENMAKSU

Vuosi 2019

Aikuiset                                                                 20€
Lapset ja nuoret10€

 

Vuosi 2018

Aikuiset                                                                 15€
Lapset ja nuoret10€

 

Jokainen perheliikuntatunnille osallistuva lapsi sekä aikuinen maksaa kuluvan vuoden jäsenmaksun. Jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuodessa.

 

KAUSIMAKSU

 Kevätkausi ma 7.1 - pe 3.5.2019

Perheliikunta40€ / osallistuja
Perheliikunta + aikuisten ryhmäliikunta   80€ / aikuinen  

 

Kausimaksu maksetaan lukukausittain. Jokainen tunnilla käyvä lapsi sekä maksaa kausimaksun. Jos tunnille osallistuva aikuinen haluaa käydä lisäksi aikuisten ryhmäliikunnassa, voi ilmoittautuessa valita maksuvaihtoehdon perheliikunta + aikuisten ryhmäliikunta. Aikuisten tunneille ei tällöin tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan tällä maksulla voit käydä aikuisten tunneilla niin paljon kuin haluat, pilatesta lukuunottamatta.

Kevätkausi on noin 15 viikkoa pitkä. Kouluilla on kuitenkin oikeus ottaa kahden viikon varoitusajalla liikuntasaleja omaan käyttöönsä mm. vanhempainiltoja varten. 

 


 

Peruutukset
Mikäli osallistumisen peruu parin kerran jälkeen voimme palauttaa maksun vähennettynä 8€ toimistokuluilla. Peruutuksissa laita seuralle tilinumerosi yhteydenottolomakkeen kautta. Merkitse viestiin myös nimi sekä ryhmä, jota peruutus koskee. Toimintaamme kehittääksemme, käythän myös täyttämässä lopettamiskyselyn.

Maksumuistutusmaksu 5€/lasku. Mikäli tarvitset maksuaikaa, ota ajoissa yhteyttä seuran toimistoon.