Intra|Hallitus

Mestaruuskultaa Team Hohteelle!

2.12.2018

Team Hohde ja Hohde
Hohde 07
Tuike

Kaikki 10-12v. Hohde-joukkueet 12. parhaan joukossa.

Viikonloppuna kilpailtiin yli 14v kilpasarjojen sekä 10-12v sarjan mestaruuksista Imatralla. TapVosta mukana oli neljä joukkuetta, 14-16v kilpasarjassa Tuike ja 10-12v sarjassa Team Hohde, Hohde sekä Hohde 07.

Lauantaina kilpailivat Tuike ja Hohde 07. Tuike kisasi TapVosta ensimmäisenä. Joukkue sai suorituksestaan pisteet 14.000 jotka lopulta oikeuttivat sijan 17.kovatasoisessa kisassa. ”Tällä kertaa joukkue ei yltänyt omaan parhaimpaan suoritukseen, mutta joukkue on kuitenkin tyytyväisiä päivään ja etenkin kauteen kokonaisuudessaan” kommentoi joukkueen valmentaja Anna-Maria Malms. 

Hohde 07 onnistui tekemään kauden parhaan suorituksen ja saavutti ensimmäistä kertaa kategorian 2 ja ennätyspisteet 16.100. Tiimi on iloinen ja tyytyväinen ensimmäiseen kauteensa, joka osoittautui hyvin nousujohteiseksi. Hohde 07 oli lauantain paras joukkue ja lopulta koko kisan sijalla 12. ”Ollaan tehty tasaista kehittymistä koko kausi ja tytöt jatkavat edelleen motivoituneella asenteella treenaamista. Ennen mestiksiä meillä oli epäonnea pitkän sairastus putken takia, mutta tytöt tekivät loppuspurtin ja onnistuivat tekemään kauden parhaan suorituksen oikeassa paikassa. Ollaan todella tyytyväisiä.” kommentoi joukkueen vastuuvalmentaja Venla Laitinen.

Sunnuntaina kilpailivat Hohde ja Team Hohde. Team Hohde lähti hakemaan vahvaa ja ilmaisullista suoritusta. Joukkue onnistui siinä, ja sai suorituksestaan kategorian 1 pistein 18.700, sekä neljä bonusta. Nämä olivat Team Hohteen koko uran ennätyspisteet, ja oikeuttivat joukkueelle koko sarjan voiton! Team Hohde on onnellinen ja tyytyväinen mestaruuskullasta sekä upeasta voitokkaasta syyskaudesta. Hopealle ylsi Tapanilan Erän joukkue Elite Alexa pistein 18.600 ja jaettu pronssi suuntasi Imatran Voimistelijoiden Berenikille ja Pakilan Voimistelijoiden Gloria Lunalle pistein 18.000.

Hohde näytti kauden päätöskisassa ilmaisullisen ja itsevarman suorituksen. Joukkue onnistui tekemään kauden parhaan suorituksen ja saavutti sillä kategorian 1 sekä kauden parhaat pisteet 16.900. Lopputuloksena sija 9/59. ”Hieno kausi ja upea nousujohteinen 10-12 vuotiaiden sarja on saatu nyt päätökseen. Nyt suunnataan katseet uuteen 12-14v SM-sarjaan.” kommentoi valmentaja Sara Grönberg.